The Ring 9: Ducár vs. Sandro Jandejsek z Love Islandu – info, karta, livestream

Konec roku bude ve znamení turnaje The Ring 9, který uzavřou v hlavním zápase Sandro Jandejsek, známý z reality show Love Island, a jeden z nejlepších tuzemských boxerů současnosti Vasil Ducár. Přečtěte si veškeré info o turnaji a podívejte se na celou kartu.

INFOKARTA
DUCÁR vs. JANDEJSEK
ADÁMEK vs. IVACHOV
LIVESTREAM a VSTUPENKY

Ducár vs. Jandejsek Foto: Patron Boxing

Hodnocení turnaje The Ring 9: 8,7/10

  • Datum : 30. 12. 2023 (18:00)
  • Místo: Dom športu, Bratislava

The Ring 9 – datum, místo a další aktuální info

30. prosince bude bratislavský Dom športu hostit další turnaj, konající se pod taktovkou Patron Boxing. The Ring s pořadovým číslem devět nabídne titulový souboj polotěžkých vah Adámek vs. Ivachov a v hlavním zápase uvidíme českou boxerskou jedničku Vasila Ducára, který se postaví Sandrovi Jandejskovi, který je známý z reality show Love Island.

Vsaďte si na box s bonusem za online registraci.

Sandro však nepatří mezi celebrity, které by nikdy neviděly box ani z vlaku, naopak, na kontě má nemalé zkušenosti. Za dva roky stihl absolvovat jedenáct profesionálních zápasů a předtím si odbouchal mnoho soubojů v amatérské lize.

The Ring 9: Ducár vs. Sandro Jandejsek

Sandro Jandejsek se v poslední době do povědomí zapsal coby účastník reality show Love Island a jako bojovník je mnohdy podceňovaný. Organizátoři chtěli původně (vzhledem k tomu, že se turnaj koná v Bratislavě) sáhnout po některém ze slovenských bojovníků, nepodařilo se jim ale sehnat nikoho vhodného.

Rozhodli se tedy zabrouzdat do českých vod a oslovit někoho, koho by mohli znát i fanoušci na Slovensku. Jandejskovi tedy účast v reality show k tomuto zápasu nepochybně dopomohla. „Nikde není psáno, že i když mám za sebou zkušenost z Love Islandu, tak nemohu Vasila seknout,“ nechal se slyšet Jandejsek.

Sandro Jandejsek v zápase Foto: Patron Boxing

Bojovník s italskými kořeny totiž není ve skutečnosti ve světě sportu žádným nováčkem. Boxu se věnuje už dlouhé roky, ačkoli si po zranění dal na chvíli pauzu. Za dva roky, co je zpět ve hře, mezi šestnáct provazů vstoupil celkem jedenáctkrát a jeho profesionální bilance v tuto chvíli čítá sedm výher a čtyři prohry.

„Nejlepší zápas jsem měl se světovou devadesátkou. Šel jsem do ringu, vůbec jsem si nevěřil, přežil jsem první kolo, přežil jsem druhý, najednou osmý kolo,“ popsal Alessandro svůj nejtěžší zápas s německým bojovníkem Sergem Michelem, který ho porazil na body.

Teď Jandejska čeká souboj s jedním z nejlepších českých boxerů, kterého velmi dobře zná ze sparingů. „Já o tom nepochybuji. Vasil je v mých očích jasná česká jednička. To je ostatně důvod, proč se na ten zápas těším a zároveň netěším. Vím, že mě čeká strašně těžká zkouška, určitě nejnáročnější v kariéře,“ prohlásil Sandro.

„Poprvé budu mít k ruce kondičního trenéra, skvělou partu v brněnském gymu a také budu jezdit k nejlepšímu lapaři u nás, Mikeši Vančurovi do Spejbl Gymu,“ prozradil Jandejsek.

BILANCE
Alessandro Jandejsek Vasil Ducár
Výhry Prohry Výhry Prohry
7 4 14 7
Výhry KO Prohry KO Výhry KO Prohry KO
6 2 10 2

Vasil Ducár patří mezi českou boxerskou špičku. Třiatřicetiletý policista je nejen elitní boxer, ale zabrouzdal i do vod MMA. V roce 2017 se ale prý musel zaměřit na jednu věc, a tak se rozhodl pro box.

Ducár je jedním z pouhých čtyř českých boxerů, kteří se dopracovali až na mistrovství světa, ale úspěchů má na kontě celou řadu. On sám vypíchl jeden: „V hlavě mám jednu výhru ve Francii. Přijel jsem na zápas jako outsider a podařilo se mi porazit šampiona a získat titul WBF nad neporaženým šampionem. To mě katapultovalo do světového žebříčku, kdy jsem byl 25. na světě. Díky tomu jsem přesedlal na profesionální box,“ prozradil v rozhovoru pro Refcoach.cz.

