UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2 – info, karta, kurzy a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

UFC tuto sobotu již pošesté navštíví v rámci turnaje UFC Fight Night slunné Mexiko City a přiveze s sebou mimo jiné titulový zápas v muší váze. Přečtěte si informace o turnaji, podívejte se na kompletní kartu a náš sázkový tip.

KARTA
BILANCE, KURZY, TIP
LIVESTREAM

Moreno vs. Royval Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2: 8.9/10

  • datum: 24. 2. 2024 (25. 2. 2024 od 1:00 SEČ)
  • místo: Arena CDMX, Mexico City, Mexiko
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC Fight Night 237: Moreno vs. Royval 2 – datum, místo a další info

UFC Fight Night, které již pošesté zavítá do Mexika, vyvrcholí soubojem dvou Brandonů, ačkoli původně mělo být všechno jinak. Do hlavního zápasu se počítalo s Brandonem Moreno a Amirem Albazim, druhý jmenovaný však odstoupil, a tak ho organizace nahradila bývalým šampionem muší váhy LFA Brandonem Royvalem. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Dvojice bojovníků proti sobě nebude stát poprvé. V kleci se střetli už v listopadu roku 2020 během turnaje UFC 255. Výhru si pro sebe urval Moreno, když Royvala ukončil už v prvním kole technickým knockoutem.

UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2
🕑KDY 24. 2. 2024 (25. 2. 2024 od 1:00 SEČ)
📍KDE Arena CDMX, Mexico City, Mexiko
✏️KARTA program a výsledky
▶️LIVESTREAM TV Tipsport

UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2 – bilance zápasníků, kurzy a tip

Brandon Moreno započal svou profesionální kariéru v roce 2011, v současné době (od 11. července 2023) je jedničkou muší váhy UFC a už dvakrát se mu v organizaci podařilo získat pás šampiona.

Moreno byl v dětství fandou boxu, původním plánem ale byla capoeira. Místo toho však objevil gym smíšených bojových umění, kde začal trénovat kick box a jiu-jitsu. Profi kariéru zahájil sice už v roce 2011, ke zlomu ale došlo v roce 2014, kdy Moreno získal pás muší váhy organizace World Fighting Federation a tím na sebe upozornil UFC, které ho zařadilo do soutěže The Ultimate Fighter.

Hned v úvodu se utkal s Alexandrem Pantojou, který ho ale bohužel ve druhém kole uškrtil. Ještě v tomtéž roce, kdy se soutěž vysílala, si Moreno střihl svůj debutový zápas v UFC.

V kleci se potkal s Louisem Smolkou, kterého ukončil v prvním kole na submisi a vysloužil si tak hned v úvodu bonus za výkon večera. Poté si připsal Moreno další dvě vítězství (jedno split decision, druhé pomocí technické submise).

Vítězná série ale netrvala dlouho a Morenovi v bilanci přibyly dvě porážky (jedna v odvetě s Pantojou). Právě v té době se Moreno rozhodl přestoupit do organizace LFA, kde debutoval proti šampionovi muší váhy Maikelu Perezovi. Toho porazil ve čtvrtém kole na submisi. Moreno se v organizaci zdržel jen na tento jediný zápas a zase se vrátil do UFC.

První titulový souboj v UFC s Deivesonem Figueiredo dopadl remízou, v odvetě už ale Moreno zvítězil ve třetím kole na submisi a získal tak pás šampiona muší váhy. O ten však o půl roku později v souboji se stejným soupeřem přišel, když ho Figueiredo udolal na body.

Podruhé se Morenovi podařilo titul získat ještě v létě téhož roku. Tentokrát ve třetím kolem ukončil Kaie Kara-France. Moreno zvládl pás jednou obhájit, ale pak o něj přišel v červenci roku 2023 se svým kryptonitem Alexandrem Pantojou.

BILANCE
Brandon Moreno Brandon Royval
21 výher 15 výher
Výhry KO/TKO: 5 Výhry KO/TKO: 4
Výhry na submisi: 11 Výhry na submisi: 9
Výhry na body: 5 Výhry na body: 2
7 proher 7 proher
Prohry KO/TKO: 0 Prohry KO/TKO: 1
Prohry na submisi: 0 Prohry na submisi: 1
Prohry na body: 7 Prohry na body: 5
Remíza: 2
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.32 3.08

kurzy aktuální k 23. 2. 2024 (10:30)

Brandon Royval započal svou profesionální kariéru v roce 2012, a než podepsal smlouvu v UFC, převážnou její část bojoval pod záštitou LFA, kde stihl získat pás šampiona muší váhy. V květnu 2020 pak debutoval v UFC proti Timu Elliottovi, kterého ve druhém kole porazil na submisi a kromě vítězství si odnesl domů bonus za výkon večera.

S Brandonem Moreno se potkal v listopadu téhož roku a bohužel si připsal svou první porážku v organizaci, když ho Moreno v prvním kole ukončil na TKO. O půl roku později se utkal s tvrdým oříškem muší váhy UFC a současným šampionem Alexandrem Pantojou, který Royvala v druhém kole uškrtil.

