Oktagon 54 (Tipsport Gamechanger): Kohout vs. Legierski 2 – analýza, sázkový tip a livestream

V Ostravě se odehrají úvodní zápasy unikátního projektu Tipsport Gamechanger. Jedním z mála českých zástupců v milionové pyramidě je i Matouš Kohout, jehož už podruhé čeká nelehká výzva v podobě polského bijce Mateusze Legierskiho.

INFOANALÝZA A TIPLIVESTREAM

Matouš Kohout Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 54 (Tipsport Gamechanger): 9,7/10

  • Datum a místo: 2. 3. 2024 (17:30), Ostravar Aréna, Ostrava
  • Nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Oktagon 54: Kincl vs. Wawrzyniak a Tipsport Gamechanger – datum, místo, program a další aktuální info

Ostravský OKTAGON opět nabídne nabitou kartu. Kromě titulového souboje Kincl vs. Wawrzyniak budeme sledovat úvodní zápasy druhé série unikátního projektu Tipsport Gamechanger, v rámci kterého budou o miliony bojovat nejlepší lehké váhy organizace. O postup v pyramidě se v nejdrsnějším městě České republiky utkají i Matouš Kohout a Mateusz Legierski. Sledujte Oktagon 54 živě a zdarma ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kouhout s Legierskim se v kleci nepotkají poprvé. Kromě souboje o velké peníze půjde také o odvetu. Prvně spolu bojovali v červenci roku 2022, kdy Legierski utáhl Kohouta ve třetím kole na submisi.

OKTAGON 54: Kincl vs. Wawrzyniak
🕑KDY 2. 3. 2024 (17:30)
📍KDE Ostravar Aréna (Ostrava)
📈BILANCI A KURZY najdete ZDE
LIVESTREAM TV Tipsport

Kromě Matouše Kohouta uvidíme i další české bojovníky. V rámci prelims se představí Radek Roušal a o pokračování v boji o miliony budou bojovat Vlado Lengál a současný šampion lehké váhy Ronald Paradeiser.

Oktagon 54: Kohout vs. Legierski – bilance, kurzy, analýza a sázkový tip

Matouš Kohout přešel k MMA od thai boxu, ve kterém se stal mistrem Evropy. U fanoušků MMA se Kohout zapsal coby vítěz projektu OKTAGON Underground. Od té doby dokázal posbírat mnoho cenných skalpů, jako jsou například Robert Pukač, Jan Malach, Jan Široký nebo František Fodor.

Na Kohoutův background v postojových disciplínách ukazuje i jeho bilance. Z celkových osmi výher se mu podařilo čtyři ze zápasů ukončit předčasně na KO/TKO. Další čtyři vítězství pak získal na body.

Kohout svou profesionální kariéru započal v roce 2017, kdy bojoval pod střechou organizace XFN, kde střídal výhry s prohrami. Pak přišla účast v projektech OKTAGON Underground a OKTAGON Výzva, kde Kohout slavil jeden úspěch za druhým a vepsal se tak do srdcí fanoušků organizace.

Svůj první regulérní MMA zápas v OKTAGONu svedl s elitním bojovníkem Leem Brichtou, který Kohouta v prvním kole uškrtil. Poté však Kohout naskočil na vítěznou vlnu a posbíral tři výhry v řadě.

Pak ale narazil na polského zápasníka Mateusze Legierskiho, který jeho vítěznou sérii přerušil, když ho uškrtil ve třetím kole. Ještě téhož roku si Kohout spravil chuť s Janem Malachem, kterého přebouchal na body.

V dubnu 2023 se český Nate Diaz utkal s Karolem Ryšavým, který ho porazil na body. Bilanci si ale pak napravil s Robertem Pukačem, nad nímž Kohout zvítězil jednomyslným rozhodnutím.

BILANCE
Matouš Kohout Mateusz Legierski
8 výher 9 výher
Výhry KO/TKO: 4 Výhry KO/TKO: 3
Výhry na submisi: 0 Výhry na submisi: 2
Výhry na body: 4 Výhry na body: 4
6 proher 1 prohra
Prohry KO/TKO: 1 Prohry KO/TKO: 1
Prohry na submisi: 3 Prohry na submisi: 0
Prohry na body: 2 Prohry na body: 0
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
3.13 1.30

kurzy aktuální k 28. 2. 2024 (10:00)

Polský bojovník Mateusz Legierski už kdysi vládl žebříčku lehké váhy, když se mu v titulové bitvě povedlo na body přebouchat Miroslava Štrbáka. V OKTAGONu zatím nepoznal porážku a za své působení v české organizaci získal skalpy Ronalda Paradeisera, Jakuba Bahníka, Karola Ryšavého a dalších.

