„Myslím, že si to Mawar vyžere do dna,“ odhaduje Kincl Růžičkovu budoucnost

Kauza Mawar stále udivuje (obzvlášť teď, když po dlouhém mlčení Tadeáš konečně promluvil), a není překvapením, že se k celé věci vyjadřují i Růžičkovi kolegové z branže. Co si o celé záležitosti myslí Patrik Kincl?

K Mawarově kauze se vyjádřil i Kincl Foto: Facebook/RFA

Z videa mi bylo zle, říká Patrik Kincl

Kauza Tadeáše Růžičky ještě stále hýbe (nejen) MMA světem, a tak se k celé záležitosti vyjadřují i další zápasníci, kteří se vesměs shodují na tom, že je něco takového skutečně přes čáru. Mawarovo chování odsuzuje i šampion střední váhy Patrik Kincl, který připustil, že i on byl jako bojovník aktérem mnoha pouličních potyček, ale přesto mu prý bylo z Mawarova videa zle.

„Měl jsem za sebou nějaký pouliční rvačky, točím se v bojových sportech, kde pro nás je normální si na tréninku se svými kámošovi dát přes držku (...). ale z toho videa mně prostě bylo zle,“ přiznal Patrik Kincl v IMV podcastu. „Že prostě bezmocnýho člověka tam začne fackovat ještě,“ podivoval se.

„Myslim si, že se trošku Tadeáš urval ze řetězu a mrzí mě to, že to není schopnej ani přiznat, že si to ještě obhajuje, myslim, že si tohle vyžere hodně do dna, může to bejt velkej pr***r,“ vysvětlil Kincl svůj postoj. „Ve finále, když ani není schopnej to zhodnotit, tak mu to asi patří,“ dodal.

A Patrik Kincl ví, o čem mluví. Sám si kdysi pobyl kvůli vydírání, ublížení na zdraví a omezování osobní svobody dva roky za mřížemi. Nejen že je těžké přežít vězení jako takové, drsný je po propuštění i návrat do reality.

„Co bylo nepříjemný, jak seš ve stejnejch barvách dva roky, najednou tě pustěj a ty fakt cejtíš, jak ten mozek pobírá všechny ty informace. Chtěl jsem jít na nákup a v půlce jsem se otočil a musel jsem utýct, přišel jsem domů a okamžitě jsem usnul,“ popsal své pocity po návratu z vězení Kincl.

Čtěte také: Patrik Kincl otevřeně promluvil o pobytu za mřížemi a období temna. Za co a kde seděl?

Mawar se navíc konečně k celé záležitosti vyjádřil, nikoho tím ale rozhodně neuchlácholil, spíše naopak, dočkal se ledové sprchy v podobě kritiky veřejnosti. Podle fanoušků není z Mawarova prohlášení patrná sebemenší lítost vůči poškozenému nebo obecně kvůli chování, kterého se dopustil.

Popularita, které rychlostí blesku nabyl díky účasti v turnaji Clash of the Stars, je v tuhle chvíli zdá se v nenávratnu. Kromě toho, že Růžička dle svých slov lituje nejspíš jen toho, že „to video vytáhli“, udivoval slovy o tom, že se chce zaměřit na trénink a zápasení.

Avšak dle vyjádření promotérů od něho prozatím všechny známé organizace dávají ruce pryč, a to včetně Clash of the Stars, kde se údajně před zveřejněním videa dojednával duel Růžička vs. Benda. To je teď ale pryč a Růžička by nejspíš musel vzít celou záležitost za jiný konec, aby byl někdo ochoten jen zauvažovat o druhé šanci.

Poslechněte si Mawarovo první vyjádření k videu, které veřejnost tolik popudilo:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion střední váhy Patrik Kincl

Patrik Kincl přikládá pod kotel. Na koho a proč by si vsadil peníze v duelu Vémola – Langer?

V nejnovějším díle MMA letem světem Ondřej Novotný spolu s Patrikem Kinclem rozebrali nadcházející titulový duel Vémola vs. Langer. Jak se...

Patrik Kincl dal nahlédnout do své minulosti

Patrik Kincl otevřeně promluvil o pobytu za mřížemi a období temna. Za co a kde seděl?

Šampion organizace Oktagon MMA Patrik Kincl má za sebou krušnou minulost plnou přešlapů a životních zkoušek. Dva roky strávil ve vězení a...

Patrik Kincl na turnaji na Štvanici

Kincl vyzdvihuje dva zápasníky Štvanice. Komu vyjádřil respekt a proč?

Patrik Kincl samozřejmě nemohl na double turnaji na Štvanici chybět a vyzdvihl dva momenty obou večerů, o něž se postarali aktéři hlavních...