Souboj géniů jen tak nebude. Duelu Musk vs Zuckerberg stojí v cestě zdravotní komplikace

Domluva souboje dvou miliardářů šla až doteď jako na drátkách, obzvlášť poté, co se kormidla ujal samotný Dana White. Vypadá to ale, že přípravy pozastaví zdravotní komplikace jednoho ze aktérů.

Elon Musk bude muset možná na operaci Foto: Profimedia

Do zápasů géniů hodily vidle zdravotní komplikace, možná dojde i na operaci

Když se začali dva nejvýraznější a neznámější miliardáři světa špičkovat skrze sociální sítě, celý svět považoval jejich drsné výzvy za vtip. Opak je ale pravdou, do celé věci se dokonce vložil ten nejpovolanější – Dana White – a zápas se začal skutečně dojednávat.

Před pár dny Elon Musk znovu rozvířil vody, když zveřejnil informaci, že souboj bude vysílaný živě na jeho platformě X (dříve Twitter). K tomu dodal, že veškerý výtěžek ze zápasu by měl být věnovaný na charitu.

Zuckerberg samozřejmě projevil vůči Muskovým výrokům velkou skepsi a připomněl, že už hodil do placu konkrétní datum, kdy by se mohl zápas uskutečnit. „Jsem ready. Jakmile mě vyzval, navrhl jsem mu termín 26. srpna, ale doteď se k tomu nevyjádřil,“ prozradil Zuckerberg.

Musk měl k tomuto mlčení však zřejmě relevantní důvod, zdá se totiž, že ho zaskočily zdravotní komplikace, které by mu v tomto termínu nejspíš nedovolily nastoupit. O tom on sám informoval před pár dny na platformě X.

Jak moc se souboj kvůli léčení odsune, by měl Musk prý tušit ještě tento týden. „Musím podstoupit magnetickou rezonanci krku a horní části zad. Možná bude ještě před zápasem potřeba operace. To se dozvíme během tohoto týdne,“ svěřil se fanouškům.

➤ Čtěte také: Zuckerberg není žádné máslo! Trénuje s šampiony UFC

Uvidíme tedy, s jakými novinkami Musk přijde v příštích dnech, a můžeme jen doufat, že vzájemná nevraživost obou géniů přes Muskovu rekonvalescenci nevyprchá natolik, aby ze souboje nakonec sešlo. Zuckerberg je dle svých slov připravený v podstatě kdykoli, koneckonců není to tak dávno co exceloval na trunaji v bjj Musk-Nemusk, a jak se vyjádřil, hodlá se MMA věnovat, ať už zápas s Elonem bude, nebo ne.

Jak je to s tréninkem v druhém rohu těžko říct. Samotný Musk vtipkuje o tom, že moc nestíhá, ale nosí si do práce s sebou alespoň činky, zároveň však zveřejnil fotku s některými legendami bojových sportů. Možná se jen snaží svého soupeře zmást, aby ho podcenil. Konec konců v tomto duelu jde o souboj dvou největších mozků své doby a tito dva zápasníci možná místo tradičního trash talku využijí spíše mazaných úskoků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zuckerberg a Musk v kleci?

Musk a Zuckerberg proti sobě v kleci? Kdo koho vyzval na souboj?

Zdá se, že v kleci si začnou dřív či později řešit neshody skutečně všichni. Dočkáme se v budoucnu duelu Zuckerberg vs. Musk?

Elon Musk

Zápas, který může změnit celé MMA. Známí miliardáři to se vzájemným soubojem myslí vážně

V posledních dnech rezonuje na internetu možný střet dvou extrémně vlivných lidí. Vizionáři Elon Musk a Mark Zuckerberg si to podle všeho...

Mark Zuckerberg a Elon Musk

Zápas Musk vs. Zuckerberg poběží živě online. Výtěžek půjde na dobročinné účely

Ohledně zamýšleného souboje mezi Markem Zuckerbergem a Elonem Muskem se objevila nová informace. O co přesně jde se dočtete v tomto článku.