Tohle vás vystřelí ze cviček! Novotný odhalil další možný titulák v Edenu. Oba budou main event

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Největším tahákem turnaje na Edenu je bezpochyby Odveta zápasu století. Event ale možná fanouškům nabídne víc, než čekali – další titulový zápas. Tenhle turnaj prý bude celkově nestandardní.

Odveta zápasu století Foto: OKTAGON MMA

Další titulák v Edenu?

Většinu fanoušků na turnaj v Edenu láká především Odveta zápasu století Végh vs. Vémola, ale karta nabídne mnohem víc. To ve svém vysílání MMA letem světem potvrdil promotér OKTAGONu Ondřej Novotný, který prozradil, jaké bomby bychom se mohli v rámci největšího turnaje roku dočkat.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Hodně se mluví o případném titulu Peňáze s Patrikem (Kinclem). Není to tajemství, je to něco, o čem se bavíme, a teď jde o to, jestli se domluvíme s Patrikem, a když se domluvíme a všichni budou zdraví, tak to je ten druhý titulový zápas, který bych chtěl fanouškům dát v Edenu,“ prozradil Ondřej Novotný.

Andrej Kalašnik nicméně okamžitě nadhodil háček, který jistě napadl spoustu dalších: „To bude souboj o ego, jestli Patrik bude chtít jít co-main event, když porazil Vémolu,“ podotkl bojovník OKTAGONu.

„Já bych to udělal jinak, byly by dva hlavní zápasy,“ reagoval Novotný. „Mám to vymyšlený, že bychom to hráli trochu jinak, než je standard. Celý ten turnaj bude trošku jinak, než je standard, a hráli bychom si s tím trochu víc, takže by to byly v podstatě dva hlavní zápasy,“ vysvětlil Novotný.

„Nemyslím si, že tohle je pro Patrika jakýkoli problém. Nemyslím si, že by to takhle vnímal... že nastoupí poslední Karlos s Attilou. Ať mají jakékoli spory a negace, tak samozřejmě i ten Patrik ví, že Karlos udělal pro MMA strašně moc, i pro něho samotného, a ten Attila taky, a že to dává všechen smysl světa,“ dodal promotér OKTAGONu.

Nadupaný Eden

Nedávno organizace OKTAGON na tiskové konferenci v Ostravě oznámila další velký duel turnaje v Edenu. Červnový event roku bude mimo jiné velkým návratem Davida Kozmy, který si po předchozí sérii Tipsport Gamechanger dopřával pauzu.

Po odpočinku ho prověří moldavský Dracula Ion Surdu. Už tohle je duel hodný hlavního zápasu a tenhle fakt ukazuje, že v Edenu bude skutečně na co koukat od začátku karty do konce.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Machaev vs. Amirkhani

Andrej Kalašnik odhaluje své favority v Tipsport Gamechangeru a vrací do hry Amirkhaniho

Lidé už si zvolili svého Lucky Losera.😎 Oblíbený zápasník OKTAGONu Andrej Kalašnik by rád znovu ve hře viděl veterána UFC, stejně tak jako...

Patrik Kincl a Piotr Wawrzyniak

Kincl rozebírá fight s Wawrzyniakem. Blízko ukončení jsem nebyl, ale podcenil jsem ho, přiznává

Patrik Kincl se v Ostravě postaral o nejnapínavější zápas.💪 I když byli mnozí fanoušci vteřinu před infarktem, Patrik to tak černě ale...

Karlos Vémola

Vlasto Čepo ve svém podcastu konfrontoval Vémolu. Karlos popsal svou nejděsivější pouliční bitku

Vlasto Čepo zveřejnil první díl svého podcastu s názvem Premlčané.💪Prvním hostem byl Karlos Vémola a probíralo se vše, co zůstalo zdánlivě...