Topuria v záři reflektorů. 75 000 diváků přihlíželo jeho slavnostnímu výkopu na Realu Madrid

Novopečený šampion pérové váhy UFC Ilia Topuria si užívá slávu plnými doušky. Ve fotbalovém chrámu Santiago Bernabeu si tentokrát střihl slavnostní výkop před zápasem Realu Madrid se Sevillou.

Ilia Topuria si plní příjemné povinnosti Foto: Profimedia

Topuria je ve Španělsku velkou hvězdou. V neděli zahájil utkání Real Madrid – Sevilla

Zisk titulu UFC mu změnil život. Španělsko-gruzínský zápasník Ilia Topuria si po nedávném skalpu Alexe Volkanovskiho plní příjemné povinnosti. Vedle nepřeberného množství rozhovorů a mediální pozornosti se mu o víkendu dostalo velké pocty. Slavnostní výkop na Realu Madrid nemáte každý den.

Ilia Topuria jako první španělský bojovník vybojoval v polovině února titul UFC. Pro zemi z pyrenejského poloostrova velká věc. Nejrůznější formy odměny na sebe nenechaly dlouho čekat.

27letý „El Matador“ se ve Španělsku rázem dostal do popředí zájmu napříč všemi sporty. Zrodila se hvězda. Tribuny aplaudovaly. Zahájit fotbalové utkání Realu Madrid je událost, která přijde jednou za život. Neporažený MMA zápasník Ilia Topuria si tuto vzácnou chvíli mohl vyzkoušet na vlastní kůži. Jeho sportovní odkaz a popularita znovu poskočily o něco výše.

Byla to velká událost. Před očekávaným zápasem španělské fotbalové ligy Real Madrid vs. Sevilla se na tribunách vměstnalo 75 000 diváků. Ti všichni přihlíželi tomu, jak si to Ilia Topuria s úsměvem od ucha k uchu napochodoval na trávník, s nablýskaným titulovým pásem v náručí. Předtím se ještě stihl pozdravit s kapitány obou mužstev, Sergiem Ramosem a Nachem.

Záhy na to svůj pás propůjčil hlavnímu rozhodčímu a ujal se slavnostního výkopu. Přišlo soustředění a umě sklopený vnitřní nárt. Stačil jeden dotyk a všem bylo jasné, že si Topuria dobře rozumí také s fotbalovým míčem.

Topuria se díky svému vítězství na KO dostal do TOP 5 žebříčku P4P UFC. Podle mnohých odborníků je ale tohle teprve začátek. Pérové váze by mohl tento charismatický zápasník vládnout dlouho, podobně jako předchůdce Alex Volkanovski. Tohle jméno z MMA mapy jen tak nezmizí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ilia Topuria a Alexander Volkanovski

Nový šampion Topuria posílá fanouškům motivující vzkaz a odkrývá své plány do budoucna

Novopečený šampion Ilia Topuria je stále plný dojmů ze svého triumfu. Fanouškům poslal povzbuzující vzkaz a odkryl své plány.😎 Dopřeje...

Dana White čelí problému

Nechutná rvačka diváků v hledišti na UFC v Mexiku bude mít dohru? Dana White reaguje

Na víkendovém turnaji UFC Fight Night v Mexiku bylo k vidění několik parádních sportovních výkonů, ale bohužel se udál i obrovský skandál....

Michael Chandler

VIDEO: McGregore, vrať ten svůj cukrkandlový zadek do oktagonu! hlásal Chandler v hale plné diváků

Michael Chandler trpělivě čeká na svého soka, když má ale příležitost McGregora popíchnout, neváhá. Téhle šance využil i v plné hale v...