„Vybaví se mi určitě zápas v MMA ve vyprodané O2 Aréně, můj třetí zápas v boxu, kdy jsem jel jako potrava do Anglie a podařilo se mi vyhrát, pyramida v K1 v Moldávii, kdy jsem se stal šampionem, zisk českého titulu…,“ dodal ještě Ducár.

Teď ho ale čeká souboj s méně zkušeným Alessandrem Jandejskem, kterého mnozí podceňují a mají ho za pouhou potravu. Vasil se ale se Sandrem zná ze sparingů a ví nejlépe, jak na tom Jandejsek je.

„Sandra znám z Brna, oba jsme z Moravy. Troufnu si říct, že jsme kamarádi, máme za sebou i pár sparingů. A vím, že umí boxovat. A že má taky slušnou ránu. Určitě to není jen kluk z televize,“ prozradil Ducár svůj názor na soupeře. Uvidíme tedy, jak si Jandejsek v šestikolové bitvě s elitním bojovníkem povede.

The Ring 9 – titulový zápas v polotěžké váze Adámek vs. Ivachov

Ještě před hlavním zápasem budeme svědky titulové bitvy v polotěžké váze mezi Tomášem Adámkem (který se v roce 2015 stal ve Francii mezinárodním šampionem federace WBF) a neporaženým bijcem žijícím v anglickém Bradfordu Tomasem Ivachovem.

BILANCE
Tomáš Adámek Tomas Ivachov
Výhry Prohry Výhry Prohry
32 22 11 0
Výhry KO Prohry KO Výhry KO Prohry KO
10 8 5 0

Adámek vs. Ivachov Foto: Patron Boxing

The Ring 9: program, karta, zápasy a výsledky

Kromě již zmíněných soubojů karta nabídne další napínavé duely. Představí se slovenský bijec Viliam Tankó nebo bojovník a rapper, jehož jsme mohli vidět ve Fight Night Challange, Marián Mišalko.

➤ Čtěte také: Oktagon 51: Čepo vs. Wawrzyniak – datum, zápasy, výsledky, kurzy a live stream

Uvidíme také rodáka z Lučence a slovenského, polského a evropského šampiona Zsolta Osadana. Toho prověří zatím neporažený, avšak proti Osadanovi nezkušený Ondřej Toman, pro kterého půjde bezesporu o největší výzvu dosavadní kariéry. Na celou kartu se můžete podívat v následující tabulce:

THE RING 9 – KARTA
cruiserweight Ducár vs. Sandro
title fight light heavyweight Adámek vs. Ivachov
superwelter Zábojník vs. Procházka
super lightweight Tankó vs. Juřík
super welterweight Polák vs. Mišalko
light heavyweight Džupka vs. Ospinnikov
lightweight Osadan vs. Toman
superwelter Koller vs. TBA
light heavyweight Dvořáček vs. Růžička
heavyweight Wartalski vs. Hudák
super lightweight Poghosyan vs. TBA

Jak sledovat The Ring 9 živě online? PPV live stream (přímý přenos), vstupenky

Přenos turnaje budete moci sledovat skrze živé vysílání, které můžete zakoupit na stránkách playlive.net. V současné chvíli za jednorázové zhlédnutí (PPV – pay-per-view) zaplatíte celkem 9,99 EUR. Je možné si stále na patronboxing.cz zakoupit vstupenky a sledovat událost živě z tribun bratislavského Domu športu. Lístky na akci pořídíte od 425 Kč.

Seznamte se s Alessandrem Jandejskem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde koupit lístky na box The Ring 9?

Lístky na turnaj The Ring 8 zakoupíte na stránkách patronboxing.cz. Vstupenky pořídíte od 425 Kč.

2️⃣ Jaký je na The Ring 9 program a karta?

Turnaj The Ring 9 nabídne ke konci roku jedenáct napínavých duelů v čele s hlavním zápasem Ducár vs. Sandro. Více o programu a celou kartu najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlasta Čepa potkala nepříjemná změna soupeře

Oktagon 51: Čepo vs. Wawrzyniak – datum, zápasy, výsledky, kurzy a live stream

Závěrečný turnaj roku Oktagon 51 nabídne parádní podívanou.⚡ Karlose Vémolu se pokusí srazit na kolena slovenský vyzyvatel Samuel Pirát...

Patrik Kincl

Kincl je ze hry! Za odstup může zranění. El Chapo ale o svou titulovou bitvu nepřijde

Tohle je noční můra každého bojovníka.⚡ Patrik Kincl se pár týdnů před zápasem zranil a jen nucen odstoupit z titulové bitvy.🔥

Vlasto Čepo

El Chapo chválí Rakiće až do nebes. Prozradil, komu by v případné bitvě s Procházkou fandil

Jedním z potenciálních soupeřů Jiřího Procházky je Aleksandar Rakić.⚔️ El Chapo udržuje přátelství s oběma bojovníky. Komu by v případě...