Nejdřív uškrtil Babu Jagu, teď si chce podat Čepa. Co mu norský viking vzkázal?

Matěj Peňáz se musel kvůli zranění vzdát bratislavského turnaje. Vlasto Čepo je tedy na kartě zatím bez soupeře. Ale ne na dlouho. Zájemci už se hrnou. Kdo si to chce se slovenským bijcem rozdat?

Vlasto Čepo Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Kdo by si to rád dal s Čepem?

Na nadcházejícím bratislavském turnaji Oktagonu MMA se měl odehrát dlouho očekávaný souboj Vlasta Čepa a Matěje Peňáze, jenže z toho sešlo ve chvíli, kdy Peňáze vyřadilo zranění„Matěj Peňáz bohužel hlásí zranění a komplikace v hojení již v únoru zlomené ruky, se kterou není schopen trénovat na očekávaný zápas s Vlastem Čepem v Bratislavě. O případné další operaci vás budeme informovat,“ oznámila organizace.

Vlasto Čepo tedy prozatím do turnaje, jehož vrcholem bude titulová bitva mezi Vémolou a Langerem, postrádá soupeře, ačkoli o zájemce nouzi nemá. Nejdříve se zápas pokusil urvat německý bojovník Hojat Khajevand, ten by dával z hlediska umístění v divizi i smysl, Čepovi se s ním však do klece nechtělo a tak ho s díky odmítl.

Teď se ovšem Vlastovi naskytla další nabídka, na kterou možná slovenský bojovník uslyší. Jedná se totiž o zápasníka, který by mohl Čepovi připadat z hlediska stylu boje atraktivnější. „Co takhle Viking, který se rád rve? Ten den mám volno. Jsem připravený jít do války,“ napsal Ole Magnor k Čepově příspěvku na instagramu.

Norský bojovník se fanouškům Oktagonu předvedl před nedávnem na pražské Štvanici, kde během pětapadesáti minut s přehledem uškrtil Václava Mikuláška, jenž hned poté oznámil konec kariéry. Magnor je v žebříčku sice na šestém místě, ale protože ze hry prozatím vypadl Peňáz a o souboj s Khajevandem nemá Čepo zájem, zdá se tenhle duel celkem logickou volbou.

Do toho se ale ozval také Samuel Krištofič, který na Magnorovu výzvu reagoval: „Ten, kdo vyzývá mého bratra, vyzývá i mě.“ Pirát, který v souboji s Robertem Bryczekem na Štvanici přišel o možnost porvat se o titul s Patrikem Kinclem, si tak nepřímo řekl o zápas. Uvidíme tedy, na koho padne volba organizace.

➤ Čtěte také: Pirátův pád, Lengálův ohňostroj, nový šampion bantamu i loučící se Baba Jaga

O Čepa je každopádně obecně zájem. Patrika Kincla čeká titulový souboj s již zmíněným polským bojovníkem Robertem Bryczekem, který na Štvanici ukončil Piráta Krištofiče za pouhých padesát šest vteřin na TKO.

Kincl se v MMA letem světem vyjádřil, že by rád Čepa za sparringpartnera, ale pak mu došlo, že by je v budoucnu mohl čekat společný zápas. „Líbil by se mi Vlasto Čepo (do přípravy), ale tam to asi smrdí tim, že se dřív nebo později potkáme,“ nadhodil Kincl.

„Bez pochyby,“ odpověděl Ondřej Novotný. „Čepo je teď zápas od titulu, že jo,“ dodal. Ať už tedy Vlasto Čepo v Bratislavě vyfasuje kohokoli, rozhodně mu půjde o hodně. Uvidíme tedy, jak odpoví na výzvu norského vikinga a jak se k této variantě postaví Oktagon.

Ole Magnor na Štvanici předvedl rychlou submisi, když během padesáti pěti vteřin uškrtil Babu Jagu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola musel prozradit příjmy

Vémola musel prozradit měsíční příjem, mastnou pokutu prý uhradil bez mrknutí oka

Kauza spojená s podezřením na přechovávání chráněných živočichů vyvrcholila mastnou pokutou, již Vémola smahem uhradil. Kolik Terminátor...

David Dvořák vyhlíží svého dalšího soupeře

Těžká zkouška ohněm. David Dvořák jde do zápasu o všechno s neporaženým prospektem

David Dvořák už ví, kdo bude jeho další soupeř v UFC. Český legionář se o novou smlouvu utká s obrovsky nebezpečným japonským zápasníkem.

Jarda Kotlár chce do klece Vémolu

Kotlár se obul do legendy, Vémolovi přispěchal na pomoc rozohněný Cverna

Vémola na své oslavě ve vtipu prohlásil, že chce do klece osm Kotlárů. Teď nejznámější z Kotlárů obviňuje Karlose, že si na něm chce dělat...