Očekávám lepší zápas než na Štvanici, hlásí Vlado Lengál. Je to jen další krůček k cíli!

Vlado Lengál si pomalu, ale jistě razí cestu vzhůru žebříčkem pérové váhy. Teď ho čeká Samuel Bark. Předvede neoficiální bojovník roku 2022 stejně působivý výkon jako na Štvanici?

Vlado Lengál Foto: OKTAGON MMA

Bark? Další krůček k cíli

Vlado Lengál je v tuhle chvíli osmičkou žebříčku pérové váhy OKTAGONu a ve své váhové kategorii hodlá stoupat ještě výš a co nejdříve si vysloužit titulovou šanci. Prozatím ho ale čeká švédský borec Samuel Bark, který v rankingu zaujímá příčku nad Lengálem. Vlado prozradil, jak se do zápasu se „Sammon Deckerem“ cítí. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Očekávám ještě lepší zápas (než na Štvanici), protože jsem mnohem lépe připraven, měl jsem půl roku na přípravu a dolaďovali jsme s týmem určité věci, kde jsem měl nedostatky a věděl jsem, že tam jsou, takže jsme na tom makali,“ prozradil Vlado v rozhovoru pro iSport.cz.

„Když jsem říkal, že přijde nový Vlado Lengál, tak to je verze 0.02,“ prohlásil s úsměvem Vlado Lengál. „Teď už byl každý soupeř těžký a je to (zápas s Barkem) další krůček k mému vysněnému cíli,“ dodal Lengál.

S Keitou jedině o titul

Vlado má před sebou v žebříčku velká jména jako Dohnal, Tichota, Samsonidse nebo Keita. Doteď si soupeře nevybíral a přijímal i zápasy na short notice a měnit to nehodlá, s některými bojovníky by šel ale jen za určitých podmínek.

„Je mi to jedno, ale řekl jsem, když mě vyzýval Keita: ‚Vlado Lengále, let’s dance‘, jestli si zatancujeme, tak jsem říkal: ‚Oukej, ale já chci ten pás‘. To si myslím, že je největší špička ledovce, já ho opravdu respektuju, je to skvělý bojovník, a myslím si, že to by byl zápas o pás a na pět kol, určitě ne na tři,“ prozradil Lengál svůj postoj.

Trash talk má své hranice

Vlado Lengál patří mezi bojovníky, kteří chtějí přitáhnout pozornost svými výkony, i když proti malému popíchnutí před zápasem nic nemá – všechno má ale podle něho své hranice, i trash talk.

I běžně klidný Lengál se ale občas dostane do přestřelky, když ho někdo vyprovokuje. To se stalo například i během jednoho z vážení s Shemem Rockem, který kudy chodí, tudy rýpe. Právě Rock je pro Lengála příkladem trash talku, který už je za čárou, obzvlášť pokud jde o situaci s Jardou Pokorným.

„To je přímo druhá strana mince, to je projev, který nepatří do sportu a za mě je to lidské dno,“ prohlásil na Rockovu adresu Lengál. „Já se nebudu s nikým přestřelovat v médiích o rodině, o manželství... Já myslím, že tohle patří do bizáru,“ dodal.

➤ Čtěte také: Shem Rock bude platit jako mourovatý. Čeká ho prý pokuta a nejspíš i soud

Jak si Vlado Lengál povede se Samuelem Barkem, a jestli se mu podaří poskočit v žebříčku a přiblížit se tak titulové šanci, uvidíme už tuto sobotu 9. 12. v Ostravar Aréně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Buki vs. Rony 1

OKTAGON 50: Paradeiser vs. Buchinger – info, livestream, analýza a tip

Buki s Ronym si to hodlají tuto sobotu rozdat již podruhé. Od jejich prvního fightu se leccos změnilo.⚡ Má Paradeiser šanci legendu...

Německý bojovník Niko Samsonidse

Prošel si peklem, ale nevzdal se. Německý talent Niko Samsonidse plánuje šokovat MMA scénu

Jeho cesta do záře reflektorů byla pořádně trnitá. Ani na moment to však nezabalil. Díky své nezlomné povaze dostane Niko Samsonidse velkou...

Matěj Money Peňáz

OKTAGON 50: Peňáz vs. Magnor – info, analýza a tip, livestream

Matěj Peňáz se po roční pauze vrací zpátky do hry.👊 Sedne mu na začátek norský bojovník Ole Magnor? Přečtěte si náš tip, jak zápas dopadne.