Oktagon vs. RedFace. Proč mezi promotéry panuje nevraživost?

Ondřej Novotný má vůči kontroverzním organizacím jasný postoj, avšak někteří jeho bojovníci mají jiný názor a právě jeden takový mezi promotéry Oktagonu a RedFace rozvířil napjatý „dialog“.

Ondřej Novotný má na RedFace jasný názor Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Oktagon vs. RedFace. Proč si promotéři vjíždí do vlasů?

Promotér Oktagonu Ondřej Novotný se netají svým despektem vůči organizacím typu Clash of the Stars. Nedávno se však na české scéně objevila nová organizace, která už v počátcích prošla přerodem ze soutěže ve fackované přes seriózní MMA organizaci po něco, co má ambici křížit Oktagon s Clashem – nabízí bizarní show jako například booty slap a na druhé straně zápasy skutečných MMA fighterů.

Novotný už po prvním turnaji dal najevo, že se mu koncept nové organizace zrovna dvakrát nezamlouvá a nazval ji „novým dnem“. Teď však vztah organizací zkomplikoval spor o jednoho z bojovníků Oktagonu, jenž má momentálně v organizaci stopku, dokud se neobjasní záležitost s údajným sázkařským podvodem. Gábor Boráros však zřejmě hledá všemožné cesty, jak se i přesto dostat do klece, a tak údajně oslovil organizaci RedFace.

Gábor si o zápas řekl sám, několikrát, tvrdí Diviš

Kromě zápasu ve vlastní organizaci Combat X se měl Boráros podle Petra Diviše (promotéra RedFace a manažera mnoha českých zápasníků, mezi jinými i Lucie Pudilové) sám přihlásit o zápas. Více čtěte zde: Boráros v RedFace? Gábor se zřejmě hodlá vrátit do klece za každou cenu

Tomu se nechtělo věřit Ondřeji Novotnému: „Nemyslím si, že by to bylo takhle. Samozřejmě jsem na to velmi háklivý a řekl jsem, že to je v pohodě, ale že v tu chvíli už k sobě nic necítíme, že jsou věci, který se nedají překročit,“ prohlásil Ondřej Novotný v MMA letem světem. „Ale rozhodně není moje informace, že by Gábor napsal do týhle sr**ky,“ dodal.

Drsná slova samozřejmě neunikla Petru Divišovi a organizaci RedFace: „Slyšel jsem, že se Ondřej Novotný právě vrátil z Egypta a chápu, že jeho první slovo bylo sr**ka. Dokážu mu to odpustit, že použil takové slovo. Co se týče Gábora, tak se nám ozval po několikáté. Teď zjistil, že Jevický nemá soupeře, protože ten musel podstoupit menší operaci kolene,“ prozradil Petr Diviš pro eXtra.cz.

Co bude s Gáborem? Má to v rukou on sám

V tuhle chvíli nezbývá než čekat, zda si RedFace s Borárosem plácnou, nebo jestli jedna ze stran couvne. „Udělali jsme anketu, jestli naši fanoušci chtějí Gábora v RedFace, ale je to 50 na 50. Hlasovalo přes 5 tisíc lidí. Řekli jsme mu ale, aby si udělal u Novotného výjimku a půjdeme do toho,“ vyjádřil se Petr Diviš pro eXtra.cz.

➤ Čtěte také: On se zranil a já prodal zápas? Naprostý nesmysl, už toho mám dost! přiznal Boráros

„Gábor je dospělej, můj názor zná, a je to jen na něm,“ vyjádřil jasně Ondřej Novotný svůj postoj k situaci, a teď tedy zřejmě záleží na Gáborovi, jak se rozhodne. Určitě to nebude jednoduché, protože RedFace je teď a tady a na zápas v Oktagonu by si musel ještě nějakou dobu počkat, účast v nové organizaci je na druhé straně v mnoha ohledech riskantní podnik.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robert Rosenberg je jednou z nových tváří Red Face

Nová organizace Red Face se transformuje na MMA zápasy. Jaká jména ulovila?

Koncept fackované nevyšel, organizace Red Face to ale nevzdává. Po nepovedeném začátku je tu nový termín prvního turnaje a celá řada...

Ondřej Novotný nabídl názor na Red Face

Ondřej Novotný nabízí stručný názor na úvodní galavečer Red Face

V sobotu se konal první turnaj organizace Red Face a několik peprných reakcí na sebe nenechaly dlouho čekat. O jednu z nich se postaral...

Gábor Boráros

Vzal osud do vlastních rukou. Odstavený Gábor Boráros chystá návrat

Nějakou dobu o něm nebylo slyšet, teď však Gábor Boráros přišel s velkou novinkou. Už brzy by měl znovu nasadit rukavice a postavit se do...