Na neporaženého Siváka po debutu v KSW prší chvála ze všech stran. Kdy půjde znovu do akce?

Václav Sivák udělal v Polsku velký dojem. Zápas na galavečeru KSW Epic mu vyšel bravurně. Proti nevyzpytatelnému soupeři prokázal své kvality i chytrost, což ocenili jak fanoušci, tak samotná organizace. Podrobnosti v článku.

Václav Sivák si získal přízeň polských fanoušků Foto: KSW

Sivák svým výkonem ohromil Polsko. Další bitva je za rohem

Polsko velebí Vaška Siváka po jeho premiéře v KSW. Spokojenost panuje na obou stranách. Zatímco fanoušci vyzdvihují Vaškovu zápasovou kreativitu a trpělivost, badboy si pochvaluje enormní podporu, které se mu v nové organizaci dostalo. Existuje tedy velká pravděpodobnost, že ho v KSW uvidíme znovu. V nadcházejícím zápase to ale nebude.

V tuto chvíli je ohlášený zápas Václava Siváka na turnaji RFA 16 v Opavě, který se uskuteční 13. dubna. Soupeř prozatím není znám, vzhledem k vítězství na KSW Epic ovšem termínově všechno sedí. Ke zranění nedošlo. Přerušení vítězné série se nekonalo. Nic nebrání tomu, aby Sivák doma zase rozdával radost.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Atmosféra, přátelské jednání i samotný výkon na bojišti. To všechno si v rámci Sivakovi premiéry v organizaci KSW sedlo náramně. Dříve se hojně debatovalo o tom, zda se nesmírně talentovaný bojovník přesune do MMA. Ve světle nejnovějších událostí to nyní vypadá tak, že v postojových disciplínách alespoň prozatím zůstane.

Sivákův výkon v zápase proti Królikovi ocenili promotéři i fanoušci. Všichni si teď mnou ruce, protože přivést postojářský klenot do svých řad byl nepochybně skvělý tah. Zároveň to obrovsky pomůže při oslovování českých fanoušků ze strany KSW.

„Chci poděkovat svému soupeři i celé organizaci. Možná bude KSW moje organizace. Chci zápasit v muay thai a K1. KSW je největší organizace v Evropě. Byl to jeden z největších turnajů, na kterém jsem kdy byl. Děkuju fanouškům. Miluju Polsko!“ řekl Vašek Sivák plný emocí v pozápasovém rozhovoru.

Postojářských galavečerů v Česku, Slovensku i Polsku bývá přes rok poskrovnu. Obhajoba titulu v RFA a následně další fight v KSW se momentálně jeví jako nejpravděpodobnější scénař. Sivák zřejmě také co nevidět vyrazí zápasit do Ruska, o čemž se také dlouho hovoří.

Na domácí scéně by pak vše mělo vést k jeho očekávanému souboji s Tadeášem Mawarem Růžičkou, který je od minulého roku v jednání a podle dostupných informací se ladí finanční podmínky, pravidla a váha.

RFA 16 Foto: RFA

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...

Patrik Kincl se po zranění vrací do boje

OKTAGON 54: Kincl vs. Wawrzyniak + osmifinále Tipsport Gamechanger – program, kurzy, livestream

Oktagon míří opět do Ostravy! ⚔️ Osmifinálové duely hvězdně obsazené pyramidy Tipsport Gamechanger a jako třešnička na dortu titulová bitva...

Dana White čelí problému

Nechutná rvačka diváků v hledišti na UFC v Mexiku bude mít dohru? Dana White reaguje

Na víkendovém turnaji UFC Fight Night v Mexiku bylo k vidění několik parádních sportovních výkonů, ale bohužel se udál i obrovský skandál....