Nate Diaz a Jake Paul mají stále nevyřízené účty. Ve vzduchu visí zápas v boxu i MMA

Jake Paul a Nate Diaz už mají sice společný zápas za sebou, vzduch to ale nijak zvlášť nevyčistilo, napětí mezi bojovníky stále trvá, a tak se jeden do druhého i nadále strefují. Vyvrcholí jejich spory v další souboj?

Jake Paul a Nate Diaz Foto: Profimedia

Diaz se mě bojí, tvrdí Paul

Jake Paul odešel ze srpnového boxerského zápasu s Natem Diazem coby vítěz, jenže mu to nestačilo a chtěl si kontroverzního zápasníka podat i v MMA, tuhle nabídku však Diaz odmítl a to samozřejmě rozvířilo vody. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jake Paul nedávno v pořadu Full Send Podcast prohlásil, že se mu Diaz regulérně vyhýbá, protože se bojí prohry. Podotknul, že Diaz by při případné prohře ztratil opravdu hodně, a tak z boje raději utekl.

Tohle tvrzení samozřejmě nemohlo Diaze nijak potěšit a rozhodl se veřejně reagovat. „Jsi plný s***k, a já o s***y nestojím,“ napsal na sociálních sítích a zároveň předestřel vlastní představu.

Na Silvestra by si s Paulem rád střihl odvetu v boxu a teprve do třetice by si střihnul proti influencerovi duel v MMA. „Rematch v boxu, závěr trilogie v MMA, stejně potřebuješ čas na trénink, protože stojíš za h***o,“ vzkázal Diaz Paulovi.

Jake Paul: influencer, co kosí boxery

Jake Paul začínal jako herec v seriálu Disney Channel Bizaardvark a k boxu se dostal v roce 2018, kdy porazil britského YouTubera Dejiho Olatunjiho. Od té doby se však Paul přesunul od influencerů k opravdovým bojovníkům a i ty dokázal porazit. Podal si Bena Askrenu, ale také veterána UFC Tyrona Woodleyho nebo Andersona Silvu.

V tuhle chvíli se může Paul chlubit bilancí 7-1 – jediný, kdo mu dal zatím ochutnat porážku, byl letos v únoru britský profesionální boxer Tommy Fury, který kontroverzního bojovníka porazil v osmikolovém souboji na body.

➤ Čtěte také: Šťastný konec pro Natea Diaze. Provokatéra škrtil až do bezvědomí, trest se ale nekoná

O půl roku později si ale Jake Paul spravil chuť právě v zápasu s Natem Diazem, kterého porazil v desetikolovém souboji na body. Zatím to skoro vypadá, že se dočkáme brzy odvety v boxu, jestli však někdy budeme svědky duelu Diaz vs. Paul v MMA, bude zajímavé sledovat, zda si Nate Diaz obhájí své teritorium, nebo jestli Paul ovládne i tuhle disciplínu.

Podívejte se na nejlepší momenty srpnového zápasu Paul vs. Diaz:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira

Alex Pereira si na sparing přizval známého provokatéra, který se brzy utká s Loganem Paulem

Tohle spojení by zřejmě nikdo nečekal. Brazilský vyzyvatel Jiřího Procházky, Alex Pereira, se v tělocvičně poměřil s nadcházejícím soupeřem...

Dana White

Dana White komentuje Adesanyův průšvih: Příště si vem Uber, chlape!

Israel Adesanya neprožívá zrovna nejšťastnější období – kromě ztráty titulu řeší průšvih s řízením pod vlivem alkoholu.🥃🚗 A co na to říká...

Conor McGregor

Konečně zpátky ve hře! McGregor se přihlásil k testování. Pro koho si půjde jako první?

Conor McGregor konečně překonal poslední překážku, která mu stála v cestě do klece.💪 K oznámení, že se přihlásil k testování, neváhal...