Oktagon 53: Brož vs. Crosby – karta, kurzy, analýza a tip, livestream

Třiapadesátý turnaj OKTAGONu se znovu odehraje v německém Oberhausenu. V následujícím článku najdete veškeré info, kompletní kartu, ale také analýzu duelu Brož vs. Crosby a sázkový tip.

INFOKARTALIVESTREAM

Miroslav Brož Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 53: 9,1/10

  • Datum a místo: 10. 2. 2024 (18:00), Rudolf Weber Arena, Oberhausen
  • Nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Oktagon 53: Dalisda vs. Dourthe – datum, místo, program a další aktuální info

Již podruhé se v německém Oberhausenu odehraje turnaj OKTAGONu. Nabitou kartu završí ženský zápas o titul slámové váhy Dalisda vs. Dourthe. Do Oberhausenu míří také pětičlenná česká výprava.  Sledujte Oktagon 52 živě a zdarma ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Před převážně německým publikem si zápas střihnou Miroslav Brož, Jan Malach, Jaroslav Pokorný, Jan Fajk a v rámci free prelims uvidíme nováčka organizace Jakuba Batfalského. Kromě známých českých bojovníků budeme moci znovu sledovat řeckého „Emperora“ Ionnise Palaiologose a spoustu dalších.

OKTAGON 53: Brož vs. Crosby
🕑KDY 10. 2. 2024 (18:00)
📍KDE Rudolf Weber Arena, Oberhausen
📈KURZY najdete ZDE
✏️BILANCE najdete ZDE
✔️ANALÝZA A TIP najdete ZDE

Oktagon 53: Brož vs. Crosby – kurzy, analýza a sázkový tip

Miroslav Brož je sportovec v podstatě odjakživa, než se ale vrhnul na bojové sporty, věnoval se hokeji coby brankář a hrál po boku těch nejlepších. Dnes s odstupem času říká, že mu kolektivní sporty nevyhovují, protože má hráč odpovědnost vůči ostatním v týmu a dalším lidem kolem, ale kdysi v tomto populárním sportu mířil vysoko.

Pak ale zasáhlo zranění a vše se změnilo. Brož se hokeje tak úplně nevzdal a dodnes ho aktivně trénuje druhé, kromě toho se ale dal na bojové sporty, ve kterých se cítí lépe, protože tam je jen sám za sebe.

Bojovník OKTAGONu, kterého fanoušci znají pod přezdívkou „Inkvizitor“, má v současné chvíli profesionální bilanci 15-3. Brož si z hokejových tréninků vzal do bojových sportů velkou vytrvalost, která se odráží i na jeho výsledcích – devíti z patnácti výher dosáhl na body.

Svou profesionální kariéru zahájil v organizaci GCF, většinu své kariéry ale bojoval pod střechou největší české organizace OKTAGON MMA, kde posbíral mnoho cenných skalpů, jako jsou třeba Christian Jungwirth nebo Robo Pukač.

Inkvizitor je ale komplexní zápasník, který má na kontě i předčasná ukončení – ve čtyřech případech zvítězil technickým knockoutem a ve dvou ukončil soupeře na zemi. Miroslav za svou profesionální kariéru utrpěl pouze tři prohry. V jednom z případů šlo o KO z rukou Milana Ďatelinky, který ho ukončil v prvním kole.

Podobně rychle si Inkvizitor připsal prohru technickým knockoutem s Jakubem Bele. K poslední porážce Brož přišel v zápasu s Janem Malachem, jenž shodou okolností rovněž nastoupí v Oberhausenu a který houževnatého Inkvizitora přebouchal na body.

BILANCE
Miroslav Brož Tom Crosby
15 výher 8 výher
Výhry KO/TKO: 4 Výhry KO/TKO: 3
Výhry na submisi: 2 Výhry na submisi: 3

Výhry na body: 9

Remíza: 1

Výhry na body: 2

Remíza: 1

3 prohry 3 prohry
Prohry KO/TKO: 2 Prohry KO/TKO: 2
Prohry na submisi: 0 Prohry na submisi: 1
Prohry na body: 1 Prohry na body: 0
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.16 4.77

kurzy aktuální k 8. 2. 2024 (10:00)

Anglický viking Tom Crosby získal na Mistrovství Evropy v MMA v roce 2016 bronzovou medaili. Jde o zkušeného grapplera, jehož profesionální bilance v tuhle chvíli čítá osm výher a tři prohry.

Crosby má bohatou bilanci i v amatérských ligách. Než si v roce 2018 odbouchal svůj profesionální debut, stihl absolvovat celkem jedenáct amatérských duelů. Crosby bojoval pod britskými organizacemi Caged Steel, RFL a dalšími, v OKTAGONu půjde o jeho první zápas.

sipka Čtěte také: Pyramida Tipsport Gamechanger Oktagon 2024 lehká váha – bojovníci, pavouk a výsledky

Podle Crosbyho zápasnické historie je evidentní, že se jedná o komplexního bojovníka. Skoro rovným dílem si na konto připsal jak výhry knockoutem, tak výhry na submisi či na body. Pokud ale vezmeme v potaz i jeho výkony v amatérských ligách, ve kterých získal většinu svých vítězství na body, dá se předpokládat, že jeho největší předností je vytrvalost, podobně jako tomu je u Brože.

