RedFace 3: Freescoot, Droběnka Kotlárová, Kunštár – karta, zápasy, vstupenky, live přenos

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už tuto sobotu organizace Red Face nabídne v pořadí třetí turnaj. Do klece se chystá například slavná Droběnka Kotlárová, k vidění ale budou i další netradiční formy boje. Veškeré info se dozvíte v článku.

INFOKARTALIVESTREAM
ALEŠ „PSYCHOPAT“ BEJR
LUCIE „DROBĚNKA“ KOTLÁROVÁ

Red Face Foto: RedFace

Hodnocení turnaje Red Face 3: 8,4/10

  • Datum: 6. 4. 2024
  • Místo: UNYP arena, Praha

 

Galavečer Red Face 3: datum, místo a další aktuální info

Už tuto sobotu se odehraje již třetí turnaj organizace Red Face. Event nabídne spoustu zábavy v čele s hlavním zápasem Memort vs. Freescoot, které čeká společná MMA bitva. Kromě dalších duelů pod pravidly smíšených bojových umění uvidíme i netradičnější formy boje jako třeba 2 vs. 3, sexyfight nebo secret fight, jehož aktéři se odhalí až během galavečera. Vyzvedněte si bonus na sázení za jednoduchou online registraci.

Red Face 3 – základní informace
🗓️ Datum 6. 4. 2024
📌 Místo UNYP arena, Praha
📝 Karta najdete zde
🎬 Livestream info zde

Betano

Turnaj organizace RedFace – karta, program, zápasy a výsledky

Event nabídne celkem čtrnáct zápasů. Většina z nich proběhne pod pravidly MMA, ale galavečer pobaví i ty, kdo jsou fanoušky netradičních disciplín. Nebude chybět ani pro organizaci už neodmyslitelný dívčí booty slap souboj. Na kompletní kartu turnaje se můžete podívat zde:

RED FACE 3 – KARTA (ZÁPASY A VÝSLEDKY)
MMA Hlavní zápas MEMORT vs. FREESCOOT
MMA zápas o Shopaholic KUNŠTÁR vs. KULAS
250 Kg vs. 50 Kg DROBĚNKA vs. REGÍNA
SEXYFIGHT
SECRET FIGHT
MMA VENCÍČEK vs. TONG PO
MMA FROLÍK vs. ŠORM
Booty slap KLARYSA vs. IRINEČKA
MMA OSOVSKÝ vs. HYNEK
MMA VARGAS vs. BOJKA
MMA SARAH CONNOR vs. VOJANDA
2 vs. 3
MMA SÁRA vs. TÝNA
MMA PAN PÍ*A vs. MECHANIK

Organizace Red Face a moderátor Aleš Psychopat Bejr

Není tomu tak dávno, co organizace Red Face šokovala oznámením o novém přírůstku. Tentokrát nešlo o budoucího zápasníka, nýbrž o promotéra a moderátora, kterým se stal Aleš Psychopat Bejr, jehož jsme donedávna vídali ve spojení s organizací Clash of the Stars. Mezi Bejrem a vedením Clashe už to dlouho skřípalo, a proto se Psychopat zřejmě rozhodl změnit stáj. Teď nás bude tento věčný potížista provázet galavečery Red Face.

Red Face 3: Memort vs. Freescoot

Hlavním zápasem večera bude MMA souboj mezi youtuberem Freescootem a francouzskou internetovou hvězdou Jean-Claudem Mémortem, pro kterého si do Francie dojel samotný Petr Diviš. Přestože ve Francii prorazil hlavně coby bavič a showman, bojové sporty mu nejsou cizí, na amatérské úrovni má s nimi prý zkušenosti.

Staredown Freescoota a Memorta byl vtipný:

Red Face 3: Kunštár vs. Kulas (MMA zápas o Shopaholic)

Před hlavním zápasem si to spolu rozdají Petr Kunštár a Jan Kulas, v tomhle zápasu ale nepůjde jen o vítězství a o čest, ale také řešení osobních sporů, které začaly kvůli Shopaholic Adel. Ta měla mít údajně s Kunštárem aférku v době, kdy oficiálně chodila s Kulasem.

