PML 9: Chochlíková, Kotalík, Široký, Kuznik – info, karta, livestream, zápasy a výsledky

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už tuto sobotu budou diváci v tribunách trenčínské haly svědky devátého turnaje slovenské PML. Představí se tu například Monika Chochlíková a další známí bojovníci, z nichž některé můžete znát z OKTAGONu. Veškeré info o turnaji se dočtete v článku.

INFOKARTALÍSTKYLIVESTREAM

PML 9 Foto: Fortuna

Hodnocení turnaje PML 9: 8,1/10

  • Datum a místo: Sobota 13. dubna 2024 (17:30), Trenčín
  • Nabídka sázek: Kurzy na PML 9 najdete v sázkové nabídce Fortuny

PML 9: datum, místo a další aktuální info

Organizace PML během minulého turnaje představila svůj nový koncept, v kterém se mísí původní postojářské disciplíny s čím dál populárnějším MMA. Této kombinace se dočkáme i v rámci dalšího, devátého turnaje, kde uvidíme mnoho přestřelek pod pravidly muay thai či K1, ale také spoustu zápasů v kleci. Vsaďte si na zápasy PML 9 s bonusem u Fortuny ZDE

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Kromě obhajoby titulu uvidíme v akci největší slovenskou hvězdu thai boxu Moniku Chochlíkovou, kterou v tříkolovém souboji prověří švýcarská fighterka Sonia Dinh. Pod pravidly K1 se tu představí i šampion organizace Ivan Bartek, kterého v ringu otestuje Abdellil Azzouzi.

PML 9
🗓️ Datum a čas 13. 4. 2024 (17:30)
📌 Místo Trenčín
💪 Karta najdete zde
▶️ Livestream info zde

PML 9: hlavní titulový zápas Klimáček vs. Borák

O hlavní bitvu večera se postarají šampion Rastislav Klimáček a dvojka žebříčku Leonard Borák. Pro Klimáčka půjde o první obhajobu pásu, kdežto pro Boráka jde o jedinečnou titulovou šanci.

Klimáček absolvoval v poslední době dva zápasy v Thajsku. Ty sice prohrál, ale pomohly mu udržovat se v neustálé přípravě, díky které si maximálně věří. Borák, známý jako boxer s drtivým úderem, si je vědom, že právě v tom bude Klimáčkova výhoda.

„Rasťa sleduju, je v brutální formě, s tím počítáme. Měl dva zápasy v Thajsku, je v zápasové vlně, to bude možná jeho výhoda, ale já myslím, že je čas ho zastavit,“ prohlásil Borák v pořadu Po stopách bojovníka.

PML 9 a bojovníci OKTAGONu – Široký, Kotalík, Batfalský, Kuznik a další

Na PML se představí mimo jiné jedna z nejkontroverznějších postav české MMA scény Michal Kotalík, jehož cílem je vyhnout se páté prohře v řadě a navrátit se na vítěznou vlnu. Kotalíkovy problémy obvykle začínají už během vážení, těchto komplikací by se v tomto případě měl vyvarovat, jelikož se tímto zápasem vrací do vyšší váhové kategorie (93 Kg).

Na turnaji se představí také Jan Široký. Toho jsme naposledy viděli v kleci OKTAGONu proti Denisi Frimpongovi, který českého zápasníka porazil na body. Tentokrát si to Široký rozdá s gruzínským bijcem Giorgim Gogotchurim. I toho už jsme měli tu čest vidět v rámci turnaje OKTAGONu, když nastoupil na Štvanici v utkání proti Akonne Wanlissovi, jenž Gruzínce ukončil už v prvním kole na TKO.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Karta nabídne i další známé tváře OKTAGONu. Představí se například také Matěj Kuznik nebo mladý Jakub Batfalský, který se ve žluto-černé organizaci ukázal během turnaje OKTAGON 53, kde ho na body udolal německý bojovník Sami Zarabi.

