Musk a Zuckerberg proti sobě v kleci? Kdo koho vyzval na souboj?

Zdá se, že v kleci si začnou dřív či později řešit neshody skutečně všichni, nejen influenceři a celebrity, ale teď už i geniové své doby. Dočkáme se v budoucnu duelu Zuckerberg vs. Musk.

Zuckerberg a Musk v kleci? Foto: Profimedia

Zuckerberg vs. Musk aneb setkání geniů v kleci

Zdá se, že souboje v oktagonu si pomalu, ale jistě získávají fanoušky napříč celou společností, teď už ale zdaleka nejde jen o to být divák. Zkusit si boj v kleci na vlastní kůži láká čím dál víc lídí, obzvlášť když mají s někým nevyřízené účty.

Organizace Clash of the Stars, známá bizarními duely, nám dokázala, že do oktagonu je ochoten se postavit kde kdo, dokonce i ti, co mají s bojovými sporty nulovou zkušenost. Je ale fakt, že mnozí z influencerů to dělají hlavně pro to, aby se zviditelnili.

Virus jménem MMA se očividně šíří dál a dál a touhou porvat se v kleci dokáže „nakazit“ i světovou elitu. Podle dění na sociálních sítích to vypadá, že bychom se v budoucnu mohli dočkat fightu mezi technologickými génii Elonem Muskem a Markem Zuckerbergem.

Možná vás napadne, že jde o nějakou kachnu, nafouklou médii, avšak s tímto nápadem přišel ve skutečnosti samotný Musk, ten totiž na Twitteru prohlásil, že je připraven jít se Zuckerbergem do klece.

Zuckerberg se nerozmýšlel dlouho, nenechal svého vyzyvatele zbytečně čekat a společně se snímkem Muskova tweetu reagoval: „Pošlete mi polohu.“ Tou dobou se ještě zdálo, že jde o nevinné laškování dvou brilantních mozků, pak ale Musk navrhl místo konání: „Vegas Octagon.“ Tam se pravidelně konají turnaje UFC. Kdo ví, možná si tedy Musk brousí zuby na zápas pod záštitou nejprestižnější organizace světa.

MMA - aktuální kurzy zde

Pokud by však na souboj mělo skutečně dojít, měl by Musk začít s pořádným tréninkem. Mnohokrát na Twitteru vtipkoval, že jeho jediné cvičení spočívá ve zvedání vlastních dětí do vzduchu, kdežto Zuckerberg nějaké ty zkušenosti s MMA má a může se dokonce chlubit vítězstvím v jiu-jitsu.

Uvidíme tedy, jak tohle virtuální kočkování nakonec dopadne. Ve světě bojových sportů by tak znovu došlo k pomyslnému posunutí mantinelů, a není pochyb o tom, že by to na případný turnaj i k monitorům přitáhlo nespočet diváků.

Podívejte se, jak jde Zuckerbergovi jiu-jitsu v následujícím videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tereza Bledá bere v UFC první výhru

Vítězství do Česka! Tereza Bledá nedala soupeřce šanci a zapisuje první výhru v UFC

Mise splněna. Česká fighterka Tereza Bledá ve svém druhém zápase v organizaci UFC zakusila, jak chutná vítězství. V Las Vegas předvedla...

Pavol Langer se postaral o prvotřídní senzaci

Šílený Oktagon 44: Spousta krve, hororové zranění a slovenská pohádka se šťastným koncem

Turnaj Oktagon 44 nabídl neuvěřitelnou podívanou plnou silných momentů. Podívejte se na to nejzajímavější z MMA galavečera v německém...

Martin Fenin to zase přehnal s pitím

Bouřlivák Martin Fenin zase řádil! Zasahovat musela policie. Co na to Oktagon?

Tenhle projekt dostává vážné trhliny. O Martinovi Feninovi nebylo nějakou dobu příliš slyšet. Teď to však vyhlášený potížista dohání mírou...