Připrav si tepláky! vzkázal Růžičkovi Veselý. Proč je Gangstaboy součástí šetření?

Zápasem dvou Tadeášů jako by se roztočil nekonečný kolotoč nenávisti a násilí. A to nejspíš nevíme zdaleka všechno. Není však divu, že Tadeáš Veselý přeje Růžičkovi vězeňský mundúr. Mawar na něj prý poslal lidi s noži.

Tadeáš Mawar Růžička a Tadeáš Veselý po zápase Foto: Clash of the Stars

Souboj dvou Tadeášů zřejmě jen tak neskončí

Byl to právě netradiční zápas s Tadeášem Veselým, co přineslo Mawarovi v podstatě přes noc neuvěřitelnou popularitu. Veselý byl tou dobou ten, kdo tahal za kratší konec a jako „nejhejtovanější člověk v Čechách“ platil spíše za záporáka, jehož je třeba srovnat v kleci.

Ani po zápase to však neskončilo a Tadeášové spolu už dlouho svádí boj i mimo klec. Tentokrát jsou ale role obrácené, jako by si Tadeášové vyměnili rohy – teď je po všech skandálech zahrnujících násilí, výhrůžky a nenávistné vzkazy směrem k veřejnosti záporákem spíše Tadeáš Růžička.

„Mám videa... Posílal mi videa na instagram, že mě zbije a tak,“ prozradil na premiéře filmu Onemanshow: The movie Tadeáš Veselý v rozhovoru pro eXtra.cz. Některé vzkazy Veselý údajně obdržel dokonce i po zápase, který měl za celým od počátku vyhroceným sporem udělat tlustou čáru. To se však dle tvrzení Veselého nestalo.

Podle všeho měl Mawar Veselého dokonce vydírat: Dávám ti týden na to mi vyplatit za ty nervy s tebou 20K, jinak tě rozšlapu strašně, poslal prý například Růžička Veselému. A tím to neskončilo: Protože u mě se**š dlouho, když to nedáš ty, zaplatí mi někdo jinej, abych tě sundal, rozmysli si to, pokračovaly výhrůžky.

Veselý tvrdí, že si tohle všechno nechal pro sebe, resp. žádnou ze zpráv nehlásil policii. To ve finále ani nebylo potřeba, protože – jak už je jeho zvykem – upozornil Růžička na svoje jednání sám: „Potom na mě pouštěl nějaký lidi, posílal lidi, ať mě zbijou. (...) Posílal to na storíčko, honilo mě deset lidí po Praze s nožem, že to je za Mawara.“

➤ Čtěte také: Růžička prý znovu řádil! Svědkyně popsala Mawarovo ohavné chování, výhrůžky a násilí

„Udali to lidi z Prahy, a když to viděli (policie), tak si pro mě pak přijeli domů. (...) Nevypovídal jsem proti němu nic špatnýho, ale ti lidi to viděli a kamerový záznamy maj, ale nevypovídal jsem,“ zdůraznil Veselý.

Veselý také prozradil, že ho fanoušci Clash of the Stars uvidí v turnaji s pořadovým číslem sedm. „Trochu se to uklidnilo (vlna nenávisti na sociálních sítích), ale budu ještě hejtovanější teď,“ smál se Tadeáš. Pepřák prý tentokrát Veselý nechá doma, ale dle jeho slov to „bude obrovský“. Těžko si představit duel, který by byl vyostřenější než souboj dvou Tadeášů, ale možná nás organizace překvapí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička a zvrat v případu

Konečně zlom v kauze Růžička! „Bez oběti není případ“ už je minulostí

Kauzu Mawar sleduje snad každý. A Tadeáš nepolevuje a sytí veřejnost jedním průšvihem za druhým.🚩 Teď údajně došlo ke zlomu ve...

Tadeáš Růžička konečně vydal prohlášení

Dlouho očekávané vyjádření je konečně tady! Tadeáš Mawar Růžička promluvil ke kauze napadení

Trvalo to dlouho, ale nakonec to přišlo. Na Instagramu Tadeáše Růžičky se objevilo video, ve kterém mladý zápasník nabízí svůj pohled na...

Tadeáš Mawar Růžička

Agrese v kleci i mimo ni. Růžička údajně nabádal k násilí i ostatní

Už několik dnů se na české MMA scéně nemluví o ničem víc než o kauze Růžička. Postupně vyplouvají další informace, které Mawarovi moc...