Problémy na váze před Oktagonem 54! Limit nesplnilo hned několik bojovníků v čele se šampionem

Oficiální vážení před turnajem Oktagon 54 přineslo hned několik výrazných převážení. Napoprvé to nevyšlo hned šesti účastníkům milionové pyramidy Tipsport Gamechanger.

Problémy na váze před Oktagonem 54 Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 54 vážení: První pokus nevyšel Paradeiserovi, Kohout s Lengálem naopak neomylní

Souboj s váhou před sobotním turnajem Oktagon 54 nezvládlo napoprvé hned několik borců. Mezi nimi i šampion lehké váhy Rony Paradeiser, Mateusz Legierski či namibijská noční můra Hafeni Nafuka. Všichni "hříšníci" teď mají 2 hodiny na to, aby se do požadovaného limitu 70,8 kg přeci jen vešli a nemuseli být z pyramidy diskvalifikování.

OKTAGON 54 ŽIVĚ NA TIPSPORT TV

Na výbornou si naopak počínali zástupci České republiky Vladimír Lengál a Matouš Kohout. Šampionský limit splnili i oba aktéři hlavního duelu turnaje Oktagon 54 Patrik Kincl a Piotr Wawrzyniak.

sipka Výsledky vážení najdete ZDE

Hodně vzruchu přinesl zejména staredown mezi Švédem Sirajem a Akonnem Wanlissem, který na svého protivníka vytasil tradiční světelný meč, což se Sirajovi samozřejmě vůbec nelíbilo a vznikla z toho rozmíška, kterou se však podařilo včas uklidnit.

Dnes od 16:30 se v ostravském hotelu Clarion koná veřejné vážení a tisková konference Oktagon Time, na které budeme přítomni a přineseme vám zajímavé informace i rozhovory.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Matouš Kohout

Oktagon 54 (Tipsport Gamechanger): Kohout vs. Legierski 2 – analýza, sázkový tip a livestream

Ostrava zahájí druhou sérii unikátního projektu Tipsport Gamechanger.💶 V rámci milionové pyramidy se spolu utkají Matouš Kohout a Mateusz...

Rony Paradeiser je jedním z největších favoritů

Pyramida Tipsport Gamechanger Oktagon 2024 lehká váha – bojovníci, pavouk a výsledky

Mezinárodně obrovsky sledovaný projekt Tipsport Gamechanger 🏆 se v roce 2024 koná v lehké váze.✔️ Vše, co potřebujete vědět o hvězdně...