Michael Chandler popisuje, jaké zbraně na McGregora chystá. Iron prozradil svou vizi zápasu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Michael Chandler se konečně co nevidět dočká zápasu, který už mnozí považovali za ztracený. Jaké bylo pro sedmičku žebříčku nekonečné čekání a jakými zbraněmi hodlá Conora porazit?

Michael Chandler Foto: Profimedia / ČTK / AP / Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire

Využije Iron zraněné nohy?

Fanoušci už se nemohli Conora McGregora dočkat, ještě napjatější byl ale pravděpodobně jeho soupeř Michael Chandler, který trpělivě čekal, až se The Notorious odhodlá k návratu.

McGregor v zápase po tříleté odmlce prvně prověří v ostrém zápase kdysi zraněnou nohu. Někteří bojovníci někdejších zranění svých protivníků využívají a útok na jejich nejslabší místo zahrnou do své strategie. Chystá si Chandler podobnou taktiku?

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Já obecně moc nekopu do nohou, upřímně mě to většinou bolí víc než soupeře,“ přiznal Chandler v pořadu The MMA Hour. „Tady to navíc bude ortodoxní postoj versus obrácený guard, takže pokud bych měl jít po té zraněné noze, šlo by o zadní nohu. Takže se soustředím na své silné stránky, což jsou údery, dlouhé kombinace, údery do hlavy i do těla,“ dodal Iron.

„Wrestling? Hodně záleží na tom, s jakým jdeš soupeřem, souvisí to s jeho pohybem, jeho váhou, váhou na přední noze, na zadní noze, jak je vysoký, jaký má rozsah, na stylu boje, jestli bojuje na dálku nebo na kratší vzdálenost,“ vysvětlil Chandler.

„Líbí se mi představa, že bych Conora ukončil na zemi, ale taky se mi líbí představa, že doručím svůj slib a sundám Conora v druhém kole v postoji. Myslím, že budu držet střed oktagonu, vezmu si všechen kyslík a na konci prvního kola bude vědět, že si měl najít jiného soupeře, a pak ho ve druhém kole ukončím, klidně na zemi, ale raději bych to držel v postoji,“ prozradil svou vizi zápasu Iron.

Chandler: UFC mě nechalo ležet ladem

Mnozí už tomu, že se tento zápas uskuteční, nevěřili, v UFC o tom ale byli zřejmě přesvědčení, protože Chandlera celou dobu nechávali stranou, aby byl na McGregora připravený.

Na otázku Ariela Helwaniho, zda musel za těch patnáct měsíců odmítat nějakou nabídku od UFC, Chandler odpověděl bez zaváhání: „Nikdy, což je pro mě z obchodního hlediska fakt špatný, není pro mě dobrý být mimo hru,“ připustil Chandler.

sipka Čtěte také: Kavanagh popisuje McGregorovu formu. Prozradil, v čem má Conor oproti ostatním navrátilcům výhodu

„Když si vezmeš, že Gaethje měl za tu dobu tři zápasy, Poirier dva, Arman, Oliveira, Beneil Dariush, zkrátka všichni bojovali a já jsem celou dobu mezi těmahle klukama v žebříčku a nikdo mi ani jednou nezavolal,“ postěžoval si Iron.

„UFC ale mělo plán, věřili tomu, že k tomu fakt dojde. Sice to nebylo v září, ani v prosinci, ani v lednu, ani na UFC 300, ale teď jsme tady a to dlouhé čekání mi teď připadá jako skok, protože se to nakonec naplnilo,“ řekl smířlivě Chandler.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul

Jake Paul má pro Diaze a Masvidala nabídku, která se neodmítá. Ve hře jsou miliony dolarů

Jakea Paula čeká co nevidět souboj s legendou bojových sportů Mikem Tysonem, už teď ale uvažuje, co dál.💪V jeho hledáčku jsou slavní...

Jiří Procházka

Jiří Procházka promluvil o nových podmínkách v UFC, možném přestupu do 84 a své vizi budoucnosti

Jiří Procházka vybojoval důležité vítězství a teď už se dívá dál.👀 Jak vypadá jeho budoucnost v UFC a jaké jsou jeho plány, se dozvíte v...

Alex Pereira

VIDEO: Alex Pereira obhajoval se zlomeným prstem. Poatan zveřejnil záznam, jak ke zranění došlo

Alex Pereira dokázal o víkendu obhájit pás šampiona.🥇 Až po turnaji Poatan prozradil, že šel do zápasu s pochroumaným prstem. A přesto se...