Red Face Reloaded: Raiter vs. Novák datum, program, vstupenky a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nová organizace Red Face má před sebou první galavečer. Chybět nebudou známá jména jako Lucie Pudilová, Robert Rosenberg, nebo influencerka Kafuu. Kompletní informační servis vám přinášíme v tomto článku.

AKTUÁLNÍ INFOPROGRAM A VÝSLEDKY
LÍSTKY A ONLINE LIVESTREAM

Kryštof Novák se utká v MMA s Adamem Raiterem Foto: Facebook/Red Face

Hodnocení turnaje RED FACE 6,2/10

  • Datum a místo konání: Sobota 24. 6. od 18:00, UNYP Arena, Praha
  • Možnosti sázek: Aktuální kurzovou nabídku najdete u sázkových kanceláří

Red Face MMA, box i plácaná přes zadek – aktuální informace, dějiště a termín prvního turnaje

V Česku roste nová konkurence pro organizace pořádající turnaje v bojových sportech. Red Face si zakládá na bizáru a zapojení známých internetových celebrit. V sobotu 24. června se na prvním galavečeru v UNYP Areně představí i řada profesionálů v čele s Lucii Pudilovou, nebo Davidem Hoškem. Vsaďte si na bojové sporty s bonusem za registraci ZDE

Sázková kancelář Betano nabízí zajímavé kurzy

Velkolepá show a několik nových konceptů. To jsou hlavní ingredience nově vznikající organizace Red Face promotéra Petra Diviše. Prostor dostanou známí influenceři, ale i ryzí profesionálové.

RED FACE: RELOADED
📆 Kdy: Sobota, 24. června, 18:00
🎟️ Kde: UNYP Arena, Podvinný mlýn, Praha 9
🖊️ Karta: Zobrazit
⏩ Livestream: Info zde

Red Face původně vznikla s cílem pořádat v Česku turnaje založené na fackované, známé z USA, či sousedního Polska. Vzhledem k problémům s legislativou musela ale organizace svůj záměr překopat a nyní se pokusí oslovit fanoušky jinou cestou.

Red Face hlavní zápas: Adam Raiter vs. Kryštof Novák kurzy a sázkový tip

V hlavním zápase turnaje Red Face Reloaded se utkají hvězdy televizních Reality Show. Adam Raiter účinkoval v předposledním česko-slovenském vydání Survivoru, zatímco Filip Novák je vítězem Love Islandu z roku 2022. Oba už zároveň mají zkušenosti s MMA.

Adam Raiter si náročnou přípravu i ostrý zápas vyzkoušel minulý rok v rámci projektu organizace Oktagon: Kdo přežije. Na zářijovém turnaji v Brně poměrně překvapivě porazil Nathana Dzabu už prvním kole TKO. U sportu následně zůstal, od každodenní dřiny v MMA gymu ale upustil a věnoval se převážně byznysovým aktivitám.

Kryštof Novák si pro změnu vyzkoušel zápas pod organizací Clash of the Stars a jeho premiéra v MMA byla úspěšná. Také on si se svým soupeřem Tomášem Chlupem poradil poměrně snadno, když svého protivníka ukončil rovněž TKO v prvním kole.

Oba borci jsou sportovně založenými typy a v utkání na 3x5min. ve váze do 84 kilogramů by to mohla být zajímavá a dost vyrovnaná podívaná. Důraz na taktiku příliš nečekáme ani z jedné strany, spíše půjde o to, kdo si dokáže prosadit v zápase svůj styl, a kdo přijde lépe připravený po kondiční stránce.

Red Face Kafu vs. Peťulkaa plácání přes zadek (booty slap)

Hodně emocí vyvolává i duel mezi tvůrkyněmi pikantního obsahu pro dospělé na platformě OnlyFans. Známá tiktokerka Kafuu se bude plácat přes zadek se svou kolegyní z branže Peťulkou. Přesné znění pravidel se pravděpodobně dozvíme až přímo během střetnutí.

