Oktagon 55: Jungwirth vs. Pukač 2 – info, karta, tip a livestream

Pětapadesátý turnaj OKTAGONu zavítá tentokrát do německého Stuttgartu. Nabitou kartu uzavře dvojice, kterou už jsme proti sobě jednou viděli – odvetnou bitvu svedou Christian Jungwirth a Robo Pukač.

INFOKARTALIVESTREAM

Jungwirth vs. Pukač 2 Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 53: 9,1/10

  • Datum a místo: 23. 3. 2024 (18:00), Hanns-Martin-Schleyer-Halle, Stuttgart
  • Nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Oktagon 55: Jungwirth vs. Pukač 2 – datum, místo a další aktuální info

Nadcházející turnaj organizace OKTAGON 55 se odehraje tentokrát v německém Stuttgartu. Karta nabitá skvělými duely nabídne jak zahraniční zápasníky, tak ty domácí. V akci znovu uvidíme Luciu Szabovou, Jakuba Bahníka nebo Karola Ryšavého. Vrcholem večera pak bude odveta mezi Christianem Jungwirthem a Robertem Pukačem. Sledujte Oktagon 55 živě a zdarma ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kromě česko-slovenských bojovníků se tu představí i zahraniční zápasníci, které fanoušci OKTAGONu dobře znají. Znovu budeme moci sledovat například Michaela Deiga-Schecka (jehož jsme naposledy viděli podlehnout Vladu Lengálovi na Štvanici), Matého Kertézse nebo Alexandera Poppecka.

sipka Více čtěte zde: Poppecka čeká americký Grizzly. Nebýt Jamahala Hilla a dalších okolností, mohli se potkat už v UFC

OKTAGON 55: Jungwirth vs. Pukač 2
🕑KDY 23. 3. 2024 (18:00)
📍KDE Hanns-Martin-Schleyer-Halle, Stuttgart
📈KURZY a BILANCE najdete ZDE
✔️ANALÝZA a TIP najdete ZDE

Oktagon 55: Jungwirth vs. Pukač – kurzy, analýza a sázkový tip

Christian Jungwirth patří mezi zápasníky, kteří s bojovými sporty začali poměrně pozdě. Německý Kelt původně toužil po kariéře fotbalisty, když ale tenhle sen nevyšel, objevil MMA, ve kterém začal velmi rychle stoupat vzhůru.

První profesionální zápas absolvoval v německé organizaci Age of Cage v roce 2017 a protivníka porazil na body, o čtyři měsíce později si ale připsal svou první prohru. Soupeř Christian Lochner ho knockoutoval ve třetím kole tvrdým head kickem. Pak ale Jungwirth začal sbírat jednu výhru za druhou.

Dva roky po zahájení profesionální kariéry Jungwirtha objevila česká organizace OKTAGON MMA, ve které německý bojovník debutoval na výbornou, když porazil Václava Holotu na body.

Přesně o měsíc později ale Jungwirth narazil na tvrdý oříšek v podobě chladnokrevného Maďara Matého Kertésze a prohrál s ním těsně na body (split decision). Se stejným výsledkem skončil i další souboj s Miroslavem Brožem a třetí prohru v řadě Kelt utrpěl s Andrejem Kalašnikem, který ho v prvním kole uškrtil.

Sledujte Oktagon 55 živě na Tipsport

Začátkem roku 2022 se ale začalo Jungwirthovi blýskat na lepší časy a tři prohry si vynahradil řadou tří výher – porazil Roberta Pukače (2. kolo TKO, z rozhodnutí protivníkova rohu), Mateusze Strzelczyka (1. kolo TKO) a Ivicu Trusceka (2 kolo TKO).

V říjnu 2022 si chtěl německý Kelt vyřídit účty s maďarským zabijákem Kertészem. Jungwirthovi se na něj ale nepodařilo najít klíč a Máté tak obhájil své předchozí vítězství.

Jungwirth si poté připsal dvě vítězství na body a i tím si vysloužil účast v první sérii milionové pyramidy Tipsport Gamechanger ve velterové váze. Hned v úvodu se ale střetnul s Bojanem Veličkovičem, který celou pyramidu nakonec vyhrál.

Po porážce na body a vypadnutí z milionového projektu se ukázalo, jaké oblibě se Jungwirth mezi fanoušky OKTAGONu těší – díky jejich hlasování se vrátil coby lucky loser do hry.

