Surdu na chladnokrevného Maďara trénuje s Vémolou. Jak si Dracula povede na Štvanici?

Jedním ze zápasů páteční Štvanice je duel Kertész vs. Surdu. Moldavský Dracula trénuje s těmi nejlepšími, podaří se mu to zužitkovat v oktagonu, nebo ho maďarský bojovník udolá?

Pošle Dracula Kertésze k zemi? Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Moldavský Dracula trénuje s těmi nejlepšími

Ion Surdu se má v rámci speciální letní show Oktagonu utkat s maďarským bijcem Mátém Kertészem. Jejich bilance vypadá na první pohled velmi podobně, a možná proto jim sázkové kanceláře dávají stejné šance na výhru, fanoušci Oktagonu a obou zápasníků se však těší na střet dvou odlišných stylů, který může vyústit v nečekaný výsledek.

„Surdu je nebezpečný kickboxer, fantastický stynuper,“ pěl Ondřej Novotný během Surduova prvního zápasu v Oktagonu na moldavského bojovníka samou chválu. Kromě toho, že je Surdu extrémní talent na jazyky (umí jich šest), také zvítězil v rumunské verzi reality show Survivor. „Je to neuvěřitelně inteligentní bojovník,“ prohlásil promotér Oktagonu.

Kertész i Surdu trénují na sto procent, Ion se však rozhodl připravovat po boku těch vůbec nejlepších, a tak trénuje mimo jiné s Karlosem Terminátorem Vémolou a UFC fighterem Makhmudem Muradovem. S všeříkajícím popiskem „Když chcete být nejlepší, trénujete s těmi nejlepšími“ sdílel moldavský zápasník fotku s oběma bojovníky na sociálních sítích.

Ion Surdu trénuje s těmi nejlepšími.jpg Foto: Instagram/surdumma

Jak moc jsou tedy šance vyrovnané? Surdu je pověstný svým krvelačným pohledem, a tak si vysloužil přezdívku Dracula. Jeho bilance v Oktagonu čítá prohru s Bojanem Veličkovičem. Právě prohru s tímto srbským bojovníkem mají Surdu a Kertész společnou.

V jiných organizacích si však Surdu za svou profesionální kariéru nasbíral dvanáct výher a z toho devíti z nich dosáhl předčasným ukončením KO. Surdu je jedním z bojovníků, kteří se obvykle dlouho v kleci neohřejí, protože rád ukončuje své protivníky co nejdřív, mnohdy hned v prvním kole.

A právě na tuhle dravost se fanoušci u Surdua těší. Vidět jsme ho měli už v Oktagonu 42, kde se měl v kleci potkat s Gruzijcem Amiranem Gogoladzem, jemuž Oktagon přezdívá „rychloukončovací pohroma“, takže šlo o velmi atraktivní spojení a pravděpodobně by to byl hodně třaskavý duel, kdyby si Surdu před zápasem nezranil kotník. Pro Surdua půjde tedy tak trochu i o zatěžkávací zkoušku jeho nedávno zhojené nohy.

Draculův protivník Máté Kertész je fanouškům Oktagonu velmi dobře známý. Jeho bilance s třinácti výhrami a pěti prohrami se na první pohled od té Surduovy zase tolik neliší, Kertész obvykle však na rozdíl od moldavského zápasníka vyhrává na body. To samé ale platí i o jeho prohrách, což ukazuje, že není jednoduché tohohle maďarského bojovníka ukončit před limitem.

Uvidíme tedy, s jakou oba zápasníci přijdou taktikou a jak dokážou zúročit svou přípravu. Jisté ale je, že nejen díky své nepředvídatelnosti bude tenhle zápas patřit mezi nejzajímavější na kartě.

Připomeňte si energický zápas Surdu vs. Veličkovič:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Uvidíme Karlose v Clash of the Stars?

Kotlár chce srovnat Vémolu. Stačil bych na tebe sám, vzkázal Terminátorovi

Stačí jeden nevinný vtip na narozeninové oslavě, aby se na sociálních sítích rozjela nevídaná přestřelka. Uvidíme Karlose s Kotlárem v...

Dánský žralok Jonas Magard

Oktagon 45 Štvanice Special: pátek – zápasy, vstupenky, livestream

Koncem července nás čeká populární letní MMA show 🥊️, tentokrát ve dvou dnech a tentokrát prý naposledy. Jak bude vypadat páteční program?...

S kým se v nejbližší době utká Patrik Kincl?

Knížete neřeším, připravuju se na Bryczeka, prozrazuje Kincl

Patrik Kincl zažívá po profesní stránce úspěšné období a na Štvanici se teď o něj utkají Bryczek s Pirátem☠️. Koho z nich by Kincl v kleci...