MMA zápasníci v Prostřeno! Bojové sporty pronikly do nejznámější kulinářské show

MMA už není záležitostí jen určité bubliny, čím dál více se dostává do povědomí široké veřejnosti. Důkazem je mimo jiné speciální díl Prostřeno!, kde budou vařit známí bojovníci.

David Hošek a Václav Mikulášek Foto: instagram/davidhosek_mma

MMA v Prostřeno! Kdo bude vařit?

Bojovníci a svět reality show se propojují čím dál více. Některé z amatérských i profesionálních zápasníků jsme mohli vidět například v populárním Survivoru, nedávno jsme viděli ve Výměně manželek Gábora Borárose, nováček Oktagonu Zbyněk Vlček má za sebou účast v reality show Love Island.

A teď se k tomuto trendu připojí další. Kulinářská show Prostřeno! si totiž pro fanoušky bojových sportů připravila speciální díl, takže ruličky do ručky a pojďme se podívat, co čeští bojovníci svým hostů ukuchtí.

Širší veřejnosti bude pravděpodobně nejznámější tváří kontroverzní bojovník Oktagonu a provokatér Václav „Baba Jaga“ Mikulášek, který poslední dobou řeší jeden problém za druhým, nicméně dle informací, které nabídla televize Prima na svých stránkách, Vašek zřejmě vařit umí.

Menu Václava Mikuláška ➪ Carpaccio s mořskou solí, parmazánem, kapary; kulajda se zastřeným vejcem; rib eye steak, smetanové brambory, pepřová omáčka a vanilkový cheesecake s malinami.

Jako první však uvaří Lukáš Olejník – trenér a komentátor zápasů bare knuckle (souboje bez rukavic), který by rád věnoval případnou výhru pražskému klubu Renegade Prague Gym. Podle všeho ho k účasti přiměla přítelkyně, kterou chce Lukáš prý přesvědčit, že umí skutečně vařit. A jeho menu vypadá opravdu lákavě.

Menu Lukáše Olejníka ➪ Hráškový krém s mátou a krevetou; roláda z hovězího carpaccia, grilovaná cuketa, parmazán, rukola, hořčičné senape; jehněčí kotletky marinované v pepři, chilli a medu, pečený brambor s rozmarýnem a česnekem; tiramisu.

Úterý bude patřit již zmíněnému Vaškovi Mikuláškovi a ve středu se představí David Hošek – profesionální MMA zápasník, který je momentálně vidět hlavně v turnajích RFA, ale bojoval také v organizacích Oktagon MMA, KSW nebo IAF. David by prý případnou výhru využil na předzápasovou přípravu.

Menu Davida Hoška ➪ Krevety na špejli se salátkem; avokádová pomazánka s cottage sýrem; tagliatelle s kuřecím masem a smetanou; čokoládový mousse.

Byť jde o soutěžící z tvrdého prostředí bojových sportů, nepůjde o žádný pánský klub. Ve čtvrtek se vařečky chopí boxerka, dvojnásobná mistryně ČR v Body fitnessu a držitelka několika titulů Arleta Krausová. Není těžké pochopit, že Arleta ráda přijímá výzvy a právě to ji přivedlo i do Prostřeno! O případnou výhru by se prý částečně rodělila.

Menu Arlety Krausové ➪ Batuta z hovězího s kapary a česnekovou majonézou, podávaná s focacciou; hrášková polévka se ciderem a mátou; steak z hovězí svíčkové s bylinkovým máslem, pomazánkové rizoto; čokoládový dort s vanilkovým toppingem a pekany.

Posledním, pátečním kuchařem bude juniorský mistr České republiky v K1 a dvojnásobný mistr ČR v amatérském MMA , mistr světa v amatérském MMA a v současné době bojovník organizace Oktagon MMA Matúš Juráček. Pokud by se Matúšovi podařilo vyhrát, peníze by vložil do nové tělocvičny.

Menu Matúše Juráčka ➪ krevety v avokádu; pikantní překvapení; hovězí steak s bramborem a zeleninou; jablečný štrúdl – Matuškovo potěšení.

I přesto, že účastníci speciálního dílu tentokrát svedou bitvu mimo klec či ring, bude to i tak tvrdý boj, protože všechna menu vypadají opravdu delikátně. Uvidíme, co nakonec tahle drsná partička ocení nejvíce.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros

Gábor Boráros se s rodinou přihlásil do známé reality show

Někdy je život plný překvapení. V případě známého bijce Gábora Borárose to platí dvojnásob. Hvězda domácí MMA scény si tentokrát vyzkoušela...

Zbyněk Vlček si zabojuje v Oktagonu

Nová posila na Štvanici rozhořčila nejen fanoušky. Tohle patří do Clashe, říkají

I páteční Štvanice se pomalu plní zajímavými duely, teď však Oktagon odkryl zápasníka, který některé fanoušky popudil. Proč ho v turnaji...

Václav Baba Jaga Mikulášek

Baba Jaga už má hejtrů po krk. Starejte se o sebe! vzkazuje jim

Vašek Mikulášek zpracovává jednu pohromu za druhou, což je samo o sobě záhul, k tomu všemu se ale musí vyrovnávat s komentáři neúnavných...