Novotný a Touš predikují semifinále Gamechangeru. Jakého mají favorita?

Už zítra budeme svědky semifinále pyramidy Tipsport Gamechanger. Jak odhadují průběh galavečera promotér OKTAGONu Ondřej Novotný a rozhodčí Pavel Touš, kteří jsou přímo v centru dění?

Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Jak vidí semifinále Gamechangeru Ondřej Novotný a Pavel Touš?

Co nevidět se konečně dočkáme kýženého semifinále pyramidy Tipsport Gamechanger. Jak se dalo očekávat, mezi špičku se vyšplhali ti nejlepší a v tuhle chvíli je už těžké predikovat, který z bojovníků bude slavit absolutní vítězství. Svůj odhad v pravidelném vysílání MMA letem světem nabídli promotér Ondřej Novotný a rozhodčí Pavel Touš, kteří mají do situace větší vhled než kdokoli jiný.

„Pro mě nejzajímavější zápas Bojan vs. David Kozma. Oba jsou to bojovníci, kteří jsou povahově úplně stejní, jsou to zlatíčka, takoví introverti, takže jim nejde nefandit ani jednomu, ani druhýmu. Ale my si samozřejmě přejeme českýho finalistu, ale mám to padesát na padesát,“ přiznal rozhodčí Pavel Touš.

„Já si nepřeju českýho finalistu,“ prohlásil Ondřej Novotný. „Já jsem nezávislej v tom. Samozřejmě ke Kozmovi mám brutální vztah, ale jako jsem dobrej s čímkoli.“

„Já mám zas brutální vztah k Bojanovi, protože, on to asi málokdo ví, ale já jsem přitáhl Bojana do Čech,“ reagoval Touš. „První zápas v Čechách měl na Heroes Gateu, už je to pár let zpátky, takže ho znám úplně od začátku takový tý jeho aktivnější kariéry. A on je úplně stejnej jako David: introverti, hodní, klidní, frajer, kterýho nejde nemít rád,“ vysvětlil Touš.

„Bojan je určitě techničtější bojovník než David. (...) Kozma od první vteřiny do Bojana vletí a bude se snažit ho nepustit do hry a Bojan se ho bude snažit nachytat. Takže to bude skvělej zápas od první vteřiny a podle mě bude na body,“ predikoval průbeh zápasu Touš.

➤ Čtěte také: David Kozma popsal komplikace v Thajsku. Stafylokoka si z kempu přivezlo devět lidí

„Já mám favorita Řeka, nebo favorita... myslím si, že to vyhraje Řek,“ prozradil Touš svůj názor na druhou semifinálovou dvojici. „Podle mě taky, pade na pade, ale já mám většího favorita Řeka, pořád jsem ovlivněnej tou jeho velikostí z nějakýho důvodu. Vlastně jsem ho i pískal, má obrovsky silnej ten wrestling a myslim si, že si bude dobře hlídat Glismanna.

Takže za mě padesát na padesát Kozma Veličković, trochu víc na Kozmu, a šedesát na čtyřicet Michailidis, to znamená řecká strana,“ shrnul na závěr Touš.

„Ale mě už ten Glismann přesvědčil, on furt vypadá jak lehká váha (...), ale mě už přesvědčil. Já věřím, že na toho Michailidise najde cestu,“ nabídl svůj pohled na věc Novotný.

Je zřejmé, že v této fázi není s to výsledek odhadnout v podstatě nikdo. Dokonce ani sázkové kanceláře se v případě druhé dvojice k nikomu nepřiklání – Tipsport vypsal na duel Glismann vs. Michailidis totožné kurzy 1.86. Kdo se ve svých tipech trefil, se co nevidět dozvíme, ale do té nezbývá než držet pěsti svému favoritovi.

Kozmu s Veličkovićem čeká odveta. David Kozma v prvním zápase srbského bojovníka udolal na body, měl s ním ale pěkně těžkou práci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rafal Haratyk

Oktagon má smůlu. Elitní polský bojovník se nakonec upsal konkurenci

Tohle jméno se v souvislosti s organizací Oktagon MMA skloňovalo už delší dobu. Polská hvězda ale podepsala jinde. Čerstvé podrobnosti vám...

Christian Kelt Jungwirth

Jungwirth: Pocházím z úplného dna. Nesmrtelný Kelt popsal trnitou cestu za úspěchem

Coby Lucky Losera ho tento víkend uvidíme bojovat ve Frankfurtu.💪 Jaký je příběh Kelta, který si svůj úspěch vydřel od píky?☘️

Ondřej Novotný, Palo Langer a Palo Neruda

Na koho by si Palo Neruda vsadil v duelu Vémola vs Langer? Jeho tip vás možná překvapí

Co nevidět nás čeká duel Pavola Langera a Karlose Vémoly a celá česká MMA scéna se snaží odhadnout, jak tahle bitva dopadne. Jak to vidí...