Leo Brichta uvedl 3 nejtěžší zápasy své dosavadní kariéry. Kdo mu nejvíc zatopil?

Na české bojové scéně byste jen těžko hledali upřímnějšího fightera. Leo Brichta si díky svému neotřelému stylu vybudoval slušnou fanouškovskou základnu. A podle všeho nyní prožívá po všech stránkách skvělé období. Více se dočtete v článku.

Leo Brichta při vítězném debutu v KSW Foto: KSW

Rozdíl mezi KSW a Oktagonem je enormní, nebere si servítky Leo Brichta

Leo Brichta je prototypem moderního bojovníka. Nejenže dokáže zvedat diváky ze sedadel svými atraktivními výkony v kleci, kromě toho se také úspěšně angažuje jako Youtuber, podcaster a byznysmen. „Jedno bez druhého by ale nefungovalo,“ říká.

Leo si směrem k fanouškům vybudoval pevně ukotvenou pozici, která je do velké míry založená na sarkasmu a svérázném humoru. I proto měl tendenci po vyhraném zápase v rámci KSW 83 Colosseum skrývat emoce a slzy. „K mé roli a image se to příliš nehodí, ale ještě teď jsem z toho dojatý“, nechal se Brichta slyšet v Hype-castu.

sipka Mohlo vám uniknout: Leo Brichta zvítězil při své premiéře v KSW

On sám má přitom skvěle nakročeno se svým vlastním podcastem Brichtalk, kam si zve známé tváře nejen bojové scény. Na ostatní rozhovory podle vlastních slov už chodí nerad, neboť prý dostává neustále stejné otázky, na které v minulosti odpovídal.

Leo Brichta v zajímavém povídání mimo jiné nabídl srovnání mezi KSW a Oktagon MMA. „Poláci nás berou jako skutečné gladiátory. Hatu a trashtalku je tu obecně velmi málo. Je tam vidět respekt. Ten rozdíl mezi oběma organizacemi byl nejen finanční, ale také třeba v servisu pro zápasníky. Zatímco v Oktagonu jsi skoro atrakcí, v KSW si tě vyloženě váží. Naposledy měl každý bojovník přiřazeného člověka, který se o něj staral. Vše bylo perfektně nachystané a sladěné.

Po zápase nás všude pustili a nebyl s tím žádný problém. Když jsem byl s Davidem Kozmou v květnu v O2 Aréně, tak jsme nemohli nikam. Člověk měl skoro pocit, že je tam kvůli tomu, že něco provedl“, řekl Brichta.

Leo Brichta také prozradil, které tři soupeře považuje za dosavadní nejtěžší zkoušku. Jedná se o tyto zápasy:

  • Matěj Kozubovský (Oktagon Underground, 30. 5. 2020)
  • Teo Mikelič (Noc Bojovníků, Dobříš 5, kickbox, 24. 9. 2022)
  • Maciej Kazieczko (KSW 83 Colosseum, 3. 6. 2023)

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Kde se Leo Brichta vidí po kariéře?

To, že je leo Brichta velkým příznivcem organizace Clash of the Stars, je obecně známá věc. Sám by si tam klidně zápas dokázal představit. Aktuálně to však není na pořadu dne. Naopak. Leo prozradil, že se chce momentálně měřit se špičkou a obětovat sportu maximum. I proto mu vyhovuje rychlejší zápasové tempo, které souvisí s tím, že mixuje MMA a kickbox. „Chci se podívat do zrcadla a říct si, že jsem tomu sportu dal všechno, co jsem mohl,“ má jasno.

Na téma Clashe ho dokáže rozčílit, když někdo mluví o tom, jak CotS dehonestuje MMA jako takové. „To se přece nemůže srovnávat. Clash je jako jít do divadla, nebo do kina na komedii“, říká rázně.

Leo Brichta se už 14. října v Třinci utká na turnaji KSW 87 s polskou dvojkou, Romanem Szymanskim. Oblíbený český bijec drží už od roku 2019 neporazitelnost. Během tohoto období si pod různými organizacemi připsal 7 výher a jednou skončil jeho zápas bez výsledku. Na jeho profil a statistiky se můžete podívat zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta při své premiéře v KSW

Leo Brichta se pochlubil návštěvou Poslanecké sněmovny. Co tam dělal?

Bojovník, a v poslední době také úspěšný youtuber, Leo Brichta má za sebou zajímavou životní zkušenost. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Oblíbený Leo Brichta

Co mají společného Leo Brichta a Sean O'Malley? Odpověď vás možná překvapí

Je s nimi těžká domluva. Kromě toho jsou ale Američan Sean O'Malley a český bijec Leo Brichta velkými fanoušky populárních zápasů...

Leo Brichta

Pohled do soukromí! Jak si vedl Leo Brichta na detektoru lži?

Oblíbený český bojovník Leo Brichta má za sebou zajímavou životní zkušenost. Podstoupil totiž detektor lži, který nekompromisně kontroloval...