Obě účastnice by každopádně měly stát na vysokých podpadcích s cílem donutit svou soupeřku duel vzdát. V Americe je tento druh zábavy nesmírně populární. Jestli se uchytí také v naší kotlině, se teprve uvidí.

Red Face program, zápasy, karta: Pudilová, Rosenberg, Koleso i souboj fotbalových ultras pražských „S“

Zajímavý boxerský duel nabídne srovnání generací Robert Rosenberg vs. Tomáš Chlup. Nefalšované násilí se očekává od netradičního souboje fotbalových chuligánů a přívrženců dvou největších fotbalových klubů u nás – Sparty a Slavie.

UFC bojovnice Lucka Pudilová se představí v disciplíně grappling, ve které už několik měsíců pracuje na neustálém progresu. V zápase s přízviskem „Peklo Fight“ si to v telefonní budce rozdají podivíni Koleso s Maxem Greenem. Složení zápasů a výsledky najdete v přiložené tabulce.

Red Face: program
MMA, middleweight Adam Raiter vs. Kryštof Novák
Box, open weight 6x3 Robert Rosenberg vs. Tomáš Chlup
MMA, middleweight
Frederico Komuenha vs. Alex Voros
Booty Slap Kafuu vs. Petulkaa
Box, bantamweight, 6x2 Kateřina Čavajdová remíza Phannarai Netisri
MMA, bantamweight Martin Šíma vs. Rodrigo Vargas
MMA, light heavyweight Krajčovič vs. Vít Mrákota
MMA, open weight, 5 min. Trňan/Hošek vs. Toth/Frolík
MMA, featherweight Vojtěch Khol vs. Jan Kočka
Peklo fight / YouTube free prelims
Budka 1x1m, 2min. Koleso vs. Freescoot

Jak sledovat Red Face živě: online livestream, Red Face PPV a vstupenky UNYP Arena

Přímý přenos Red Face by měl být dostupný na platformě playlive.net. Cena pay-per-view (PPV) streamu byla stanovena na 149 Kč. Více o livestreamu se dozvíte v tomto článku. V síti prodejen ticketportal jsou k dispozici vstupenky přímo na místo do pražské UNYP Areny. Lístky se prodávají v několika cenových relacích od 490 Kč.

Podívejte se na video z tiskové konference, kde byla odhalena většina účastníků a zápasů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

1️⃣ Kdy a kde se koná první turnaj Red Face?

První turnaj nové organizace Red Face se uskuteční v sobotu 24. června v UNYP Areně v Praze. Zápasy a veškeré informace najdete v článku tady

2️⃣ Půjde sledovat Red Face live stream zdarma online?

Pro všechny, kdo budou chtít sledovat zápasy Red Face online, by měl být nachystaný PPV stream. Podrobnější info se dočtete po rozkliknutí článku.

3️⃣ Kdo je Red Face majitel?

Za organizací Red Face stojí několik lidí v čele s Petrem Divišem, který například spolupracuje s Lucii Pudilovou či Karlosem Vémolou. Jednou z hlavních tváří je také influencer Freescoot, který se na tiskové konferenci chopil moderátorského žezla.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavol Langer se postaral o prvotřídní senzaci

Šílený Oktagon 44: Spousta krve, hororové zranění a slovenská pohádka se šťastným koncem

Turnaj Oktagon 44 nabídl neuvěřitelnou podívanou plnou silných momentů. Podívejte se na to nejzajímavější z MMA galavečera v německém...

Tadeáš Mawar Růžička: Veselý je zlo

Je to veřejný zlo! vysvětluje Mawar svou nenávist vůči Veselému

Tadeáš Mawar Růžička o show a o Clashi: Jak vlastně vznikla myšlenka účastnit se Clash of the Stars a proč ho Tadeáš Veselý tak vytáčí?

Martin Fenin to zase přehnal s pitím

Bouřlivák Martin Fenin zase řádil! Zasahovat musela policie. Co na to Oktagon?

Tenhle projekt dostává vážné trhliny. O Martinovi Feninovi nebylo nějakou dobu příliš slyšet. Teď to však vyhlášený potížista dohání mírou...