Inkvizitor se ale může chlubit příznivější bilancí. I sázkové kanceláře předpokládají vítězství českého bojovníka. Vzhledem k bilanci obou zápasníků je velmi pravděpodobné, že duel dojde do třetího kola, a nejspíš rozhodne, který ze zápasníků bude aktivnější, dominantnější a přesnější.

TIP: Miroslav Brož zvítězí v kurzu 1.16 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Brož vs. Crosby tip

Oktagon 53: Dalisda vs. Dourthe – fight card, zápasy a výsledky

Kromě fanouškům OKTAGONu známých českých zápasníků se tu poprvé předvede Jakub Batfalský, který má na kontě tři profesionální zápasy. Během jeho debutu v organizaci ho prověří německý bojovník Sami Zarabi.

Vedle pětičlenné české výpravy se do Oberhausenu chystá i jeden slovenský bojovník. Tomáš Votava má za sebou bohatou amatérskou bilanci, v německé hale si ale odbouchá svůj první profesionální zápas.

OKTAGON 53 – KARTA (ZÁPASY A VÝSLEDKY)
Hlavní karta
Strawweight Title Fight Katharina Dalisda (body) vs. Eva Dourthe
Welterweight Islam Dulatov (TKO) vs. Ionnis Palaiologos
Welterweight Miroslav Brož (body) vs. Tom Crosby
Middleweight Hojat Khajevand vs. David Zawada (submise)
Welterweight Cihad Akipa vs. Ivica Trušček (submise)
Prelims
Catchweight 74 Kg Jan Malach (TKO) vs. Luka Milidragovič
Featherweight Jaroslav Pokorný vs. Gjoni Palokaj (body)
Welterweight Endrit Braishori (submise) vs. Jan Fajk
Welterweight Emir-Can Al (TKO) vs. Tomáš Votava
Free prelims
Featherweight Sami Zarabi (body) vs. Jakub Batfalský

Oktagon 53: Malach vs. Aksu

České fanoušky bude jistě zajímat také zápas Jana Malacha. Ten si bude chtít po poslední prohře s britským bouřlivákem Shemem Rockem spravit chuť, nebude to mít ale jednoduché. V Oberhausenu ho bude čekat turecký bojovník Gökhan Aksu, který si potrpí na předčasná ukončení a na kontě má celkem 9 vítězství KO/TKO. Uvidíme tedy, jak tento soupeř „Králi severu“ sedne a zda si Malach dokáže na německé půdě připsat vítězství.

Oktagon 53: Pokorný vs. Palokaj

I Jaroslav Pokorný si potřebuje spravit chuť po neúspěchu s Shemem Rockem, v jeho případě ale nešlo o prohru, nýbrž o promarněný zápas, který se musel kvůli nečekanému výpadu britského bojovníka během staredownu zrušit. Tentokrát ho bude v kleci čekat nebezpečný Němec Gjoni Palokaj, který v jedné z německých organizací dosáhl až na titul. Tenhle zápasník má navíc ve zvyku ukončovat soupeře před limitem.

Kde sledovat přímý přenos Oktagon 53? Live stream na TV Tipsport, PPV živě

Zápasy turnaje OKTAGON 53 bude možné sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Abyste si mohli živý přenos pustit, je nutné si u sázkové kanceláře založit účet. Pro nově registrované má ale kancelář připravený speciální registrační bonus, který je možné využít na první sázky.

Další možností je také zakoupení PPV na oficiálních stránkách organizace. Na oktagon.tv v tuto chvíli pořídíte jednorázové zhlédnutí za 319 Kč, v den turnaje se však obvykle cena o něco zvýší, a tak stojí za to kupovat pay-per-view s předstihem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kde bude OKTAGON 53?

Trunaj OKTAGON 53 se bude konat v hale Rudolf Weber Arena v Oberhausenu.

2️⃣Zápasí na OKTAGON 53 Češi?

V Oberhausenu se představí hned pět českých bojovníků: Miroslav Brož, Jan Malach, Jaroslav Pokorný, Jan Fajk a Jakub Batfalský. Celou kartu naleznete v článku.

3️⃣Kde sledovat livestream OKTAGON 53?

Přímý přenos turnaje OKTAGON 53 můžete sledovat na TV Tipsport nebo skrze PPV organizace. Více se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ronald Paradeiser

Paradeisera čeká v milionové pyramidě Attila. Úvodní kolo Gamechangeru už má jasnější obrysy

Začátek března bude ve znamení Tipsport Gamechangeru 2 a karta už se rýsuje.👀 Svého soupeře dostal i současný šampion lehké váhy Ronald...

Losene Keita v Ostravě zápasit nebude

Zemětřesení pro OKTAGON turnaj v Ostravě! Špatnou zprávu vzápětí nahrazuje skvělá

Už za necelý měsíc se koná turnaj Oktagon 54 v Ostravě, na kterém proběhnou úvodní osmifinálové duely druhého ročníku pyramidy Tipsport...

Willy Fleury

Nová posila OKTAGONu posílá vzkaz těm nejlepším z divize. Bát se mají Langer, Poppeck i Vémola

K cirkusu OKTAGON se připojila nová posila.💀 Zaútočit hodlá na divizi polotěžké váhy.⚡ Pro ty nejlepší z žebříčku má jasný vzkaz.