PML 9: program, karta, zápasy a výsledky

Jako tomu bylo už v rámci předchozího turnaje, i tentokrát PML zahrnuje směsici postojářských disciplín a MMA. Karta prelims nabídne souboje v thajském boxu, poté nastoupí MMA zápasy a nakonec se představí čeští elitní postojáři, kteří se pobijí pod pravidly muay thai nebo K1. Na kompletní kartu se podívejte zde:

PML 9 – FIGHT CARD
MUAYTHAI60kg, 5x3min, PML Title Fight, Muaythai
Rastislav Klimáček
vs. Leonard Borák
53kg, 3x3min, Muaythai
Monika Chochlíková vs. Sonia Dinh
95kg, 3x3min, K1 Ivan Bartek vs. Abdellil Azzouzi
MMA CARD
72,5kg, 3x5min, MMA
Jan Široký vs. Giorgi Gogotchuri
77kg, 3x5min, MMA
Matúš Arpáš vs. Emmanuel Binyet
93kg, 3x5min, MMA
Michal Kotalík vs. Mateusz Duczmal
70kg, 3x5min, MMA Jan Stanovský vs. Anatoliy Egiazaryan
66kg, 3x5min, MMA Jakub Batfalský vs. Bogdan Kondratovic
PRELIMS
63kg. 3x3min, Muaythai
Lukáš Mandinec vs. George Popa
73kg, 3x3min, Muaythai
Jakub Dobiaš vs. Patrik Ilušák
58kg, 3x3min, Muaythai Lenka Škundová vs. Klára Marie Čácha
75kg. 3x3min, Muaythai Lukáš Kotleba vs. Slobodan Vašič
70kg, 3x2min, Muaythai Samuel Šlesárik vs. Dušan Damjanov

Kde sledovat živý přenos PML 9? Vstupenky a PPV na oktagon.tv

Jestliže chcete být ve víru dění a celou kartu sledovat osobně z tribuny trenčínské haly, stále je čas zakoupit si vstupenky. Lístky pořídíte na serveru predpredaj.sk od 15 Euro. Pokud toužíte po větším pohodlí a chcete být všemu blíž, můžete zvolit VIP variantu a zakoupit si lístky v hodnotě 50 – 70 Euro na VIP Gold plochu B (VIP Gold plocha A je již vyprodaná).

Turnaj bude samozřejmě možné sledovat i z pohodlí domova. Jedinou variantou přímého přenosu bude livestream vysílaný na oktagon.tv. PPV na PML 9 zde zakoupíte za 9.99 Euro.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdo známý bojuje na turnaji PML 9?

Na turnaji PML 9 se představí například Monika Chochlíková i mnoho zápasníků OKTAGON MMA. Například Jan Široký, Michal Kotalík, Matěj Kuznik a další. Kompletní kartu najdete v článku.

2️⃣ Kde sledovat livestream PML 9?

Online live stream PML 9 budete moci sledovat po zakoupení PPV na oktagon.tv. V tuto chvíli za jedno zhlédnutí zaplatíte 9.99 Euro.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

VIDEO: Z traileru Jiřího Procházky vás bude mrazit. BJP se v symbióze s přírodou chystá do boje!

Co nevidět budeme svědky další napínavé bitvy Jiřího Procházky.💪 Už teď je ale na co koukat, z videa o českém samurajovi vám naskočí husí...

Tadeáš Růžička

Tadeáš Růžička promluvil o své rozhozené psychice a kauzách. Po Clashi mi totálně přeplo, přiznává

Tadeáš Mawar Růžička je známý nejen úspěchy v bojových sportech, ale také svými excesy. Otevřeně popsal, co probíhalo před děním na...

Aleksandar Rakič

Aleksandar Rakič: profil bojovníka – původ, UFC, bojový styl, zápasy, statistiky

Aleksandara Rakiće vnímáme hlavně jako soupeře Jiřího Procházky.⚔️Co je bojovník UFC zač a čeho všeho v bojových sportech dosáhl, se...