„Já za to nemůžu. Ona to chtěla, znásilnila mě. Ne já ji, ale ona mě,“ prohlásil poté Kunštár na Instagramu. „Já Adélku miluju a Adélce dej pokoj,“ utrhl se na soupeře, který měl pohotovou odpověď: „Dám jí pokoj, až tě zabiju v té kleci,“ pohrozil Kulas. Je tedy jasné, že půjde o velmi vyhrocený souboj.

RedFace 3: Lucie Droběnka Kotlárová vs. Regina Labajová (250 Kg vs. 50 Kg)

Výraznou osobností Red Face je i korpulentní zápasnice Lucie Droběnka Kotlárová. Ta prý začala díky účasti v turnaji žít zdravěji. Původně na souboj vyzývala zápasníka Clash of the Stars Karlose Bendu, případně jeho přítelkyni, ti ale dle očekávání výzvu nepřijali. Droběnka se nakonec utká s útlou herečkou Reginou Labajovou v souboji 250 Kg proti pouhým 50 Kg.

Droběnka Kotlárová byla v průběhu propagace turnaje protagonistkou mnoha humorných videí, která jsou ke zhlédnutí na sociálních sítích organizace, Lucie ale v pořadu Tajná komnata zvážněla a přiznala, že se musela vyrovnávat s velmi smutným osudem. Podrobnosti čtěte zde: „Zajídala jsem smutek.“ Droběnka Kotlárová promluvila o nejtěžších chvílích svého života

Red Face 3: Sexyfight, booty slap, secret fight a 2 vs. 3

Organizace Red Face nezklame ani fanoušky bizarnější zábavy a vedle zápasů pod pravidly MMA nabídne i specifičtější formáty. K vidění bude pro Red Face už typický booty slap. Tentokrát ale nepůjde o jedinou pikantní vsuvku večera, na diváky čeká i sexyfight, jehož pravidla jsou prozatím zahalena tajemstvím. Karta také nabídne zápas dvou proti třem a láká na tajný souboj, jehož účastníci a pravidla se fanoušci dozvědí až v den turnaje.

Livestream třetího turnaje Red Face. Kde pořídit PPV a vstupenky?

Vstupenky na třetí turnaj Red Face zakoupíte na prodejním serveru Ticketportal. Lístky se dají sehnat už od 890 Kč. Jestliže byste raději turnaj sledovali z pohodlí domova, můžete si zakoupit PPV. Živý přenos pořídíte na stránkách playlive.net, kde je zhlédnutí k dostání za 199 korun.

Podívejte se na intimní zpověď Lucie Kotlárové:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

1️⃣ Kde a kdy se koná turnaj Red Face 3?

Turnaj Red Face 3 se koná 6. 4. 2024 v pražské UNYP areně.

2️⃣ Kdo bojuje v hlavním zápasu turnaje Red Face 3?

O hlavní zápas večera se postarají youtuber Freescoot a francouzská internetová hvězda Memort. Zápasit budou pod pravidly MMA. Kompletní kartu najdete v článku.

3️⃣ Kde sledovat turnaj Red Face 3?

Turnaj Red Face 3 můžete sledovat skrze PPV, které pořídíte na stránkách playlive.net za 199 Kč.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Speaker Jíra

Speaker Jíra má nového vyzyvatele. Dostaneš pořádnou budku! vzkázal mu potenciální soupeř

Speaker Jakub Jíra se čím dál častěji dostává do hledáčku zápasníků Clash of the Stars.👀 Kdo si ho vzal na mušku tentokrát?

Sean Strickland

Sean Strickland děsí své fanoušky šokujícím přiznáním. Mohou za jeho problémy rány do hlavy?

Zápasník UFC Sean Strickland překvapil své fanoušky přiznáním, které zveřejnil na sociálních sítích.👀Odkud jeho problémy pramení? Někteří...

Michal Martínek

KSW 93 Paříž: Michal Martínek vs. Prince Aounallah datum, kurzy, analýza a live stream

Český bijec Michal Martínek ⚡ bude zápasit na historicky prvním turnaji organizace KSW ve Francii. Ve slavné pařížské Adidas Areně změří...