„Očekávám těžký, tvrdý zápas,“ predikuje David Kozma

Do velkého turnaje Oktagonu zbývá už jen pár dní a zápasníci dokončují přípravu. Jak se před zápasem s francouzským tvrďákem cítí David Kozma? A na co konkrétně se u soupeře připravuje?

Davida Kozmu čeká důležitý zápas o velké peníze Foto: OKTAGON MMA

Davida Kozmu čeká nelehký soupeř. Jak se připravuje?

David Kozma v dalším turnaji rovnýma nohama skočí do čtvrtfinále milionové pyramidy Tipsport Gamechanger a od absolutního vítězství už ho dělí jen pár zápasů: „Teďka máme čtvrtfinále Gamechangeru a do úplného vítězství mi zbývají tři zápasy,“ objasňuje s úsměvem Kozma v oktagonském Na dohled. Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita.

David Kozma dobře ví, že bude mít v sobotu proti sobě těžkého soupeře, přesto tvrdí, že si žádnou zvláštní strategii nepřipravuje: „Je to jeden z těch těžších soupeřů... speciální přípravu nemám skoro nikdy... může se ti změnit soupeř a co potom, já se připravuju komplexně,“ vysvětluje David.

I tak si je velmi dobře vědom kvalit svého protivníka a je pár detailů, které si hodlá v zápase pohlídat: „Očekávám tvrdost, vím, že to je srdcař a že je schopný jít za nějakou svoji hranici... má dobré calf kicky, má dobrej ten zadní capák.“

MMA - sleduj průběh zápasu zde

„Soustředím se na fyzičku, všechna tvrdá práce už je za námi,“ pronesl v Na dohled Davidův soupeř, francouzský bijec Alex Lohoré. „Myslím, že se mě pokusí dostat na zem, tak to většinou dělá,“ odhadoval Lohoré Kozmovu taktiku. „Připravovali jsme si obranu ve wrestlingu... útok ve wrestlingu... grappling... pěstní souboj,“ popisoval svou přípravu.

Je tedy zřejmé, že ani jeden z bojovníků přípravu na důležitý zápas rozhodně nepodceňuje, koneckonců vítězství jim slibuje nejen úspěch, ale také tučnou finanční odměnu: „Za další souboj dostanu svou nejvyšší výplatu za celou svoji kariéru,“ přiznal otevřeně Lohoré. „Už se nemůžu dočkat, až Kozma dostane KO,“ zasmál se na závěr.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola dává do tréninku všechno

Instagram ani Youtube? Tyhle aplikace nemají v mobilu Vémoly místo

Karlos Terminátor Vémola se rozhodl pro z jeho pohledu poměrně nezvyklý krok. Před pár týdny se rozhodl kompletně odstřihnout od online...

Souboj roku se kvapem blíží

Očekávaná bitva roku se blíží. Kolik si vydělají Vémola a Kincl?

Turnaj Oktagon 43 v O2 Areně se kvapem blíží. ⚡ S jakou sumou mohou aktéři hlavního zápasu Patrik Kincl a Karlos Vémola počítat na výplatní...

Kdo s koho, Lohoré vs. Kozma

Oktagon 43: Lohoré vs. Kozma kurzy, analýza a livestream

Oba jsou naprostou elitou velterové váhy organizace Oktagon MMA. ☝ Jeden ale musí z kola ven. Podívejte se na analýzu✏️ a návod na...