Růžička a jeho nové video: Tadeáš zvěčnil, jak MaxGreen dostává naklepáno od malého kluka

Situace kolem Mawara se trochu uklidnila, dokonce se v listopadu dočká zápasu, Růžička ale neztrácí chuť provokovat. Teď sdílel videa z dětských sparingů, kterých se účastnil i MaxGreen.

Tadeáš Růžička Foto: RFA

MaxGreen a sparingy s dětmi

Jak je již známo, stálice organizace Clash of the Stars MaxGreen se rozhodl před zápasem s Malým Zmijozelem trénovat naplno, a tak začal navštěvovat pražský Spejbl Gym, kde se se zápasníky zrovna nemažou. Očividně tu funguje stará škola, která nezná žádné slitování a to MaxGreen pocítil na vlastní kůži.

Stálá akvizice Clashe se tentokrát účastnila sparingů s dětmi, mezi nimiž se téměř dokonale ztratil, ale kdo by nepoznal MaxGreena. K jeho smůle v gymu byl zrovna i vyšetřovaný Tadeáš Růžička, který si ze sparingů chtěl odnést suvenýr v podobě videí, které sdílel ve stories na svém instagramu.

➤ Čtěte také: Malej Zmijozel se nezdá! Udělá několik dřepů i s Brichtou na zádech

Růžička tedy zvěčnil MaxGreenův pokus přežít sparing s mladším a menším chlapcem, jehož odhodlání rostlo spolu s Růžičkovým povzbuzováním. „A granáty! A znova, dělej, skoč do něj!“ je slyšet za kamerou Mawarův hlas.

Agrese je základ! provokuje Růžička

Přestože Růžička je podle všeho stále vyšetřovaný, nebojí se veřejnost nadále provokovat. To dokázal právě i příspěvky z dětských sparingů, kde jedno z videí nese popisek: Agrese už od šesti let je základ.

Pokud by šlo o někoho jiného, dal by se výrok při troše dobré vůle považovat za nadsázku, avšak vzhledem k tomu, co se kolem Tadeáše v poslední době semlelo, to může působit jako podněcování nebo přinejmenším nevhodná sranda.

➤ Čtěte také: Co Růžička udělal, je přestřelené, míní Sivák. Doufám ale, že ho nezavřou a bude zápas

I přesto všechno si podle promotérů organizace RFA a IAF zaslouží Tadeáš Růžička druhou šanci, a tak právě ve Spejbl Gymu v současné době trénuje na svůj nadcházející zápas, který proběhne 11. 11. v pražské UNYP aréně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

B4THECLASH

B4THECLASH aneb breptající Žralok, Vémolův Rendys a hašteřivá Zajícová s Miss Problem

Čtveřice bojovníků Clash of the Stars se tradičně sešla jednoho stolu. Dohadování bylo tak nekonečné, že se jednalo o nejdelší B4THECLASH...

Filip Grznár zabojuje o titul

Clash of the Stars 6 datum, účastníci, zápasy, kurzy, výsledky, online livestream

Všechny informace, zápasový program 🔍, kurzy i návod na sledování livestreamu Clash of the Stars 6: One day in Bankgok ✅ najdete v tomto...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Le Sy vysvětlil, jak to bylo s uniklými smlouvami. Připustil spojitost se zátahem

Clash of the Stars nabírá čím dál více na popularitě.💪 Sem tam se ale nad organizací přece jen stáhnou mračna. Jak to bylo s uniklými...