„Tady je vítěz jasný,“ říká Kozma k projednávané bitvě Kincl vs. Čepo

Kinclův původní soupeř do titulové bitvy pláchl do UFC, teď se spekuluje, kdo tvrdého Bryczeka nahradí. Jedním z jmenovaných je také Vlasto Čepo, zda se však zápas opravdu uskuteční, ještě není jisté. David Kozma ale nabídl svůj názor, jak by tenhle duel dopadl.

David Kozma a Patrik Kincl spolu pravidelně trénují Foto: Facebook/OKTAGON MMA

David Kozma má v případě duelu Čepo vs. Kincl jasno

Zda se titulová bitva mezi Patrikem Kinclem a Vlastem Čepem uskuteční, ještě nevíme, podle reakcí všech zúčastněných stran, je však tenhle duel v jednání, a tak už se spekuluje o tom, jak by bitva asi vypadala.

Fanoušky zajímalo, co si o případném zápasu myslí David Kozma, který se přátelí s oběma jmenovanými (byť s Kinclem jsou si pravděpodobně o něco bližší), a stejně tak oba uznává jako bojovníky.

„Mám rád oba dva, oba dva jsou dobří, ale Kincl je o level jinde, hlavně na té zemi,“ prozradil svůj pohled na věc David Kozma. „Samozřejmě Čepo může trefit, víme, že tu ránu má, a když se trefí, tak prostě uspí člověka, ale Kincl je na té zemi tak zkušenej, tak dobrej, je si jistej v pozicích, že by tam Čepovi prostě nedal šanci a byl by to tah na jednu branku na té zemi, tady bych viděl jako jasného výherce Kincla,“ predikoval Kozma.

➤ Čtěte také: David Kozma popsal komplikace v Thajsku. Stafylokoka si z kempu přivezlo devět lidí

Každý, kdo tyto dva zápasníky sleduje, si udělá vlastní názor, je ale fakt, že David Kozma má k objektivnímu hodnocení obou borců něco navíc – osobní zkušenost s každým z nich. Například s Vlastem Čepem nedávno David absolvoval kemp v Thajsku, a je známo, že s Patrikem Kinclem trénuje pravidelně. Na druhou stranu všichni víme, že v tomhle sportu se může stát leccos a nejednou jsme byli překvapeni.

David Kozma byl na kempu v Thajsku s Vlastem Čepem Foto: Facebook/OKTAGON MMA

V jaké fázi jsou teď jednání?

Když se ukázalo, že Robert Bryczek odchází do UFC a tím pádem si už nestihne dát avizovaný titulový souboj s Patrikem Kinclem, začala se skloňovat jména dalších zápasníků střední divize Oktagonu. Zpočátku se to Kinclovi moc nezamlouvalo a prohlásil, že by si představoval někoho ze zahraničí, pak ale zřejmě změnil názor.

I sám Patrik ve svých otázkách a odpovědích přiznal, že už se o duelu s Čepem jedná, ale že se s ním pravděpodobně nedá počítat na říjnovou Bratislavu. Za prvé by to bylo příliš narychlo a za druhé se Kincl bude tou dobou potřebovat soustředit na nadcházející zápas Davida Dvořáka.

Bratislavu koneckonců vyvrátil v rozhovoru pro Kaocko.cz i sám Čepo. „Zkrátka všechno hraje proti Bratislavě, alespoň tak to vnímám já. Třeba v prosinci bych si náš souboj dokázal představit už víc,“ přiznal Čepo.

„Přece jen by to bylo dost na honem, do turnaje totiž zbývá pouze měsíc. Navíc tam už jeden souboj o pás je. Odpromovat pěkně další si žádá adekvátní čas i prostor, možná by Patrik tahle narychlo shazovat ani nechtěl,“ prozradil svůj pohled na věc Vlasto. Musíme si tedy ještě počkat, než se dozvíme, jak se nakonec všechny strany dohodnou a jestli uvidíme Kinclův titulový souboj ještě letos.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek

Na sebevraždu jsem neměl koule. Baba Jaga promluvil o šikaně a vlastních démonech.

Václav Mikulášek prožívá krušné období, jeho život ale nikdy nebyl procházkou růžovým sadem. Prošel si šikanou a bojoval s temnými...

Boxerské copy s kanekalonem

Návod, jak uplést boxerské copy (bez i s kanekalonem)

Zatoužili jste po účesu, jaký vídáme obvykle v MMA klecích nebo ringu?🥊💍 Přečtěte si, jak si co nejjednodušeji uplést pestrobarevné...

Miroslav Brož

Tohle zranění je horší než kdy dřív, přiznal Brož. S kým si Inkvizitor přetrhal vazy?

Jedním z taháků bratislavského turnaje byla mimo jiné odveta Brož vs. Pukač. Té se však alespoň prozatím nedočkáme. Co přesně se...