Neporažený Václav Sivák zná termín i soupeře pro další bitvu. Představí se na mega akci!

Václav Sivák po svém posledním zápase v Lucerně mluvil o tom, že ho v dalším zápase uvidíme už v únoru. Z této spolupráce vám ale spadne brada. Podrobnosti v článku.

Vašek Sivák přijal nabídku KSW Foto: RFA

Václav Sivák v KSW. Badboy přijal nabídku na zápas proti ostřílenému Polákovi

Vašek Sivák se pokusí svou skvostnou profi bilanci 25-0 natáhnout na turnaji KSW EPIC v Gliwicích. Klenot české bojové scény si to 24. února rozdá s velezkušeným Michalem "Matrixem" Królikem. 24letý Sivák si vyzve o 9 let staršího protivníka v zápase pod pravidly Muay Thai v malých rukavicích na 3x3 min.

Indicie ohledně další zápasové budoucnosti naznačovaly, že se Václav Sivák vydá v únoru do Ruska, kde ho měly čekat dva zápasy. To se však alespoň pro tuto chvíli odkláda. KSW opět natáhla chapadla a ulovila do svých řad dalšího hvězdného českého bojovníka.

S oznámením zápasu Królik vs. Sivák je zároveň jasné, že v nejbližší době nedojde na souboj s Tadeášem Růžičkou, což by drtivá většina fanoušků chtěla vidět. Sivák ovšem skrze zápas na obrovsky sledované akci může za o něco výše pozvednout svoje jméno v rámci evropského měřítka.

KSW Epic v Gliwicích nabídne v hlavním zápase boxerský duel legendárního Mameda Khalidova s Tomaszem Adamkem. Kalendář organizace KSW má aktuálně na programu turnaj v Liberci, který se uskuteční 17. února. O prozatímní titul lehké váhy zabojuje Leo Brichta a kromě dalších českých jmen uvidíme netradičně v MMA zápase i Vasila Ducára.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár se pokusí prorazit v profi MMA

Velká kariérní změna pro elitního českého boxera. Smlouva s KSW je oficiálně potvrzena

Polská MMA organizace KSW nepřestává lovit v českém rybníčku. Tenhle podpis ale spoustu fanoušků překvapí. Více se dočtete v článku.

Aleš Bejr se na turnaji Clash of the Stars 7 vrací do akce

Clash of the Stars 7: Bejr vs. Soukup – program, zápasy, kurzy, výsledky a livestream

Na turnaji Clash of the Stars 7 💥 se vrací do akce psychopat Aleš Bejr a dojde i na historicky první odvetu mezi Tadeášem Veselým a Faynem....

Végh vs. Vémola 1

Vémola: Attila mě bude strašně nenávidět. Terminátor prozradil, co Véghovi vůbec nezávidí

V červnu je čeká Odveta století, Vémola je rozjetý vlak, Végh se do klece vrací po dlouhém odpočinku.👊 Dva odlišné přístupy ale spojuje...