Dostal tak novou šanci, kterou se mu ale bohužel nepodařilo proměnit. S Ionnisem Palaiologosem prohrál v prvním kole na submisi, když mu řecký bojovník úspěšně nasadil kimuru.

BILANCE
Christian Jungwirth Robo Pukač
14 výher 16 výher
Výhry KO/TKO: 6 Výhry KO/TKO: 3
Výhry na submisi: 0 Výhry na submisi: 4

Výhry na body: 8

Výhry na body: 8

8 proher 12 proher
Prohry KO/TKO: 1 Prohry KO/TKO: 2
Prohry na submisi: 2 Prohry na submisi: 3
Prohry na body: 5 Prohry na body: 7
1 remíza
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.42 2.69

kurzy aktuální k 21. 3. 2024 (10:00)

Robo Pukač patří bezesporu mezi nejoblíbenější bojovníky OKTAGONu. Svou profesionální kariéru započal v roce 2010, kdy během galavečera Noc gladiátora 5 zvítězil nad Victorem Kuku.

Než Pukač podepsal smlouvu s OKTAGONem, nasbíral v různých organizacích dvanáct výher, pět proher a jednu remízu. Těsně před premiérou v OKTAGONu si Pukač zapsal porážku s aktuálním šampionem střední váhy OKTAGONu Patrikem Kinclem. Ten ho v rámci galavečera Full Fight 1 – Slovakia and Czech vs. Russia porazil nejednoznačným rozhodnutím.

Do klece OKTAGONu vyšel Pukač pravou nohou a Jana Janku porazil na body. I v druhém zápase si připsal vítězství. Poté se ale střetnul se Samuelem Krištofičem, kde ho dle vlastních slov zradila hlava a on prohrál na body. O rok později prohrál s Jozefem Wittnerem, který ho ve třetím kole ukončil na TKO.

Čtyři měsíce poté si Pukač spravil chuť, když utáhl na submisi Jana Malacha. Hned v prvním kole se mu podařilo „Králi severu“ nasadit kimuru.

Pak ale pro Pukače nastalo temné období, kdy si zapsal hned tři prohry v řadě. První utrpěl s Mátém Kertészem, druhou s Matúšem Juráčkem a třetí právě s Christianem Jungwirthem. Poslední jmenovaný souboj v podstatě odpískal sám Pukač, když odmítl po druhém kole pokračovat v zápase.

sipka Čtěte také: Pukačova upřímná zpověď vzbuzuje velké emoce. Diamantový Čávo děkuje fanouškům za podporu.

Smolnou sérii proher Pukač přerušil v září roku 2022, kdy porazil Tomase „Bolo“ Melišem. Poté si nicméně připsal další dvě prohry s Miroslavem Brožem a Matoušem Kohoutem.

V sobotu to budou skoro na den přesně dva roky, co Pukač hodil rukavice do klece v zápase s Jungwirthem, teď je prý Diamantový Čávo připravený vyrovnat skóre na 1-1.

Vzhledem k výsledku předchozího zápasu je u sázkových kanceláří favorizovaný Christian Jungwirth. Německý Kelt má většinu výher i proher na body a mnohokrát ukázal, že dokáže vydržet do konce i s těmi nejlepšími.

Robo Pukač má na druhé straně oproti Jungwirthovi na kontě pár výher na submisi a to by mohla být jeho šance, jak Kelta udolat. Jungwirth se ale nejspíš bude snažit souboj udržet v postoji a buď Pukače ukončit na TKO/ KO, nebo ho přebouchat na body.

TIP: Christian Jungwirth zvítězí na body v kurzu 2.44 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Tip Pukač vs. Jungwirth

Oktagon 55: Jungwirth vs. Pukač 2 – fight card, zápasy a výsledky

Kromě českých a slovenských bojovníků se na eventu představí i celá řada zahraničních zápasníků, které fanoušci organizace už dobře znají. Od nešťastné prohry, kterou provázelo zranění v podobě zlomené ruky, s Markem Mazúchem, znovu uvidíme Jaimeho Cordera. Ten se utká s Rakušanem Dominicem Schoberem.

sipka Více čtěte zde: Jaime Cordero predikuje svůj zápas na OKTAGONu 55. Promluvil i o případné odvetě s Mazúchem

Na kompletní kartu turnaje se podívejte zde:

