Petr Monster Kníže: Zápas s Krtem? Nebyl to můj nápad, ale těším se na štípanou

Legendárního Petra „Monstera“ Knížete čeká v sobotu souboj s mladým, dravým a agresivním Stevenem Krtem. Monster prozradil, jak duel vznikl, jak na něj trénuje a jak se na něj cítí.

Petr Monster Kníže Foto: OKTAGON MMA

Monster: Zápas s Krtem nebyl můj nápad

Legendu českého MMA Petra „Monstera“ Knížete tento víkend uvidíme po dlouhé době v kleci. Nastoupí proti mladému a dravému Stevenu Krtovi, který má v současné chvíli na kontě čtyři výhry v řadě. Jak tento zápas Monster vnímá a jak se na něj připravuje? Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Nebyl to můj nápad, já se s tím úplně neztotožňoval, ale prostě přišlo to, já mám smlouvu s RFA, tak jsem řekl: OK chcete ten zápas, tak já jdu do toho,“ prozradil Monster v podcastu Slzy, krev a pot.cast.

„Steven je takovej mladej agresivní borec, určitě do toho vletí, takže já se těším, že se poperu, dlouho jsem se nepral, takže se těším, že se poštípem,“ přiznal Kníže. „Bude to fajn, protože já mám ještě nějaký další nabídky na příští rok, takže to beru tak, že jsem konečně se sebou začal něco dělat a mám to jako dlouhodobější přípravu,“ smál se.

Kurzy Tipsport
Petr Monster Kníže Steven Krt
1.02 9.93

„Já tyhle věci vůbec neřeším,“ okomentoval Kníže fakt, že je kurzovým favoritem. „Já si to nepřipouštím v tom smyslu, že každej může vyhrát a každej může prohrát, podívej se, jak dopadl Karlosův poslední zápas. Borec ještě ani nezjistil, že je v zápase a už byl konec.

Myslím si, že knockout může dostat každej, prohrát blbě zápas může taky každej a jediný, co je důležitý, je ukázat hezkej zápas, neposrat se a bojovat do konce,“ prohlásil Kníže.

Jak vypadá Monsterův trénink?

Petr „Monster“ Kníže je primárně trenér a s tím se pojí spousta povinností. Přesto si před zápasem najde čas na dva tréninky denně, jejichž náplň a intenzitu přizpůsobil svým možnostem.

S tím věkem je to složitější, ale zatím mi vyhovuje dělat jeden trénink aktivační a jeden ostřejší. Nemusím to dělat každej den, ale když si neudělám aktivaci, tak se pak pomaleji rozhejbu,“ připustil Monster.

sipka RFA a IAF Special Title Night (11. 11.) – Monster Kníže, Hošek, Růžička a další

„Samozřejmě spousta gymů má hlavní tréninky dopoledne, ale to by měli dělat mladí kluci. Mně trvá trošku dýl, než se zregeneruju a nechci brát žádný sr**dy do těla, protože by to byl podvod vůči mně, vůči mému duchu, vůči tomu, co já se snažím dělat, takže radši počkám, až to tělo zregeneruje samo,“ popsal svůj přístup k tréninku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka se na turnaji UFC 295 vrací do boje

UFC 295: Jiří Procházka vs. Alex Pereira – datum, kurzy, analýza, tip a livestream

Jiří Procházka 🇨🇿 se při svém návratu do klece utká o titul polotěžké váhy UFC s Brazilcem Alexem Pereirou.⚡ Přečtěte si podrobnou sázkovou...

Alex Cverna zhodnotil zápas s Princem

Alex Cverna reaguje na titulovou prohru s Princem. Co se v zápase pokazilo?

Český bijec Alexandr Cverna má za sebou neúspěšnou bitvu o titul francouzské organizace Hexagon MMA. Jaký byl průběh utkání a co...

Tadeáš Růžička dostane šanci znovu bojovat

RFA a IAF šokují hned dvakrát, netradičně se spojí a vzkřísí vyšetřovaného Růžičku

Dvě tuzemské organizace si omylem vlezly do zelí, a tak přišly s netradičním řešením: Spojí se, a navíc vzkřísí Růžičku.😱🚩 Co na to...