Marpo s Mikuláškem předvádí ukázkový trash talk. Dočkáme se v budoucnu zápasu?

Pro Vaška Mikuláška odchod z OKTAGONu konec neznamená, šlape do toho dál a je samá výzva. Tentokrát si vybral rappera a příležitostného boxera Marpa, který si neodpustil reakci...

Vašek Mikulášek Foto: OKTAGON MMA

Marpo vs. Baba Jaga. Uvidíme je v kleci?

Kariéra Vaška Mikuláška v OKTAGONu sice skončila, to ale neznamená, že o Vaškovi neuslyšíme. Velmi brzy po oznámení jeho odchodu z největší tuzemské organizace jsme se dozvěděli o jeho spojení s čím dál populárnější Clash of the Stars, kde Mikulášek zúročí svou extravaganci a kontroverzní chování. Kliněte zde a vsaďte si na bojové sporty.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Baba Jaga prvně vyzval Tadeáše Veselého, který už jeden zápas s profi zápasníkem na kontě má, Gangstaboy ale reagoval na výzvu spíše odmítavě. Vašek však také dlouhodobě skloňuje jméno rappera a příležitostného zápasníka Marpa.

Otakar „Marpo“ Petřina má za sebou jednu výhru s rapperem Rytmusem a prohru s Karlosem Terminátorem Vémolu, s nímž kdysi zápasil i Baba Jaga. A právě o to se Marpo opřel ve své reakci na Mikuláškovu výzvu: „Tak je fakt, že já se z Vémoly neposral a neodklepal jsem nic, i když mě škrtil dlaněmi.“

Především ale Petřina upozornil na fakt, že Vašek Mikulášek je aktivní zápasník, kdežto on se do ringu postaví jen příležitostně. „Vašek je velmi zkušený a dobrý bojovník, který kontinuálně zápasí. Hlavně v postoji. Je vyšší a těžší.

Já naopak stárnu, lezu do ringu jednou za uherák a soustředím se na muziku. Ale… kdybychom si dali 4*3 v boxu, tak proč ne. Při nejhorším dostanu do držky. To by nebylo moje první rodeo. Nejspíš ani poslední, co?“

➤ Čtěte také: Gábor Boráros mění organizaci i obor? V jaké roli ho uvidíme v RFA, vás možná překvapí!

Mikulášek je ale známý svými prořízlými ústy a tím, že si nebere servítky, a vzkázal Petřinovi, že ho čeká KO. Právě to vyprovokovalo Marpa k tomu, aby v komunikaci trochu přitvrdil – a věděl přesně, kam udeřit.

„Tak ti gratuluji, že sekneš frajera, co aktivně nezápasí 20 let a má zápasů na prstech jedné ruky. Škoda, že ti to takhle nejde proti profi bojovníkům. Ale na mejdanech jsi prý jednička,“ rýpnul si do Baby Jagy.

I Mikulášek z Marpovy reakce vycítil, že se mu podařilo rappera zvednout ze židle a nazval hudebníka „cíťou“. „Na tebe půjdu nejdřív na mejdan a pak tě seknu v první minutě,“ slíbil Baba Jaga.

„Promiň, jestli jsi takový cíťa. Doufám, že se tedy vidíme v lednu. Ne, že jen blbě kecáš. Však jsi asi viděl mé skóre KO. Já se tě nechtěl dotknout. Pořád jsme přeci oba disko-zápasníci. Nebuď tak citlivý. Já myslel, že rapeři jsou tvrďáci,“ popíchl znovu Marpa.

Jestli tenhle spor dospěje až do klece, se teprve uvidí. Duel známého rappera a věčného potížisty by si ale určitě získal velkou pozornost nejen fanoušků MMA, ale i širší veřejnosti.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Myslel jsem, že můžu všechno, přiznal Tadeáš Růžička. Že by se konečně dostavila lítost?

Před týdnem si došel pro titul 🏆💪, humbuk kolem jeho kauzy téměř utichl a Tadeáš Růžička si, jak se zdá, konečně začíná sahat do svědomí...

Jirka Procházka

Procházka: Vše šlo podle plánu, taktika byla jasná. Jiří prozradil, na co doplatil

Šampionem se nečekaně stal jeho soupeř, co se ale přesně pokazilo, ví jen sám Jirka a jeho tým. V jakém momentě se všechno zvrhlo v...

Radek Roušal a Vlado Lengál

Lengál s Roušalem predikují duely Kincl vs. Čepo a Vémola vs. Pirát

Pražská O2 arena bude hostit turnaj s pořádně nabitou kartou.💪 Jak odhadují průběh hlavních zápasů bojovníci OKTAGONu Vlado Lengál a Radek...