Spojení PFL a Bellatoru? Přechodné řešení, říká promotér OKTAGONu

Chtějí být dvojkou na trhu, a tak se rozhodly spojit síly. Přečtěte si, jak fúzi Bellatoru a PFL vnímá promotér OKTAGONu Ondřej Novotný. Dokážou podle něj organizace tak velký krok ustát, nebo si ukously příliš velké sousto?

Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Bellator se dlouhodobě utápěl ve finančních potížích a PFL mu hodila pomyslný záchranný kruh, když se sloučily. Obě známé organizace doufají, že je spojení sil posune vpřed a stanou se dvojkou na trhu, jenže velké ambice vyžadují velké plánování. Dokážou organizace tak velký krok ustát, nebo si ukously příliš velké sousto? Svůj názor nabídl promotér OKTAGONu Ondřej Novotný.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Přiznám se, že můj vnitřní kompas MMA říká, že to není zajímavá věc, že to nevydrží dlouho a že to je přechodné řešení. (...) Mít šest lig a myslet si, že to běžný fanoušek zvládne odsledovat, odvnímat... neumím si to představit.

Já sám nedokážu odvnímat a odsledovat PFL. Pouštím si to, ale nic to se mnou nedělá. Osobně se s tím nedokážu sžít, aby to pro mě bylo zajímavé ten ligovej systém,“ přiznal Novotný ve svém vysílání MMA letem světem.

„Je to zajímavý moment ve světě bojových sportů, moment, který se opakuje, kdy některé organizace jsou koupeny a následně vždycky všechny byly vlastně zavřené. Bylo to tak s PRIDE i WEC. Tohle je jeden z největších nákupů, byť do něj prý nespadly žádné peníze, ale akcie,“ prozradil Novotný.

„PFL to prodává tak, jak to prodávat musí. Jako největší den MMA, že teď je tou skutečnou dvojkou, že má stejný počet bojovníků v top třicítce na fight matrixu jako UFC,“ vysvětlil Novotný.

„Za mě to bude chaotické, budu mít velký problém to usledovat a nějakým způsobem se naladit. Že by mě vytrhávaly z cviček zápasy Bellator vs. PFL, tak to nevytrhávaj, protože mám velký problém to usledovat.

Uvidíme, jak to celé dopadne. PFL prý plánuje dvaatřicet turnajů, což je brutálně málo na to, kolik mají zápasníků. (...) Stojí před nimi strašná spousta výzev. Otázka je, jestli jsi schopný tu výzvu správně ustát a plánovat, a to se teprve dozvíme, uvidíme,“ uzavřel téma Novotný.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Den turnaje

Ohlédnutí za UFC 295: Jak jsme cestovali přes Atlantik na největší MMA zápas roku – 3. ČÁST

Konečně je to tady. Sobota 11. listopadu 2023. Nejočekávanější den našeho pobytu v New Yorku a velký okamžik pro českou bojovou scénu. V...

Matěj Peňáz

Matěj Peňáz: S Khamzatem je těžká domluva, vždycky jede na sto procent

Matěj Peňáz se znovu vrací do hry a prozradil, jak je na tom jeho zdraví a jak vypadá trénink v Allstars Gymu, například s Khamzatem...

Rony vs. Buki

Buki s Ronym si to vyříkali tváří v tvář. Připadáš mi falešný, prohlásil Paradeiser

V Ostravě je čeká titulový zápas a odveta💪, a tak se Buki s Ronym potkali v pořadu Tváří v tvář. Vyříkali si i zdánlivě utajovanou...