Royval ale po nepříjemné porážce naskočil na vítěznou vlnu, která mu vystačila na tři vítězství v řadě – jedno na body, druhé na submisi a třetí pomocí KO, když Matheuse Nicolau po dvou minutách ukončil pomocí kolen a loktů.

V prosinci roku 2023 se ale znovu v odvetě potkal s Alexandrem Pantojou a zápas opět skončil v Royvalův neprospěch. Tentokrát se duel dočkal všech pěti kol, ale rozhodčí výhru viděli jednomyslně na Pantojově straně.

sipka Čtěte také: Konečně! Známe hlavní zápas jubilejního turnaje UFC 300. Bude ve znamení obhajoby a velkého návratu

Vzhledem k výsledku prvního společného zápasu sázkové kanceláře logicky více důvěřují Morenovi. Oba borci jsou skutečně komplexní zápasníci a Moreno navíc nikdy nezažil prohru předčasným ukončením.

Royval si na druhé straně po první zkušenosti s Morenem bude dávat velký pozor, aby ho opět neukončil v postoji, navíc i on má na kontě pouhá dvě předčasná ukončení. Ať už zápas dopadne ve prospěch kohokoli, je pravděpodobné, že se duel dočká všech pěti kol a rozhodne bodování.

TIP: Zápas skončí na body nebo technickým rozhodnutím v kurzu 2.00 ➪ Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Sázkový tip Moreno vs. Royval

UFC on ESPN+ 95: Moreno vs. Royval 2 – karta, zápasy a výsledky

Mezi Morenem a Royvalem nepůjde o jedinou odvetu večera. Znovu si to v pérové váze rozdají bývalý držitel prozatimního titulu a vítěz soutěže The Ultimate Fighter: Latin America Yair Rodriguez a Brian Ortega. Rodriguez v červenci roku 2022 zvítězil nad Ortegou už v prvním kole na TKO, když byl zápas zastaven kvůli Ortegově zranění ramene. Na kompletní kartu turnaje se můžete podívat zde:

UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2
HLAVNÍ KARTA
Flyweight Title Fight
Brandon Moreno vs. Brandon Royval (body, split)
Featherweight Yair Rodríguez vs. Brian Ortega (submise)
Lightweight Daniel Zellhuber (body, UD) vs. Francisco Prado
Women's Strawweight Yazmin Jauregui (body, UD) vs. Sam Hughes
Lightweight Manuel Torres (submise) vs. Chris Duncan
PRELIMINARY
Bantamweight Cristian Quiñonez vs. Raoni Barcelos (submise)
Flyweight Jesús Santos Aguilar (body, split) vs. Mateus Mendonça
Flyweight Edgar Chairez (submise) vs. Daniel Lacerda
Lightweight Claudio Puelles vs. Farès Ziam (body, split)
Flyweight Luis Rodriguez (submise) vs. Denys Bondar
Flyweight Victor Altamirano vs. Felipe dos Santos (body, split)
Featherweight Erik Silva vs. Muhammad Naimov (TKO)

Kde živě sledovat UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2? Přímý přenos (live stream) na TV Tipsport

Zápasy turnaje UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2 budete moci od jedné hodiny ranní sledovat v přímém přenosu skrze platformu sázkové kanceláře Tipsport. TV Tipsport nabídne livestream všem registrovaným uživatelům, kteří v posledních sedmi dnech učinili sázku v hodnotě alespoň 30 Kč.

Ty, kdo nejsou registrovaní a vytvoří si u sázkové kanceláře zbrusu nový účet, Tipsport odmění speciálním registračním bonusem, který uživatel bude moci využít na své první sázky.

Připomeňte si první zápas Moreno vs. Royval:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2?

UFC Fight Night 237 (Moreno vs. Royval 2) se koná v Arena CDMX v Mexico City.

2️⃣ Kde sledovat turnaj UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2?

Zápasy turnaje UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2 můžete sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Více o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ilia Topuria a Alexander Volkanovski

Nový šampion Topuria posílá fanouškům motivující vzkaz a odkrývá své plány do budoucna

Novopečený šampion Ilia Topuria je stále plný dojmů ze svého triumfu. Fanouškům poslal povzbuzující vzkaz a odkryl své plány.😎 Dopřeje...

Michael Chandler

VIDEO: McGregore, vrať ten svůj cukrkandlový zadek do oktagonu! hlásal Chandler v hale plné diváků

Michael Chandler trpělivě čeká na svého soka, když má ale příležitost McGregora popíchnout, neváhá. Téhle šance využil i v plné hale v...

Conor McGregor a Dana White

Za vším hledej peníze. Dana White prozradil, v čem vázne vyjednávání s McGregorem

Fanoušci netrpělivě očekávají McGregorův návrat a spekulují, co mu brání.⚔ Dana White teď přiznal, že vyjednávání vázne z velmi prozaických...