Marhanský vysvětluje, proč jsme se od Růžičky nedočkali žádného projevu lítosti

Kromě jednání Tadeáše Růžičky veřejnost pobouřila absence jakékoli lítosti. Promotér RFA Boris Marhanský teď přišel s vysvětlením, proč jsme se z Mawarových úst nedočkali omluvy.

Boris Marhanský Foto: RFA

Růžička má nakázáno mlčet

Když nejen světem MMA začalo hýbat uniklé video, na kterém se Tadeáš Růžička neukázal zrovna v nejlepším světle, začaly se dít velké věci: veřejnost Růžičku odsoudila a promotéři organizací začali oficiálně prohlašovat, že mladý bojovník má u nich (v některých případech doživotní) ban.

Sám Tadeáš na nějakou dobu jako by zmizel z povrchu zemského a ke kauze se dlouho nevyjadřoval. Když se ale konečně odhodlal promluvit, nijak tím situaci neuklidnil, právě naopak – lidi jeho reakce pohoršila možná ještě víc než samotné video, protože se nedočkali lítosti, kterou by očekávali.

Boris Marhanský (promotér RFA a jeden z těch, kdo se rozhodli některými organizacemi odškrtnutému Mawarovi dát ještě šanci) teď v rozhovoru pro K.O. magazín prozradil, proč jsme se od Mawara nedočkali žádného projevu lítosti.

„Vím, že jemu jeho právník zakázal o tom úplně mluvit, jakoukoli omluvu nebo jakkoli to téma rozebírat mu zakázal, dokud to nebude vyřešené,“ vysvětlil Marhanský. „Určitě až se to dořeší, tak přijde nějaké jeho vyjádření, jenže teď by mohl právě narušit něco, co se děje v tom vyšetřování.

Mně to samozřejmě osobně vysvětlil, i co tomu předcházelo, čeho lituje a co by udělal jinak a tak dál, ale věřím tomu, že až nastane ten čas, tak se k tomu vyjádří a určitě se tomu postaví čelem,“ uzavřel Marhanský.

Druhá šance pro Mawara

Boris Marhanský a Petr „Píno“ Ondruš (promotér organizace I Am Fighter) se nedávno postarali o velké pozdvižení, když oznámili společně se spojeným turnajem i návrat vyšetřovaného Tadeáše. Shodli se na tom, že si i Růžička zaslouží druhou šanci, byť ještě není vyšetřování u konce a není zatím jasné, co přesně se stalo.

„Bylo kolem toho velké halo. Potom se do toho pustila všechna média a všichni zápasníci a právě Novotný (promotér Oktagonu), který dal doživotní ban Růžičkovi, přitom on má smlouvu u nás, takže to je, jak kdybych teď já dával ban Karlosovi, když u nás nemá smlouvu,“ smál se Marhanský.

„Nelíbilo se mi to, protože znám více lidí, co měli větší problémy než právě Tadeáš, co udělali daleko hroší věci než Tadeáš a přitom se to tolerovalo a neměl s tím nikdo problém: ani média, ani ostatní organizace, ti kluci tam normálně zápasí a je to v pohodě, nevytahuje se to, všechna pozornost se upřela na Tadeáše,“ vysvětlil svůj dojem Marhanský.

„A tehdy jsme se s Pínem rozhodli, že bychom se za něj měli postavit, i když nesouhlasíme s tím, co udělal, to je neomluvitelné, a když dostane nějaký trest, bude si ho muset odpykat,“ připustil. „Tím, že víme, že v jiných organizacích jsou daleko horší případy, tak jsme si řekli, proč bychom my neměli dát někomu druhou šanci, když to bylo opravdu mediálně nafouknuté,“ uzavřel Marhanský.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Matouš Kohout má před sebou novou výzvu

Matouš Kohout: Přechod do velteru mi schválil i Patrik Kincl. Cíl zůstává stejný

Bojovníka Matouše Kohouta čeká po letech velká změna. Sparing partner Patrika Kincla se přesouvá o váhovou kategorii výše a hned na úvod...

Lajoš Klein a Jakub Enžl

Trénovaný Lajoš Klein vs. obrovský Jakub Enžl. Jak dopadl souboj síly a techniky?

Jakub Enžl si toužil vyzkoušet grappling, zabrouzdal rovnou mezi ty nejlepší a vyzval na přátelský souboj bojovníka UFC Lajoše Kleina.💪

Malej Zmijozel má neskutečnou sílu

Malej Zmijozel se nezdá! Udělá několik dřepů i s Brichtou na zádech

Malýho Zmijozela čeká koncem října jeho druhý zápas v Clashi. V kleci se utká s MaxGreenem a přípravu nepodceňuje. Už teď je silnější, než...