Raketový start Królika na Siváka neplatil. Badboy polského soupeře postupně rozebral a slaví

Václav Sivák má za sebou premiéru v polské organizaci KSW. Polský soupeř Michal Królik vsadil v zápase vše na jednu kartu, vítězství však slaví český bojovník.

Sivák premiéru v KSW zvládl vítězně Foto: KSW

Václav Sivák vyhrál na KSW Epic. Michala Królika porazil rozdílem třídy na body

Ostře sledovaný zápas Sivák vs. Królik dopadl pro české barvy výtečně. Neporažený Badboy musel v úvodním kole čelit agresi ze strany polského soupeře, který vlétl do souboje ve velkém tempu s cílem českého borce zaskočit. To se mu ale nepovedlo, byť pár úderů Sivák v úvodních minutách inkasoval.

Michal Królik od prvních vteřin zápasu zabral střed klece a vytvářel na favorizovaného Siváka tlak. Ten však nepanikařil a díky kvalitnímu dvojáku i skvělému pohybu soupeřovy pokusy o knockout odvrátil.

Zatímco se Królik vyhrádně spoléhal na údery na hlavu i spodek, Sivák začal kopat své vyhlášené lowkicky i roundkicky, což "Matrixe" postupně čím dál více zpomalovalo a bralo mu viditelně kyslík.

Druhou tříminutovku otevřel Sivák highkickem, který ale svůj cíl nenašel. Ve druhém kole ovšem začaly Królikovy háky postupně ztrácet na intenzitě i rychlosti a Sivák postupně jednoznačně přebíral oteže zápasu. Navíc se projevovala Sivákova výšková převaha a rozpětí paží, díky které mohl soupeře zasahovat i na delší vzdálenost.

Sivák s přibývajícím čase dávkoval v tradičně vysoké kadenci svoje kopy a Królik pocítil i jeho obávaný push kick na hlavu, který Sivák skvěle načasoval. Loket z otočky, kolena v klinčích i skvělé povolování. Sivák se v zápase cítil evidentně skvěle a postupně Królika rozebíral, jak fyzicky, tak hlavně psychicky.

Třetí kolo se stejně jako prostřední část zápasu nesla čistě v Sivákově režii. Zatímco první kolo bylo poměrně vyrovnané, druhé a třetí šlo jasně na stranu českého zápasníka, který si veškeré Królikovy snahy o zvrat v utkání pohlídal až do závěrečného gongu. Królik musel být dokonce v posledním kole počítán!

Všichni tři bodoví rozhodčí se nakonec shodli, že vítězství jednomyslně na body si připisuje Václav Sivák, čímž vylepšuje svou skvostnou bilanci v profesionální kariéře na 26–0.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...

Królik vs. Sivák na KSW Epic

KSW Epic: Michal Królik vs. Václav Sivák – kurzy, analýza, tip a online live stream

V profesionální kariéře neporažený Václav Sivák ⭐ má před sebou premiéru pod organizací KSW. Na speciální akci v polských Gliwicích vyzve v...

Moreno vs. Royval

UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2 – info, karta, kurzy a sázkový tip

Tuto sobotu UFC již pošesté navštíví v rámci turnaje UFC Fight Night slunné Mexiko City.🔥 Podívejte se na nabitou kartu a přečtěte si náš...