Šampion Keita v novém Gamechangeru? Ondřej Novotný prozradil k úspěšnému projektu víc

Tipsport Gamechanger zaznamenal velký úspěch, a tak se v příštím roce dočkáme pokračování. Seznam bojovníků lehké váhové kategorie už zčásti známe. Přibude k nim i šampion Losene Keita?

Ondřej Novotný a Losene Keita Foto: OKTAGON MMA

Losene v novém Gamechangeru? Může se stát

OKTAGON MMA se pro velký úspěch nebývalého projektu Tipsport Gamechanger rozhodl fanouškům i bojovníkům nabídnout druhou sérii, tentokrát v lehké váze. Už víme, že se pokračování zúčastní například Vlado Lengál, Matouš Kohout, Ronald Paradeiser a další.

„My jsme od začátku věděli, že v tom budeme chtít pokračovat, když to bude úspěšné. Po tom, co si to Tipsport vyhodnotil, jsme si řekli, že do toho jdeme znovu,“ prozradil Ondřej Novotný v rozhovoru pro Hype Cast.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Promotér organizace dokonce naznačil, že by se do hry o miliony mohl zapojit i současný šampion pérové váhy Losene Keita. „Černý panter“ koneckonců v lehké váze válí stejně jako v té pérové, a teď, když se mu povedlo získat zpět vytoužený titul v šedesát šestce, Tipsport Gamechanger je celkem logicky další lákavou výzvou.

„On chodil sedmdesátku, vlastně zbil Ronyho v sedmdesátce, i Bukiho, takže pro něj to není nic, co by vybočovalo, a myslím si, že to klidně v pohodě může jít. A když ho v tom Tipsport Gamechangeru uvidíme, tak budeme všichni rádi,“ řekl promotér OKTAGONu.

Pokud by se „Black Panther“ skutečně rozhodl projektu účastnit, pravděpodobně by znovu nastala situace, že by neměl kdy obhájit titul pérové váhy. „Tam bychom udělali nějaký interim (zápas o prozatímní titul; pozn. red.),“ nabídl řešení Ondřej Novotný.

Miliony i pro fanoušky

OKTAGON MMA a Tipsport se rozhodly do celého projektu zahrnout i veřejnost. Tentokrát se pohádkové výhry nebudou týkat jen bojovníků, ale i fanoušků. Ondřej Novotný nastínil, jakým způsobem si budou moci diváci přijít na pěknou odměnu.

➤ Čtěte také: Můj manažer je v kontaktu s Novotným. Příští rok mě uvidíte v Oktagonu, hlásí veterán UFC

„To, co se rozdělí mezi bojovníky, to samé budou moci vyhrát fanoušci,“ prozradil Novotný. „Ty budeš tipovat. To znamená, že nebudeš muset vsadit vlastní prachy, ale budeš jen tipovat na stránce, která se k tomu vytvoří, a když vyhraješ ten svůj tip, tak ti hned přijde nějaké kolo štěstí. Nebudu prozrazovat víc, ale v těch finálových kolech půjde o bezprecedentní výhru,“ vysvětlil promotér OKTAGONu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Baba Jaga Mikulášek

Václav Mikulášek prozradil, komu z OKTAGONu a české MMA scény nemůže přijít na jméno

S OKTAGONem se Baba Jaga dle jeho slov rozešel v dobrém, jedna věc mu ale přece jen leží v žaludku.💥 Vašek přiznal, komu nemůže přijít na...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Vémola: „Nikdy jsem v Česku nestanul před soudem“. Přijde někdy usmíření s Kinclem?

Mezi těmito dvěma se usmíření zřejmě nikdy konat bude. Karlos Vémola se rozpovídal o tom, proč Kinclovi nemůže přijít na jméno a přidává...