To je síla! Obrovitá Lucie Droběnka Kotlárová napadla při natáčení Psychopata Bejra

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Spolumajitel, promotér a moderátor organizace Red Face Aleš Bejr se tentokrát v práci pořádně zapotil. 270kilová Lucie Kotlárová si na něm zchladila žáhu a v přímém přenosu ho málem zardousila.

Aleš Bejr Foto: Red Face

Red Face 2 Face: Aleš Bejr se stal terčem útoku Lucie Kotlárové

Na tohle natáčení nebude Aleš Psychopat Bejr vzpomínat zrovna v dobrém. Z pozice moderátora obdoby tiskovek B4THECLASH v podání organizace Red Face na něj fyzicky zaútočila Lucie Droběnka Kotlárová. Bejrovo volání o pomoc podtrhlo mimořádné herecké výkony a fanoušci se dobře bavili. Nic pro slabší povahy.

Na turnaji Red Face 3, který se koná už v sobotu 6. dubna, se mimo jiné utkají proti sobě Lucie Droběnka Kotlárová a Regina Labajová. Napětí mezi nimi by se dalo krájet. Sebevědomá Lucie Kotlárová o svém vítězství nepochybuje, což se ale dá říci i o její soupeřce, která je o více než 200 kilogramů lehčí.

Možná jste na sociálních sítích zaznamenali sérii videí právě s Lucii Kotlárovou, která dává fanouškům nahlédnout do své silově-kondiční přípravy. Mohutná zástupkyně rodu Kotlárů si současnou popularitu nemůže vynachválit. "Dřív mě nikdo neznal, teď mě všichni na ulici zastavují," říká rázně.

Těžko si představit, že by z její strany přišel v zápase jakýkoliv pokus o sportovní výkon. Úspěchem bude, pokud dokáže vystoupat schůdky do klece. Pokud jste milovníci bizáru toho nejhrubšího zrna, pak si v tomto případě rozhodně přijdete na své.

Droběna se od začátku prezentuje velice svérázným slovníkem a snaží se dostat soupeřce do hlavy i tímto způsobem. Ta se však nenechává zastrašit a volí taktéž osobní útoky i nadávky. Názor si v tomto musí každý udělat sám.

Co bude hlavním cílem Reginy Labajové je zcela jasné. Dostat se pod 270 kilogramů živé váhy by totiž mohlo mít fatální následky. Jestli k "zápasu" nakonec skutečně dojde, se dozvíme už první dubnovou sobotu.

Všichni, kdo dokoukají úterní natáčení až do konce, zaslouží uznání.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rýsuje se možná odveta

Cože? Velcí rivalové z Clashe si domluvili odvetu v MMA. Šampiona to prý bude bolet

Tihle dva jsou zřejmě nejvýraznějšími postavami Clash of the Stars z řad bojovníků. Nenávidění rivalové, ale občas i kamarádi. Jejich první...

Patrik Žralok Hübler

Patrik Žralok Hübler strávil osm let ve vězení. Přiznává, co ho za mříže dostalo i kde všude seděl

Patrik Hübler v kleci s profesionálem Vaškem Mikuláškem projevil velkou houževnatost.💪Ta se mu hodila i během pobytu ve vězení, kde strávit...

Karlos Benda

Karlos Benda a jeho přítelkyně reagují na výzvy Droběny Kotlárové. Půjde „Bendova holka“ do klece?

Karlose Bendu už na taneček v kleci vyzval kdekdo.😎 Úplně nejvíc má na něj ale spadeno rod Kotlárů, který teď na Bendu poštval jednu ze...