Procházka vs. Pereira. Koho favorizují Losene Keita, Apollo nebo Shem Rock?

Nadcházející titulový souboj Jiřího Procházky nedá spát všem fanouškům MMA. Komu v souboji o pás polotěžké váhy více důvěřují známí zápasníci pocházející ze zahraničí?

Jirka Procházka Foto: Profimedia

Procházka vs. Pereira. Netradiční styl vs. výborný postoj

Už v sobotu nás čeká nervy drásající bitva, u které si nejeden z nás samým napětím okouše nehty. O pás šampiona se znovu pobije Jiří Procházka, kterému bude se zatajeným dechem fandit celé Česko. Většina tuzemských diváků má asi celkem jasno, pokud jde o favorita tohoto duelu, jak to ale vidí zahraniční zápasníci? Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Například Belgičan bojující v Oktagonu (v kterém donedávna držel dva tituly) Losene Keita vidí situaci podobně jako velká část českých fanoušků. Podle něho si pás domů odveze Jirka. Keita však duel coby cizinec vnímá střízlivýma očima a v anketě pro iDnes.cz nabídl objektivní argumenty.

„Pereira má slabou čelist a Procházku je s tím jeho unikátním stylem těžké trefit. Někdy se příliš otevře, ale snese dost úderů. Pereirův wrestling navíc není tak dobrý, Procházka by ho mohl vzít na zem. Bude to o čelisti Pereiry, pořád má ruce dole a Procházka by ho mohl trefit,“ zhodnotil Keita pro iDnes.

Velmi podobně zápas predikují i další zahraniční zápasníci. Do Procházkaarmy patří například také současný finalista milionové pyramidy Tipsport Gamechanger a veterán UFC Bojan Veličković. Ten tipuje, že Jirka vyhraje na KO nebo TKO.

Vítězství na straně Procházky očekává také bývalý zápasník OKTAGON MMA a čerstvá akvizice UFC polský bojovník Robert Bryczek. Ten jedinou hrozbu vidí v prvních kolech, kdy by Pereira mohl Jirku překvapit v postoji. Je ale přesvědčený, že pokud se boj dostane na zem, Procházka má vítězství v kapse.

Jiří Procházka BJP Fortuna

Jiří Procházka nedostal do titulového souboje žádnou potravu a i Jirkovi nejzarytější fanoušci uznávají jeho soupeři vysoké kvality. Mezi zahraničními bojovníky jsou i tací, kteří větší šance vidí na Pereirově straně.

Mezi takové patří například Leandro „Apollo“ Silva. Ten má za to, že Pereira má silnější ruce, a Jirkovu nevýhodu spatřuje v tom, že se vrací po zranění. Očekává, že Procházka od Pereiry inkasuje knockout.

sipka UFC 295: Jiří Procházka vs. Alex Pereira – datum, kurzy, analýza, tip a livestream

Pereiru favorizuje v současné době trn v oku českých fanoušků Shem Rock. Ten považuje Alexe za lepšího postojáře, a i on poukázal na to, že se Jiří vrací po zranění. „Chápu, že vy Češi chcete, aby vyhrál Jiří, ale ten čas, který strávil zraněný... Nemusí se vrátit stejný. Alex zůstal aktivní,“ vysvětlil Rock svůj postoj pro iDnes.cz.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sean OMalley

UFC do toho pořádně šlápne hned zkraje roku. Milovníkům MMA doručí tři bitvy o pás

Dana White oznámil novinky, které potěší každého fanouška MMA a UFC. Už zkraje roku budeme moc sledovat velké titulové bitvy.💪💥

Český samuraj Jiří Procházka

Procházka prozradil, kdy se stal samurajem, kým byl předtím a jak si udržuje čistou mysl

Jiří Procházka je specifický nejen stylem boje, ale také svou osobností a především nastavením, s nímž chodí do klece.💥 Jak si udržuje...

Alex Poatan Pereira

Alex Pereira: životopis, zápasy MMA (UFC) a statistiky bojovníka

Alex Pereira patří mezi nejvýraznější bojovníky organizace UFC a to ve dvou váhových kategoriích.💎💪Vše o brazilském zápasníkovi se dozvíte...