Tadeáš Růžička: Nenávistné komentáře mě motivují k tvrdší přípravě. Nic mě nezastaví!

Tadeáše Růžičku čeká v půlce listopadu zápas s Jacobem Mikulou v rámci spojeného turnaje IAF a RFA. Tadeáš prý stále dostává nenávistné komentáře, ty ho ale prý motivují k tvrdší přípravě.

Tadeáš Růžička Foto:RFA

Tadeáš Růžička: Lidi jsou závistiví a hnusní

Od kauzy Tadeáše Růžičky už uplynul nějaký ten měsíc. Zpočátku to vypadalo, že si Tadeáš ve světě bojových sportů takříkajíc neškrtne, pak se ale jeho domácí organizace RFA společně s IAF rozhodly dát Tadeášovi ještě šanci, a tak se teď Růžička připravuje na zápas s Jacobem Mikulou.

Tadeáš trénoval vždycky tvrdě, tentokrát má ale ještě jednu zvláštní motivaci: Chce ukázat lidem, od nichž dostává nenávistné komentáře, co v něm je. „Trénuju průběžně celej rok dvakrát denně. Teďko jsem ještě hladovější, protože mě s**ou všichni ti bu****nti v komentářích a tak, takže o to tvrdší přípravu mám,“ popsal na tiskové konferenci RFA a IAF Tadeáš.

„Občas si něco přečtu, občas se snažím něco okomentovat. Můj manažer mi to vždycky smaže díkybohu, protože sorry, když ti někdo napíše na psa, abych ho potratil, že taková m**ka ho tady bude trénovat, že jsme nebezpeční oba dva, sorry, nebo že ti někdo napíše do mámy,“ popsal, v jakém duchu se nesou nenávistné komentáře Tadeáš Růžička.

Média nesnáším, ale jde o čísla

Růžička přiznal, že nemůže vystát média, která se do něho od počátku jeho kauzy opírají. Připustil, že o zájem médií kdysi stál a byl to také jeden z důvodů, proč se rozhodl jít do organizace Clash of the Stars, která k němu přes noc přitáhla velkou pozornost.

„Média? Nesnáším je. To, co já řeknu v jakémkoliv rozhovoru, tak si vyberou pět slov, vytrhnou je z kontextu a pak zase vypadám jako největší idiot. (...) Chtěl jsem ji (pozornost médií), samozřejmě, akorát jsem si neuvědomoval následek toho, že když už se něco posere, tak že to bude mít takovýhle následky,“ přiznal Mawar.

➤ Čtěte takéRůžička se na Instagramu ostře přestřeluje s fanoušky. Do sporu se vložil i Filip Grznár

„Ale čísla rozhodujou, díky tomu mám další nové sponzory, můžu se úplně jinak připravovat a jdu krok po kroku dál. Chci zápasit ve světě a ve světě je zajímaj čísla a atraktivita boje,“ pronesl Růžička.

Tadeáš na druhou stranu připustil, že ho jeho kauzy svým způsobem srovnaly. „Já se rád bavim, jsem mladej, samozřejmě kvůli těm kauzám už se vyhýbám nějakým veřejným akcím. (...) Ty kauzy mi pomohly se srovnat, teďko fakt bývám víkendy doma,“ prozradil Růžička.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička během zápasu

Mawar dál pálí ostrými: „Lidi jste ovce, já motivuji velkou populaci lidí už přes 10 let“

Tadeáš Růžička vzkázal kritikům přes svůj Instagram několik peprných slov. Podívejte se na jeho nejnovější reakci.

B4THECLASH

Takhle se ochranka Clashe ještě nenadřela! Snejks dělal kotouly a Sajmonos přišel o kalhoty

Tentokrát byl B4THECLASH skutečně vyhrocený, stůl se převracel o sto šest. K vidění byl akční kotoul, roztržené kalhoty a čistááá...

Tomáš Le Sy

Tohle číslo vám vyrazí dech! Tomáš Le Sy nastínil, kolik lidí sleduje PPV Clash of the Stars

Clash of the Stars je s každým dalším turnajem na vzestupu. Pravidlo, že i negativní reakce a kontroverze přitahují pozornost, tu sedí...