Všechno je, jak má být! říká Procházka. Do boje chci brzy, i kdyby mělo jít o něco netradičního

Jiří Procházka je jeden z mála bojovníků, který prohrává s grácií. Poučku „vyhraj, nebo se pouč“ bere doslova a hodlá se vrátit silnější. Prozradil, jak se pere s porážkou a co plánuje do budoucna.

Jiří Procházka Foto: Jiří Procházka

Všechno je, jak má být

Jiří Procházka patří mezi ty bojovníky, kteří se dokážou z porážky poučit a vrátit se silnější než kdy dřív. Jeho tajemstvím je pozitivní přístup, který si nenechá vzít v žádné situaci a se kterým pohlíží i na své prohry.

Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

„Já si jedu svůj příběh, takže tohle si musím prožít sám,“ řekl s úsměvem v rozhovoru pro BrainMarket. „Já jsem doplatil na jinačí chyby než Israel (Israel Adesanya). To jsou moje dlouholeté chyby – taková ta zbrklost a to, že jsem tam pustil na chviličku kontrolu toho svého oponenta,“ popsal své přešlapy Jiří.

K prohře ale nepřistupuje nijak tragicky. „Všechno je, tak jak má být,“ dodal spokojeně. „Když člověk ví, že existuje jen pozitivní cesta, tak proč ji nenásledovat v plnosti – skousnout tu hořkost a všechny ty kraviny kolem a následovat jenom to světlo,“ vysvětlil svůj postoj Procházka.

Bojovat chci co nejdřív

Jirka se rozhodně nehodlá utápět v sebelítosti a do přípravy chce naskočit tak brzy, jak jen to bude možné. „Chci roztočit kola co nejdřív. Já jsem teď dával na internet otázku, kdo by mohl být dalším soupeřem z těch, co tam mají v lednu zápas – Blachowicz, Rakic, Ankalaev, Walker – tak s jedním z těch vítězů bych se rád utkal,“ prozradil Jiří v podcastu Uppercut svou vizi do budoucna.

„Rád bych zápasil dřív než třeba v květnu, tudíž uvidíme, jaké možnosti tam vzniknou. Klidně i vymyslím něco netradičního. Nemyslím tím, že bych šel zápasit s nějakým boxerem nebo se snížil na nějakou kravinu, ale myslel jsem tím třeba skok o váhovku výš, níž,“ uvažoval Procházka.

➤ Čtěte takéProcházkův trenér prozrazuje kompletní taktiku a popisuje, kde Jiří udělal chybu

„Trošku jsme tam usilovali o odvetu s Pereirou – vzhledem k tomu, jak to bylo ukončené –, ale oni ho teď chtějí dát s Hillem, ale s ním to nebude podle mě dřív než v létě,“ podotknul Jiří.

O tom, co bude s Jirkou dál, budeme mít tedy asi lepší představu po Novém roce, respektive po zápasech Ankalaev vs. Walker 2, který se uskuteční 13. ledna, a po duelu Blachowicz vs. Rakic, který proběhne 21. ledna.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Khamzat Chimaev

Neporažený provokatér hodlá kosit polotěžkou divizi. Na první taneček ho vyzval Procházka

Na odvetu s Pereirou si bude muset počkat, to však neznamená, že bude Procházka sedět v koutě. Do rány mu přišel neporažený Čečenec.💪💥

Lucie Pudilová

Pudilová v UFC znovu narazila. Na její prohře má prý lví podíl podvod soupeřky

Lucie Pudilová v UFC získala nový kontrakt, na kontě už má však bohužel dvě prohry.⚡ Na její poslední porážce má ale prý lví podíl podvod...

Brendan Allen zaknihoval další vítězství

Praskání i křupání v koleni a kotníku? Pro mistra jiu jitsu Brendana Allena žádný problém

Majitel černého pásu v brazilském Jiu Jitsu, Brendan Allen ukázal o víkendu v rámci UFC Fight Night v Las Vegas svou grapplingovou...