Legierskiho bilance ukazuje, že jde o komplexního zápasníka, který dokáže sbírat vítězství všemi možnými způsoby. Jedinou prohru, kterou za svou kariéru utrpěl, si připsal v polské organizaci KSW, kde ho ve druhém kole ukončil Roman Szymanski (toho v říjnu 2023 porazil český zápasník Leo Brichta).

Legierski očividně není zvyklý na prohry a vzhledem k jeho zkušenostem, bilanci a předchozímu zápasu s Matoušem Kohoutem důvěřují sázkové kanceláře spíše jemu. Silnou stránkou Matouše Kohouta je boj v postoji a výsledek prvního duelu s Legierskim naznačuje, že zem je spíše doménou Poláka.

sipka Podrobnosti o Tipsport Gamechanger 2 čtěte zde: Pyramida Tipsport Gamechanger Oktagon 2024 lehká váha – bojovníci, pavouk a výsledky

Kohout nejspíš bude usilovat o to, aby se boj nepřesunul na zem. Avšak i v předchozím případě se zápas dostal do třetího kola a navzdory Legierskiho pokusům ukončit soupeře na zemi, Kohout houževnatě odolával. Motivace zvítězit teď bude na obou stranách ještě silnější, a tak by se mohl souboj dočkat všech tří kol a rozhodnout by mohly body.

TIP: Zápas bude ukončen na body nebo technickým rozhodnutím v kurzu 1.69 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Kohout vs. Legierski tip

Kde sledovat živě Oktagon 54: Kohout vs. Legierski? Vstupenky a live stream na TV Tipsport

Zápasy ostravského turnaje můžete jako všechny eventy organizace OKTAGON MMA sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Stávající uživatelé spustí TV Tipsport za předpokladu, že v posledních sedmi dnech učinili sázku v hodnotě alespoň 30 Kč. Noví registrovaní získají speciální vstupní bonus, který je možné využít na první sázky.

Další variantou je zakoupení PPV přímo od organizace OKTAGON MMA. Jednorázové zhlédnutí zakoupíte v tuto chvíli na stránkách oktagon.tv jen za 319 Kč (v den turnaje se většinou cena o něco zvýší).

sipka Čtěte také: OKTAGON 54: Kincl vs. Wawrzyniak + osmifinále Tipsport Gamechanger – program, kurzy, livestream

Ještě stále je možné zakoupit na akci i lístky a dopřát si nabitou kartu a nezaměnitelnou atmosféru přímo na místě. Vstupenky pořídíte na portálu Ticketportal od 590 Kč.

Připomeňte si první zápas Kohout vs. Legierski:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kde bude OKTAGON 54?

OKTAGON 54 se odehraje v ostravské Ostravar Aréně.

2️⃣Jaký Čech zápasí na OKTAGON 54?

Na turnaji OKTAGON 54 se představí čtyři Češi a jeden slovenský bojovník. Uvidíme Patrika Kincla, Vladimíra Lengála, Matouše Kohouta, Radka Roušala a Ronalda Paradeisera.

3️⃣Jak a kde sledovat OKTAGON 54?

OKTAGON 54 můžete sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Více se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál

Vlado Lengál: životopis – MMA kariéra, zápasy a bilance

Vlado Lengál je jednou z nejlepších pérových vah OKTAGONu a teď se chystá vystoupat na vrchol milionové pyramidy.👊 Přečtěte si Vladův...

Akonne Wanliss

Jedi z OKTAGONu nabízí velmi konkrétní predikci svého prvního zápasu v Tipsport Gamechanger

Akonne Waliss v Ostravě spolu se svým soupeřem zahájí kartu milionové pyramidy.🥊 Jedi prozradil překvapivě konkrétní predikci svého...

Attila Korkmaz

Attila Korkmaz popisuje přípravu na neortodoxního Ronyho. Poučení hledá v zápasu s Buchingerem

Attila Korkmaz je jedním z vyvolených, kteří se stali součástí druhé série Tipsport Gamechanger.⚡Na úvod ho čeká těžký soupeř, kralující...