Tréninková spirála se roztáčí naplno. Gábor Boráros se na ACA 172 utká s přemožitelem Kozmy

Gábor Boráros má před sebou dosud neprobádanou misi. Už 9. března ho čeká premiéra v organizace ACA, kde hned na úvod vyzve pořádně zvučné jméno. Více se dočtete v článku.

Gábor Boráros vyhlíží svou premiéru v ACA Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Gábor Boráros zná soupeře pro svůj debut v ACA

Téměř na den po roce se Gábor Boráros představí v MMA zápase. Na akci ACA 172: Ismailov vs Tokov 9. března poměří síly s Maratem Gafurovem, bývalým šampionem ONE FC, který v roce 2012 přerušil 6zápasovou vítěznou šňůru Davida Kozmy.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

39letý Gafurov je extrémně kvalitním zemařem, který svých 12 z celkových 19 výher dosáhl na submisi. Rodák z Machačkaly s přezdívkou Kobra naposledy působil v asijské One Championship a jeho poslední zápas se datuje k 22. červenci 2022, kdy na TKO v závěru 3. kola porazil Ariela Sextona. Jeho aktuální forma tak rovněž bude velkou neznámou.

Výkonnost dagestánského wrestlera s přibývajícím věkem postupně klesá, avšak v zápase s Gáborem Borárosem bude i tak velkým favoritem. Bilance 19-4 v podání Gafurova stále budí patřičný respekt a nic na tom nemění ani fakt, že v posledních 7 letech pravidelně střídal výhry a porážky. Na druhou stranu je to ale pro slovenského borce velká šance se ukázat a zavřít ústa všem pochybovačům.

Boráros se na Instagramu pochlubil, že příprava na zápas běží v plném proudu. V plánu jsou tréninky v OFA, kde se Boráros ladil formu v dobách své největší slávy. Ruská organizace ACA podle předpokladů někdejší hvězdu OKTAGONu vůbec nešetří a hned na úvod otestuje jeho současné kvality. Zvládne Boráros nakopnout skomírající kariéru?

Po sázkařské aféře, která k dnešnímu dni stále nemá jednoznačný závěr, plánuje Boráros v tomto roce absolvovat co nejvíce zápasů. Už v květnu by se mohl představit na společné akci organizací RFA a IAF. Nedávno se zároveň nechal slyšet, že by ho měl čekat boxerský souboj v Maďarsku. Uvidíme, jakým směrem se bude jeho cesta ubírat dále, v Rusku ho ovšem čeká zkouška ohněm.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros má před sebou novou výzvu

Gábor Boráros má v kapse novou smlouvu. Nově bude působit u známé zahraniční organizace

Bojovník Gábor Boráros už definitivně ví, kudy povedou jeho další MMA kroky. Tímto podpisem smlouvy si ale fanoušky příliš neudobřil....

Gábor Boráros

Gábor Boráros vyvrací spekulace ohledně účasti v Clash of the Stars a uvádí věci na pravou míru

Ještě před pár měsíci nezavadil o zápas, teď se ale Gáboru Borárosovi podle všeho nabídky jen hrnou. Okolo spolupráce s Clashem má ovšem...

Gábor Boráros

Ondřej Novotný reaguje na ožehavé téma sázkařské aféry

I na ostravském Oktagonu se řeší sázkařská aféra kolem Fabriq 2 a hlavního zápasu Boráros vs. Medvedovski. Co si o tom myslí Ondřej...