Nezlomný Michal Martínek bere tvrdou prohru za správný konec. Toto je jeho vyjádření

Český bijec Michal Martínek vstřebává nejtvrdší porážku své dosavadní kariéry. Co vzkázal fanouškům se dočtete v tomto článku.

Michal Martínek se hodlá vrátit silnější Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Michal Martínek reaguje na svou KSW prohru

Stačila jedna nepozornost a náročná příprava Michala Martínka přišla vniveč. Blackbeard v hlavním zápase sobotního turnaje KSW 87 v Třinci zdaleka nestihl ukázat to, co v něm dřímá. Srb Darko Stošič ho po 2 minutách boje seslal nelítostně k zemi. I takové momenty MMA přináší. Martínek to ovšem podle nejnovějšího vyjádření bere za správný konec a hodlá se vrátit ještě silnější.

„Zdravím všechny, ahoj! V první řadě bych chtěl poděkovat všem, kteří mi fandili v zápase. Všem fanouškům, partnerům, sparing partnerům. Byli jste všichni úžasní a moc jsem si to užil. Všichni víme, co se stalo v zápase. To trochu bolí, spíš než fyzicky, hlavně to srdíčko.

To je prostě fight life. Když se něco takové stane, může to znamenat dvě věci. Buď se z toho pose*eš, nebo se nase*eš a já jsem se nas*al! Teď si dám chvíli voraz a pojedu se někam provětrat. Pak se vrátím.“

Michal si teď nepochybně potřebuje odpočinout po tvrdém KO, ale i urovnat myšlenky a zvolit si, kudy povedou jeho další kroky. Téměř určitě to bude i nadále v KSW, kde má rozdělanou práci a podle vlastních slov se mu v polské organizaci líbí.

Možným scénářem by do budoucna mohlo být i odveta s Viktorem Peštou. Ten na tuto otázku řekl, že si odvetný zápas pod KSW dokáže představit, avšak bezprostředně po Martínkově zápase se v duchu loajality zdráhal černovouse vyzývat. Z pohledu českých fanoušků a také samotné KSW by ale tento matchup dával smysl pro některý z budoucích turnajů na českém území.

Organizace KSW mezitím oznámila, že se se svým galavečerem vrátí do Liberce opět v únoru. Viktor Pešta má aktuálně naplánovaný zápas na 16. prosince. V Gliwicích se utká se zkušeným Szymonem Bajorem.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fortuna soutěž s BJP

Fanděte Jiřímu Procházkovi přímo v New Yorku! Fortuna pořádá soutěž o zájezd na UFC 295

Sázková kancelář Fortuna vás vezme do New Yorku ❤️ na titulový zápas Procházka vs. Pereira. Jak se zapojit do soutěže se dozvíte v tomto...

Leo Brichta zazářil na turnaji KSW 87 v Třinci

Smíšené pocity pro české MMA. Brichtův famózní výkon pokazilo brutální KO Michala Martínka

Emoce, jako na horské dráze. Turnaj KSW 87 v Třinci se nesl ve znamení české účasti a diváci si přišli skutečně na své. To nejzásadnější...

Vémola by rád odvetu s Patrikem Kinclem

Nepochybuju o tom, že to Kincl vezme, tvrdí Vémola. Ten ale jasno rozhodně nemá

Vémola nebo Čepo? To je hlavní otázka posledních dnů. Šampion Patrik Kincl stojí před těžkým rozhodnutím, s kým se v prosinci utkat v rámci...