Mazúcha prověří ničitel ze Štvanice. Pozná Slovák Corderův tvrdý high kick?

Marka Mazúcha v kleci prověří americký bojovník Jaime Cordero, jenž nedávno v kleci zatočil s Törökem. Podaří se slovenské „železné pěsti“ navázat na poslední vítězství, nebo mu Cordero předvede své bleskové ukončení?

Marka Mazúcha čeká v Bratislavě Jaime Cordero Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Mazúch vs. Cordero: Jaký bude pro Slováka návrat do klece?

V Bratislavě uvidíme třaskavý souboj osmičky a devítky žebříčku střední váhy Oktagonu. Původně měl Marek Mazúch v turnaji nastoupit proti dvanáctce – moldavskému přízraku Ionu Taburceanu, ten se však musel z rodinných důvodů zápasu vzdát.

Slovenský bojovník nakonec stane v kleci proti Američanovi (který žije v Německu) Jaimemu Corderovi, který vzal koncem července na short notice místo nemocného Zbyňka Vlčka zápas s Gabrielem Törökem a jediným přesně mířeným tvrdým high kickem po dvaadvaceti sekundách souboj ukončil (shodou okolností nad Törökem v roce 2018 zvítězil i Marek Mazúch).

Marek Mazúch naposledy zazářil v květnu během pražského turnaje Oktagon 43, kdy před limitem ukončil italského Punishera Giovanniho Melilla, když ho v prvním kole zahrnul salvou tvrdých úderů.

„Železná pěst Marek Mazúch se po více než čtyřech letech vrací do Bratislavy, kde si tehdy připsal úspěšný debut v Oktagonu. Od té doby ušel dlouhou cestu. Z profesionálního vojáka se stal profi zápasník, který dominantním způsobem poslal Apolla do vesmíru a podobným způsobem zatočil při svém posledním duelu i s Melillem,“ představil Oktagon slovenského bojovníka.

Zmíněného Apolla (Leandro Silva) si Mazúch podal minulý rok v květnu. Slovák se s bývalým zápasníkem UFC potkal v ringu v rámci turnaje, jehož třešničkou na dortu byl souboj Karlose Vémoly a Marpa. Mazúch tu předvedl dokonalé KO v podobě tvrdého pravého háku a poslal tak veterána nejvyšší ligy v druhém kole k zemi. (Nutno podotknout, že Apollo má na svém kontě kromě bojovníků UFC cenné skalpy jako třeba Bojana Veličkoviče, Alexe Lohorého nebo Roberta Bryczeka.)

Cordero na druhé straně vládne bilancí 4-1, v případě jediné porážky se však nejednalo o prohru v pravém slova smyslu – v zápase s Jakubem Bahníkem byl Jaime diskvalifikován kvůli faulu, když doručil kop ve chvíli, kdy už byl Bahník doslova na kolenou.

Vzhledem ke statistikám obou bojovníků, kde převažují předčasná ukončení pomocí KO či TKO, se očekává, že zápas bude rychlý. „Příběh jejich dalšího zápasu je jasný.(...) o postup v žebříčku a Magnor, Čepo nebo Pirát na dohled! A nemrkejte! Tohle pravděpodobně nepůjde do 2. kola.“ Sázkové kanceláře v tuto chvíli favorizují slovenského bojovníka, a už 7. října uvidíme, jaká je realita.

Podívejte se na Corderovo bleskové ukončení na Štvanici:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Katharina Dalisda má před sebou bitvu o titul

Frankfurt zažije teprve druhý titulový zápas žen v historii Oktagonu. Jak ho vidí sázkaři?

Ženský souboj o titul je v předních evropských organizacích velkou vzácností. ❤️ O to víc se mohou fanoušci těšit na hlavní bitvu turnaje...

Kaik Brito v roce 2021 porazil Bryczeka

Brito měl vyhrát! Novotný nabízí vysvětlení, proč to Kaikovi nevyšlo

Kaik Brito obětoval pro postup do UFC kromě jiného i titul Oktagonu.👑 Jenže šťastný konec se nekonal. Proč to nevyšlo? Ondřej Novotný má...

Projekt s Martinem Feninem byl ukončen

Projekt Fenin zrušen! Proč se Oktagon s věčným potížistou rozloučil?

Měl to být příběh o napraveném bouřlivákovi, který vezme osud do vlastních pěstí. Šťastný konec se však nekoná.💥 Proč byl projekt Fenin...