RedFace hlásí doslova obří ztrátu! Íránského Hulka na sobotním galavečeru neuvidíme

V sobotu jsme na druhém turnaji RedFace měli vidět vedle dalších bizarností i íranského Hulka. Mnozí tuto zprávu už od počátku zpochybňovali, a obra se skutečně nakonec nedočkáme. Co za tím stojí?

Íránský Hulk nenastoupí Foto: Instagram/RedFace

Íránský Hulk nenastoupí. Náhlá indispozice, nebo útěk z boje?

Kolem oznámení účasti íránského Hulka panovaly od počátku velmi rozporuplné reakce, ostatně jako pokaždé, když se na scéně objeví tato postava. Sajad Gharibi je totiž spíše nechvalně známý tím, že má na sociálních sítích pěkně prořízlá ústa, osobně už však takový hrdina není. Své protivníky se navíc snaží zastrašovat fotografiemi, na nichž se dělá pomocí photoshopu větším a děsivějším, než ve skutečnosti je.

I kvůli jeho velkohubosti mnozí moc nevěřili, že se Hulk skutečně do klece organizace RedFace dostaví a už vůbec nevěřili v žádný velký sportovní výkon. A na slova těchto nevěřících Tomášů nakonec skutečně došlo – organizace hlásí pár dní před turnajem, že Hulka na galavečeru neuvidíme.

„@sajadgharibiofficial bude v sobotu pouze ONLINE – má bohužel infekci. Dělali jsme, co jsme mohli, ale Hulk, co měl být na tomto galavečeru jako host, nedorazí. Věnovali jsme tomu úplně vše – zařídili jsme zvací dopisy, víza, zaplatili letenky a bohužel se zdravím jsme už nic na dálku udělat nemohli. Hulk už delší dobu měl problémy s rukou a když už nevěděl co s bolestí, navštívil nemocnici, kde mu řekli, že má infekci a v žádném případě nesmí odletět a ihned nasadit léčbu,“ zní oficiální oznámení organizace na sociálních sítích.

Nejspíš právě kvůli pochybnostem, které se s tímto „zápasníkem“ už od počátku pojily, organizace k příspěvku přiložila i fotodokumentaci, na níž Hulk leží na nemocničním lehátku, a jako důkaz, že jeho přílet byl skutečně v plánu, připojili i fotku letenky.

I přesto se organizace na sociálních sítích dočkala ze strany veřejnosti mnoha skeptických příspěvků a někteří také komentovali Hulkovu velikost – na fotografiích z nemocničního lůžka totiž nepůsobí tak hrozivě jako na těch, které prezentuje on sám.

➤ Čtěte také: Kdo spolupracuje s RedFace, má stopku v Oktagonu. Musíme nastavit hranice, říká Novotný

Samozřejmě se nabízí otázka, zda nejde o prostý úprk z boje. Ze svých předchozích soubojů si totiž Hulk odnesl pokaždé jen nedůstojnou porážku. Minulý rok v létě se například nechal pokořit kazašským Titánem Djumanovem Almatem Bakhytovichem, kterému stačilo pouhé jedno kolo, aby íránského Hulka srovnal se zemí. Hulk měl pak pro svůj chabý výkon spoustu výmluv, diváci však měli jasno. Obrázek si udělejte sami:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Kdo spolupracuje s RedFace, má stopku v Oktagonu. Musíme nastavit hranice, říká Novotný

Mezi tuzemskými organizacemi Oktagon MMA a RedFace vládne už nějakou dobu napětí.⚡️ Oktagon se teď rozhodl dát jasně najevo svůj postoj.💥

Ondřej Novotný má na RedFace jasný názor

Oktagon vs. RedFace. Proč mezi promotéry panuje nevraživost?

Ondřej Novotný a Petr Diviš vidí situaci kolem případné účasti Gábora Borárose v RedFace zcela odlišně.⚡ Bojovník si teď bude muset vybrat.

Gábora Borárose možná uvidíme v RedFace

Boráros v RedFace? Gábor se zřejmě hodlá vrátit do klece za každou cenu

Gábor Boráros už je bez boje zřejmě příliš dlouho, a tak vymýšlí způsoby, jak se znovu dostat co nejdřív do klece. Možná ho uvidíme i v...