Mach Muradov nastínil taktiku na neporaženého soupeře. Nepodceňuju ho, ale měl jsem lepší, říká

Ze soboty na neděli si Mach Muradov odbouchá další zápas v nejvyšší lize světa. Přečtěte si, jak se připravuje na neporaženého Khizrieva, jak řeší shazování nebo jak v tuhle chvíli vypadá jeho mentální nastavení.

Makhmud Muradov Foto: Profimedia

Muradov: Drilujeme všechno

Macha Muradova o víkendu čeká již sedmý zápas v nejvyšší světové lize a tentokrát ho v kleci UFC prověří neporažený Rus Aliaskhab Khizriev. Ten má profesionální bilanci 12-0, ačkoli ale prozatím nemá na kontě jedinou prohru, Muradov z něho strach nemá. Na ruského bojovníka má připravenou taktiku a je přesvědčený, že za svou kariéru stál už proti nebezpečnějším protivníkům. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Teďka poslední zápas, když jsem dával tu pravou přímku, tak trenér říkal pojď levá pravá, a on viděl, že to tam hodně vchází. Velkou damage jsem mu způsobil. Na leváka ta pravá přímka hodně funguje,“ vysvětlil Makhmud Muradov v podcastu To nemá kam.

„A stejnou zbraň použiju na tohoto soupeře, protože on jak je levák, on je takový menší, a když ustupuje, tak zvedá ruce a nedává kontry, to je takový velký plus pro mě, ale musím dávat pozor na tu zem,“ připustil Mach a dodal, že další zbraní, kterou hodlá na Khizrieva použít, je jeho tvrdý pravý high kick.

„Jde o to nepustit ho na tu zem, ale když už se to stane, tak musíš mít plán B a C. Pracujeme na tom. Občas jsou takové momenty i na tréninku, že tě chytnou a ty se z toho musíš dostat. Pracujeme zkrátka na všem,“ prozradil Mach.

Mírumilovné shazování a dobře nastavená hlava

Součástí každého zápasu je také dělání váhy. Jsou bojovníci, jako třeba Karlos Vémola, kteří jsou známí extrémním shazováním, Makhmud Muradov mezi takové ale nepatří. Raději prý shazuje postupně a v klidu.

„Já moc nepřibírám, nejsem žádný blázen, který by zhubnul patnáct nebo deset kilo den před vážením a pak to zase nabral zpátky. Já jdu klasicky, teď mám 95, na tři týdny jedu do Polska a pak do Ameriky, kde budu mít tak 92, 93, 91. A poslední dva dny zhubnu z devadesáti asi šest kilo, odvodním,“ popsal svůj proces shazování.

„Nehubnu nijak razantně a cítím se tak přirozeně. Já to nemám rád, když je člověk tlustej a zavodněnej. K čemu to je? Já potřebuju rychlost a pohyb na nohách,“ dodal Muradov.

sipka Čtěte také: Jiří Procházka: S Rakićem budu lepší ve všech směrech. Preciznější, rychlejší, silnější

Mach Muradov je podle svých slov dobře připravený a na neporaženého Khizrieva si věří. „Vyhraje ten, kdo to má líp nastavené v hlavě. Musím říct, že já mám poslední roky dobře nastavenou hlavu,“ potvrdil Muradov, že se cítí dobře. „A ruce mě nebolí,“ pochvaloval si Mach formu. Tu budeme moci na vlastní oči posoudit už 3. února, kdy proběhne turnaj UFC Fight Night: Dolidze vs. Imavov.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aljamain Sterling a Sean O'Malley

Bývalý šampion UFC přijal novou výzvu. V Las Vegas usedne po boku hvězd za pokerové stoly

Byznysmeni, influenceři, ale i hvězdní sportovci se u příležitosti letošního Super Bowlu zúčastní v Las Vegas pokerového turnaje Celebrity...

Conor McGregor

„McGregor uzavírá dohodu na 300.“ Svitla znovu naděje na velkolepý návrat na jubilejním turnaji?

Conor McGregor naposledy mluvil v souvislosti s duelem proti Chandlerovi o červnu, teď se ale znovu začalo spekulovat o jubilejním dubnovém...

Conor McGregor a Jake Gyllenhaal

Irský bouřlivák McGregor zamíří už v březnu na filmová plátna! Trailer vypadá velmi slibně

McGregor sliboval návrat do klece v červnu, to ale Dana White vyvrátil. Conorovi fanoušci ho ale budou moci obdivovat na filmovém plátně.🎬...