Slovenská organizace PML hlásí velké změny a nové spolupráce. Na co se mohou fanoušci těšit?

Ještě do nedávna ryze postojářská organizace Professional Muaythai League oznámila začátek nové éry. Podívejte se, kteří bojovníci se zde během následujícího roku představí.

Monika Chochlíková je nejlepší slovenskou bojovnicí Foto: Profimedia

Fortuna je novým generálním partnerem PML

Organizace PML vedená zakladatelem Tomášem Tadlánkem se rozhodla využít svůj potenciál naplno. Během roku 2024 se uskuteční až 5 turnajů, na kterých nově budou k vidění zápasy v MMA. Přímo během jednotlivých galavečerů bude docházet k přestavbě ringu za klec.

Organizátoři zároveň oznámili, že navázali dlouhodobou spolupráci se sázkovou kanceláří Fortuna, kde si můžete vyzvednout skvělý bonus na sázení za online registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Fortuna plánuje rozšířit kurzovou nabídku pro turnaje PML a podle všeho nabídne fanouškům na Fortuna TV také livestreamy. Spolupráce se slovenskou organizací FABRIQ MMA naopak byla ukončena, k čemuž obě strany dospěly po vzájemné dohodě.

PML má pro nadcházející období velké ambice. Kromě klasických zápasů v MMA Tomáš Tadlánek uvedl, že se uvažuje o zápasech v grapplingu, ve kterých by se podle pravidel a smluv mohli objevit i zápasníci UFC, jako Lajoš Klein, Lucie Pudilová, či Martin Buday.

Ve hře je také koncept kombinovaných zápasů, kdy by například první kolo probíhalo pod pravidly MMA a následující čistě ve stand-upu. Tato myšlenka se ovšem teprve bude diskutovat a promýšlet. Jisté v tuto chvíli je, že na každém turnaji PML uvidíme 5 MMA zápasů.

S přestavbou ringu za klec Tadlánek zkušenosti už má, což považuje za velkou výhodu. Podle jeho slov zabere změna bojiště přibližně 13 minut, což je čas, který během prací přímo v hale zabere turnajové studio a případně reklamní spoty. V plánu jsou i další dílčí změny, o kterých bude organizace detailněji informovat později. Zajímavostí je, že PML jako první na cz/sk scéně minulý rok zavedlo otevřené bodování a v tomto trendu hodlá i nadále pokračovat.

PML v každém případě vyhlásila „útok“ na pozici česko-slovenské dvojky mezi organizacemi. Tím, že se nově nebude zaměřovat pouze na zápasy v postoji, chce využít svůj potenciál, protože už v minulosti zde zápasila zajímavá jména tuzemské MMA scény, jako například Matouš Kohout, Melvin Mané a další.

První turnaj v rámci nové éry je na programu už 3. února v Třinci. Ve WERK Aréně se pod PML představí slovenský bojovník Vojto Barborík, nadějná zápasnice Veronika Smolková, či známý český bijec Ondřej Petrášek a další. Kromě známých domácích jmen je snahou promotérů, aby v PML zápasila i evropská, potažmo světová špička.

Užší spolupráce s organizací Oktagon MMA

Tomáš Tadlánek v rámci tiskové konference uvedl, že dojde k většímu provázání mezi organizacemi PML a Oktagon. „Vše je založeno na dobrých vztazích a cílem je, aby bojovníci mohli nastupovat v obou organizacích“, uvedl zakladatel PML. Stejně jako do této chvíle, budou moci fanoušci sledovat turnaje skrze PPV na oktagon.tv

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Monika Chochlíková (vpravo) slaví vítězství při své MMA premiéře v Oktagonu, zdroj - OKTAGON MMA

Monika Chochlíková - profil MMA zápasnice a thajboxerky

Toto je příběh a kariéra Moniky Chochlíkové❤️, která drží navzdory nízkému věku řadu mezinárodních titulů ☝ v thajském boxu i K1 a úspěšná...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...