Napravený bijec Michal Kotalík hlásí opětovnou lásku ke sportu i boj s démony

Někdejší stálice organizace Oktagon MMA se po čase ozvala. Michal Kotalík poslal fanouškům vzkaz plný naděje a odhodlání.

Michal Kotalík se ozval fanouškům Foto: OKTAGON MMA

Michal Kotalík chce znovu zápasit. Dostane šanci v Oktagonu?

Jeho cesta je plná nepředvídatelných překážek. Bojovník Michal Kotalík v posledních měsících neprožíval zrovna nejšťastnější období kariéry. Jeho comeback po návratu z vězení rozhodně neprobíhal podle plánů.

Při svém posledním avizovaném souboji v Oktagon MMA na konci dubna nesplnil skandálním způsobem váhový limit a následně se z centra dění vypařil, jako pára nad hrncem. Odveta s Ole Magnorem se v Bratislavě nekonala, stejně jako oznámený duel na East Pro Fight s Matyasem Wiszlayem.

Neprofesionální přístup tehdy hodně rozohnil promotéra Ondřeje Novotného, který na své poměry dost rázně uvedl, že Kotalík ve váze do 84 kilogramů skončil. Jisté do této chvíle není ani to, zda bude 28letý fighter dále nastupovat pod Oktagon MMA.

Naposledy bylo o Kotalíkovi slyšet v rámci jeho vyjádření ohledně kauzy Tadeáše Růžičky. Dvě porážky v řadě a osobní problémy se na psychické kondici evidentně podepsaly. Michal Kotalík se ale nyní ozval fanouškům prostřednictvím sociálních sítí, kterých se v poslední době dost stranil.

"Přátelé , moc jsem nic nepřidával a upřímně nebylo ani moc co. Rád bych ale oznámil ,že se dávám dohromady , nemyslím zdravotně,nebo tak, ale spíš mentálně, protože poslední týdny,možná měsíce byl pro mě velký boj s různými aspekty a i když nemám zatím vyhráno, už jsem natolik vzpřímený že s láskou začínám makat a trénovat na další Fight.

Nic není domluvené, ale věřím že brzo bude a nastaly i nějaké změny o kterých v průběhu budu informovat. Každopádně se vracím. A doufám že poodkrytí některých faktů, by třeba mohlo někomu z vás pomoct , protože věřím že podobný boj nesvadim jenom já , ale je váš hodně. Bojujeme dál"

Těžko říci, s jakými problémy se Kotalík v posledních měsících v soukromí potýkal. Podle tohoto vyjádření se to ale brzy dozvíme. Dejte nám vědět do komentářů na Facebooku, zda si myslíte, že se mu podaří kariéru ještě nakopnout.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál výrazně poskočil v žebříčku pérové váhy

Posuny v žebříčcích Oktagon MMA: Skokany Lengál s Magnorem. Mikulášek se propadl

Dvojnásobná porce zápasů na pražské Štvanici zahýbala pořadím v žebříčcích jednotlivých divizí organizace Oktagon. Více info se dozvíte v...

Samuel Pirát Krištofič

Pirát s Vikingem či El Chapo s Vikingem? Jaký příběh se bude psát v Bratislavě?

Už teď je bratislavská karta nabitá velkými jmény.💪💥 Ve vzduchu visí duely, které by mezi řadu atraktivních zápasů skvěle zapadly...

Gábor Boráros

Vzal osud do vlastních rukou. Odstavený Gábor Boráros chystá návrat

Nějakou dobu o něm nebylo slyšet, teď však Gábor Boráros přišel s velkou novinkou. Už brzy by měl znovu nasadit rukavice a postavit se do...