Týden s FightLive #11: Odvetná bitva Magard vs. Lima, Chimaev vs. Whittaker a Bejr v ohrožení

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

I poslední březnový týden přinesl novinky ve světě bojových sportů. Byly ohlášeny nové bitvy, ale dohry se dočkaly i ty, které už proběhly. Podívejte se s námi na nejdůležitější události uplynulých sedmi dnů.

Magard a Lima 1 Foto: OKTAGON MMA

Magard vs. Lima a Oktagon Summer Party

Bratislavská Summer Party nabývá čím dál jasnějších obrysů. Letní turnaj dokonce dostal hlavní zápas, který bude zajímat nejen ty, kdo byli svědky epické bitvy Magard vs. Lima na Štvanici. Z první bitvy o titul bantamové váhy si odnesl pás šampiona Felipe Lima, teď bude mít dánský Žralok jedinečnou šanci srovnat skóre a získat svůj titul zpět.

sipka Více čtěte zde: Summer party OKTAGONu odhaluje jednu pecku za druhou. Třešinkou na dortu bude odvetná řežba o titul

Karta bude ale celkově pořádně nabitá. Uvidíme tu Vlasta Čepa a po třech letech se v OKTAGONu představí i Vojto Barborík. Proběhnou tu také další zápasy druhé série projektu Tipsport Gamechanger.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Ronald Paradeiser tu svede druhou bitvu v rámci milionové pyramidy s jedním z největších favoritů celého Gamechangeru Danielem Torresem. Zcela určitě uvidíme také pokračování Predraga Bogdanoviče, jenž si to rozdá s vítězem duelu Keita vs. Sardari, kteří se spolu utkají začátkem května ve Frankfurtu.

Chimaev vs. Whittaker

Další novinkou minulého týdne je duel Khamzata Chimaeva a bývalého šampiona střední váhy Roberta Whittakera. Australský bojovník si to s čečenským Vlkem rozdá 22. června v rámci eventu UFC on ABC 6 v Rijádu, kde se představí jako aktéři hlavního zápasu. Whittaker přiznal, že pro něj bylo tohle datum i volba soupeře šok, ale prohlásil, že je za tuhle šanci vděčný.

sipka Více čtěte zde: Tohle je moje cesta k titulu! říká Whittaker o bitvě s Chimaevem. The Reaper má na Vlka jasný názor

Čečenský Vlk patří coby dosud neporažený mezi nejobávanější bojovníky střední váhy, Whittaker ale v tuhle chvíli zastává v žebříčku o osm příček lepší pozici. Navíc jde o bývalého šampiona divize, který držel pás do střetnutí s Israelem Adesanyou.

Bahníkova krádež bez protestu

Minulou sobotu proběhl turnaj OKTAGONu ve Stuttgartu, kde se představil mimo jiné Jakub Bahník. Ten svedl bitvu s absolutním nováčkem organizace a vůbec prvním Afgháncem OKTAGONu Wahidem Najandem a podle oficiálního výsledku s ním prohrál na split decision.

S tímto výsledkem nesouhlasil nejen sám český bojovník, ale i jeho tým a promotér OKTAGONu Ondřej Novotný, který bezprostředně po vyhlášení vítěze prohlásil, že to je na podání protestu.

Ještě v ten večer se tedy zdálo, že bude mít tenhle duel dohru. Bahníkův tým se ale nakonec rozhodl protest nepodávat. Důvody vysvětlil na svých sociálních sítích Patrik Kincl: Protest podávat nebudeme, říká Patrik Kincl. Prozradil, jaké k tomu má Bahníkův tým důvody

Bejrova facka měla dohru

Spousta nového se odehrála i v rámci kontroverzní organizace Red Face. Není to tak dávno, co v jejím čele coby údajný promotér stanul potížista z Clash of the Stars Aleš „Psychopat“ Bejr. Ten si teď tak trochu zkouší jít v botách svého soka a promotéra Clash of the Stars Tomáše Le Syho a provází diváky v roli moderátora během předzápasových setkání zápasníků.

Nejedno takové vysílání Red Face se vyhrotilo do nebývalých rozměrů a jiné to nebylo ani v případě bojovníka Vencíčka, který Psychopata Bejra svými řečmi natolik rozčílil, že od něho schytal facku a potažmo koleno.

V té chvíli ještě Aleš Bejr netušil, co tím způsobí a že jeho jednání bude mít nepříjemnou dohru. Před jeho domem se totiž v návaznosti na tento incident objevila stovka neznámých lidí, kteří po Bejrovi žádali omluvu. Napjatá situace si dokonce vyžádala zásah policie.

sipka Podrobnosti čtěte zde: Bejrova facka měla ostrou dohru! Pomstít se mu přijela celá stovka lidí. Zasahovat musela policie

UFC Fight Night – Weidmanova kontroverzní výhra

Bývalý šampion střední váhy Chris Weidman si v zápase s Brunem Silvou připsal výhru na body, výsledek je to ale přinejmenším kontroverzní. Weidman původně oficiálně ukončil Silvu ve třetím kole na TKO, ze záběrů se pak ale ukázalo, že Silva inkasoval dva šťouchance do očí, a tak se výsledek začal přehodnocovat. I po dobodování a přepočítání si vítězství nakonec odnesl Weidman. Ačkoli má tedy tahle výhra velmi hořkou pachuť, Weidman si tak připsal první výhru od roku 2020.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek

KSW 93 Paříž: Michal Martínek vs. Prince Aounallah datum, kurzy, analýza a live stream

Český bijec Michal Martínek ⚡ bude zápasit na historicky prvním turnaji organizace KSW ve Francii. Ve slavné pařížské Adidas Areně změří...

Jiří Procházka na tiskové konferenci v Brně

Procházkův návrat ke kořenům před UFC 300: O přípravě, zdraví, vnímání tlaku i Rakičovi

Jiří BJP Procházka spolu se svým týmem ve čtvrtek uspořádal tiskovou konferenci před odletem do Las Vegas. Co změnil v aktuální přípravě a...

Tomáš Le Sy má o čem přemýšlet

Karlos Vémola má pro Tomáše Le Syho zajímavou radu, která rozhodně stojí za zamyšlení

V nejnovějším díle Osscastu si Karlos Vémola povídal s promotérem Clash of the Stars Tomášem Le Sym. Řeč byla například o pokutách,...