Strickland mířil zbraní na neznámého muže. Video připomíná hollywoodský akční film

Současný šampion střední váhy UFC Sean Strickland se připletl do situace připomínající hollywoodský akční film. Dokonce byl nucen vytáhnout zbraň. Přečtěte si, co přesně se událo.

Sean Strickland Foto: Profimedia

Opilý neznámý a Strickland s bouchačkou

Šampion střední váhy UFC Sean Strickland byl nucen v pondělí před svým domem v Las Vegas pohrozit neznámému muži zbraní. Celou událost zachytila kamera na Stricklandově domu a ten pak záznam zveřejnil na sociálních sítích.

Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Strickland na neznámého muže míří pistolí a později ho nahání společně s dalším neznámým, dokud se jim nepovede srazit ho k zemi. Poté začnou blikat světla, která zřejmě patří policejním autům.

Podle Stricklandova svědectví šlo o jakéhosi opilého muže, který měl být agresivní vůči neznámé dívce a poté naskočit do auta a z místa ujet. Odtamtud ho ochranka, která byla svědkem incidentu s poškozenou, pronásledovala až ke Stricklandově domu.

Tam útočník dojel v podstatě už na ráfku, jelikož chvíli předtím najel na obrubník a zcela si zničil pneumatiku. Strickland vypověděl, že viděl neznámého na kamerách, jak se ochomýtá kolem jeho auta. Bojovník UFC si prý zpočátku myslel, že mu chce vetřelec vůz ukrást. Neznámý byl zatčen, ale policie zatím neuvedla jeho totožnost.

Že Strickland zveřejnil konfrontaci s neznámým mužem na sociálních sítích, nikoho moc nepřekvapilo. Šampion s fanoušky sdílí kdeco a často se veřejně rozepisuje i o svých sporech se soupeři. Na záznam incidentu se můžete podívat ZDE.

Strickland vs. Garry

Naposledy Strickland sdílel svoje dohady s bojovníkem velterové váhy UFC Ianem Machadem Garrym. Spor vznikl kvůli příspěvkům, v nichž měl Sean mladému Irovi radit v milostných záležitostech.

Garryho žena nejenže je o čtrnáct let starší, ale také napsala knihu o tom, jak ulovit mladého sportovce a zajistit si tak pohádkový život. Strickland mladšímu kolegovi radil, aby se (z jeho pohledu) vypočítavé manželky, jejíž jméno Garry přijal, co nejrychleji zbavil.

➤ Čtěte také: UFC veterán Tony Ferguson zná trest za řízení v opilosti. Kolik mu soud napařil?

Stricklanda uvidíme v kleci už začátkem příštího roku. 20. ledna se pokusí v Torontu během turnaje 297 coby polovina hlavního zápasu obhájit pás ve střední váze proti Dricusi Du Plessisovi.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira

Alex Pereira: Hill je přehnaně sebevědomý, Chimaev chce akorát pozornost

Jako nový šampion polotěžké váhy teď Alex Pereira odráží jednoho vyzyvatele za druhým.💪 Jedni dávají jako soupeři smysl, jiní ne. Jak to...

Topuria vyhověl bláznivé žádosti

Tohle nebyl dobrý nápad! Fanoušek se nechal udeřit předním zápasníkem UFC – VIDEO

Každému se občas stane, že přecení své síly. Své by o tom mohl vyprávět náhodný fanoušek, který se na vlastní žádost nechal knockoutovat...

Jiří Procházka

Všechno je, jak má být! říká Procházka. Do boje chci brzy, i kdyby mělo jít o něco netradičního

Jiří Procházka je jeden z mála bojovníků, který prohrává s grácií. „Vyhraj, nebo se pouč“ bere doslova a hodlá se vrátit silnější.💪 Jaké má...