OKTAGON 55 – KARTA (ZÁPASY A VÝSLEDKY)
Hlavní karta
Welterweight Christian Jungwirth (body) vs. Robert Pukač
Light Heavyweight Alexander Poppeck (TKO) vs. Jeremy Kimball
Welterweight Máté Kertész (submise) vs. Niklas Stolze
Middleweight Jaime Cordero (body) vs. Dominic Schober
Heavyweight Ruben Wolf vs. Sebastian Herzberg (TKO)
Lightweight Karol Ryšavý vs. Arijan Topallaj (KO)
Prelims
Catchweight 74 Kg Jakub Bahník vs. Wahid Najand (body)
Light Heavyweight Jorick Montagnac (body) vs. Sebastian Heil
Featherweight Michael Deiga-Scheck (KO) vs. Nikolaos Serbezis
Bantamweight Róza Gumienna vs. Lucia Szabová (submise)
Catchweight 87 Kg Nenad Avramovič vs. Ion Taburceanu (TKO)
Free prelims
Strawweight Jacinta Austin (body) vs. Karolina Wójcik

Česká výprava na Oktagon 55: Szabová, Bahník a další

Ve Stuttgartu se představí i několik česko-slovenských zápasníků. Do klece se znovu vrací ještě silnější Lucia Szabová, která svůj návrat po mateřské oslavila v říjnu 2023 vítězstvím v zápase pod pravidly Undergroundu nad Alexandrou Andersröd.

Po smolném konci zápasu s potížistou Akonne Wanlissem se na scénu vrací také Jakub Bahník. Ten si po pětadvaceti vteřinách kvůli úderu do rozkroku, po němž nebyl s to pokračovat, připsal na konto „no contest“ (bez výsledku). Tentokrát ho bude v kleci čekat první afghánský zápasník OKTAGONu Wahid Najand.

Hlavní kartu turnaje bude otevírat slovenský bojovník Karol Ryšavý. Toho po vítězství v O2 areně prověří neporažený německý zápasník Arijan Topallaj, který v rámci OKTAGONu pokořil v listopadu minulého roku Romana Pauluse.

Nastoupit měl i Zdeněk Polívka, ten ale kvůli zdravotním komplikacím nakonec musel odstoupit.

Kde sledovat přímý přenos Oktagon 55? Live stream na TV Tipsport, PPV živě

Zápasy turnaje OKTAGON 55 budete moci jako vždy sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Přímý přenos na TV Tipsport zde budou moci sledovat stávající uživatelé, kteří učinili v posledních sedmi dnech sázku v hodnotě alespoň třiceti korun, ale i noví registrovaní, kterým sázková kancelář navíc poskytne registrační bonus.

Další možností je také oficiální přímý přenos organizace OKTAGON MMA. PPV v tuto chvíli pořídíte na stránkách oktagon.tv za 319 Kč, v den turnaje pak bývá cena o něco vyšší. Je možné také zvolit cestu předplatného, které lze pořídit od 74 Kč.

Připomeňte si zápas Jungwirth vs. Pukač 1:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kde bude OKTAGON 55?

Turnaj OKTAGON 55 se odehraje ve Stuttgartu.

2️⃣Zápasí na OKTAGON 55 Češi a Slováci?

Na turnaji OKTAGON 55 se Jakub Bahník, Lucia Szabová nebo Karol Ryšavý. V hlavním zápase pak uvidíme Roberta Pukače. Celou kartu naleznete v článku.

3️⃣Kde sledovat livestream OKTAGON 55?

Přímý přenos zápasů turnaje OKTAGON 55 můžete sledovat prostřednictvím sázkové kanceláře Tipsport. Více se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Machaev vs. Amirkhani

Andrej Kalašnik odhaluje své favority v Tipsport Gamechangeru a vrací do hry Amirkhaniho

Lidé už si zvolili svého Lucky Losera.😎 Oblíbený zápasník OKTAGONu Andrej Kalašnik by rád znovu ve hře viděl veterána UFC, stejně tak jako...

Odveta zápasu století

Tohle vás vystřelí ze cviček! Novotný odhalil další možný titulák v Edenu. Oba budou main event

Největším tahákem turnaje na Edenu je bezpochyby Odveta zápasu století.💪 Event ale možná fanouškům nabídne víc, než čekali – další titulový...

Karlos Vémola

Vlasto Čepo ve svém podcastu konfrontoval Vémolu. Karlos popsal svou nejděsivější pouliční bitku

Vlasto Čepo zveřejnil první díl svého podcastu s názvem Premlčané.💪Prvním hostem byl Karlos Vémola a probíralo se vše, co zůstalo zdánlivě...