Marpo: Ukončení zápasu s Vémolou beru pořád jako křivdu. Po porážce nastalo temné období

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Otakar Petřina aka Marpo je nejen hudebník, ale také bojovník. Udržuje se stále ve formě a zápasu by se nebránil, na ten s Karlosem Vémolou ale moc rád nevzpomíná. Po porážce prý nevěděl co se sebou a prožíval temné období.

Marpo Foto: Dominik Bakeš / CNC / Profimedia

Marpo: Prohrál jsem, ale mělo to být jiný

Už je tomu téměř dva roky, co Otakar Petřina aka Marpo svedl bitvu s Karlosem Vémolou. Zápas v klasickém boxu se nakonec dočkal jen čtyř kol ze šesti a ruku nad hlavu vítězně zvedal Terminátor, který Marpa ukončil na TKO.

Betano

Vémola šel do zápasu po hlavě a od počátku na Marpa vyvíjel silný tlak. Rapperovi se sice nedařilo situaci obrátit, ani jednou se ale nedostal do počítání, ani nebyl viditelně otřesený, a proto byl ukončovací verdikt rozhodčího přijatý s velkými emocemi. Otakar Petřina připustil, že to do dneška vnímá jako křivdu.

Tehdy navíc prožíval krizi jako hudebník a v bojových sportech viděl východisko. „Byla to krize a já jsem sázel na ten box, že by mě to bavilo pár let ještě dělat na nějaký vyšší úrovni, ale ten zápas bohužel nedopadl, takže to bylo obecně po tom zápase takový temný období,“ vzpomínal Marpo v podcastu Uppercut.

„Spousta lidí, ať už to byl Mikulášek, nebo vím, že Ďatelinka mi psal, že se prostě po*rali z toho Karlose. (...) Já do tý přípravy dal strašně moc, věřil jsem, že to bude to ono. Trénovali jsme na to, na všechno jsem byl připravenej, ale na tohle úplně ne,“ připustil Petřina.

„Historie se neptá, prostě jsem prohrál, ale mělo to být jiný,“ pronesl Marpo a přiznal, že to dodnes vnímá jako nespravedlnost. „Kdybych byl nahulenej nebo něco, nebo že to ten rozhodčí odmává, protože mi oči jedou, ale mně vůbec nic nebylo, to mě na tom štvalo,“ vysvětlil hudebník.

„Byl jsem z toho hodně špatnej, měli jsme nějaký koncerty, ale to mě vůbec nebavilo. Neměl jsem žádný ventil, já jsem věřil, že to bude takový zadostiučinění, že se mi tím zase začne dařit, ale nezačalo, takže jsem vlastně nevěděl trochu co se sebou,“ přiznal Marpo.

Petřina nicméně na bojové sporty nezanevřel a stále se věnuje boxu. Udržuje se v kondici, trénuje každý den a rád by si v budoucnu ještě něco odzápasil. Uvidíme tedy kdy a s kým ho znovu uvidíme v ringu.

Marpo – milovník bizáru

Marpo se netají tím, že má slabost pro bizár. Kromě některých reality show nebo proslulého Jirky Káry sleduje i čím dál populárnější organizaci Clash of the Stars a za určitých podmínek by se prý účasti nebránil. „Kdyby to zaplatili dobře... ale ne s nějakým mentálem, musel by to být nějaký sportovní výkon,“ řekl Marpo.

Připomeňte si zápas Marpo vs. Vémola:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor a Jake Gyllenhaal

Conor McGregor promluvil o nahotě ve filmu. Ostych překonal hlavně díky Arnoldu Schwarzeneggerovi

21. března se dočkáme premiéry Conora McGregora v roli hollywoodského herce.😎 Natáčení ale nebyla jen zábava, Notorious musel prý čelit...

Aleš Bejr

To je síla! Obrovitá Lucie Droběnka Kotlárová napadla při natáčení Psychopata Bejra

Spolumajitel, promotér a moderátor organizace Red Face Aleš Bejr se tentokrát v práci pořádně zapotil. 270kilová Lucie Kotlárová si na něm...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...