Pudilová v UFC znovu narazila. Na její prohře má prý lví podíl podvod soupeřky

Lucie Pudilová v UFC získala nový kontrakt, na kontě už má však bohužel dvě prohry. Lucie se však hájí, na její poslední porážce má prý lví podíl podvod soupeřky. Čeho se bojovná Argentinka podle Pudilové dopustila?

Lucie Pudilová Foto: Profimedia

Pudilová: soupeřka podváděla

Po vítězství nad Yanan Wu provází Lucku smůla. V dubnu prohrála po třech kolech s Joselyne Edwards. Už tehdy Lucka rozhodnutí (které nebylo jednomyslné) rozhodčích zpochybnila, jenže byť šlo o spornou porážku, Pudilové na kontě chtě nechtě přibyla prohra.

Naposledy ji čekala v kleci argentinská zápasnice Ailin Perez. Obě bojovnice to měly tou dobou stejně 1-1, jenže i v tomto duelu jsme se nakonec dočkali kontroverzního závěru. Argentinka sice dosáhla jednomyslného vítězství na body, Pudilová má však za to, že její soupeřka nehrála fér. Perez se údajně měla před zápasem posílit zakázanou intravenózní infuzí.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Tenhle zápas byl pro mě velmi náročný. Soupeřka se po podání infuze (což je v UFC nelegální, jak bylo ve smlouvě, kterou jsem podepsala) vrátila silnější,“ odhalila Lucie na svém instagramu.

„Dobře vím, jaké úsilí mě stál zápasový kemp pro tento zápas. Byla jsem dobře připravená, poslouchala jsem své trenéry a plánem bylo nejít na zem, ale udržet zápas v postoji a tlačit, což se mi dařilo ve třetím kole. Také to pro mě byl nebezpečný zápas, protože jsem cítila, že moje soupeřka má obrovskou váhovou převahu, které dosáhla pomocí infuze,“ popsala Lucie.

Shazování bývá velmi náročné a taková infuze tělo hydratuje a posílí. Pro využívání infuzí před zápasem nicméně existují určitá pravidla. Cokoli takového by měl zápasník konzultovat s organizací a antidopingovou agenturou a pro infuzi by měl existovat speciální důvod, potvrzený lékařem.

V opačném případě jsou podobné infuze povolené jen ve velmi omezeném množství (objem látky nesmí přesáhnout 100 mililitrů během 12 hodin). Jde tedy o to, za jakých podmínek Perez infuzi použila. UFC nicméně zatím podle všeho oficiálně věc neřeší.

➤ Čtěte také: Jon Jones by měl pustit titul, míní Aspinall. Skutečným šampionem bych měl být já!

Pro Lucku Pudilovou jde nicméně o druhou prohru v řadě (od podepsání nové smlouvy je její bilance 1-2). Je jasné, že pro Lucku je extrémně důležité vyhrávat, aby nepromarnila druhou šanci, kterou od UFC dostala, a každý detail teď pochopitelně hraje roli.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Brendan Allen zaknihoval další vítězství

Praskání i křupání v koleni a kotníku? Pro mistra jiu jitsu Brendana Allena žádný problém

Majitel černého pásu v brazilském Jiu Jitsu, Brendan Allen ukázal o víkendu v rámci UFC Fight Night v Las Vegas svou grapplingovou...

Aspinall vs. Pavlovich

Jon Jones by měl pustit titul, míní Aspinall. Skutečným šampionem bych měl být já!

V turnaji UFC 295 před zápasem Procházka vs. Pereira porazil Pavloviche a získal prozatímní pás. Podle něj by měl ale držet právoplatný...

Jiří Procházka

Procházka přiznal obrovské problémy a prozradil šokující informaci! Kolik dnů měl na trénink?

Jiří Procházka titul nezískal, ukazuje se však, že na výsledek mohla mít vliv spousta faktorů. Do Jirkovy přípravy prý zasáhly zdravotní...